Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MissRap » 19. Maj. 2007 14:27

^^Jst ne vem kšne kriterije imaš ti,jaz vem,da mi je 10x hujša Tina,ker je nesramna,zbodljiva,...,kot pa Alisa,ker je preveč energična in čustvena.Predstavlji si ti bit zaprta 24 na 24 v stanovanju z ljudmi,ki vsi potegnejo s tako kokošjo kot je Tina.
Jst sm pač mogoče močnejši karakter in bi se pač temu uprla,veliko ljudem bi šlo pa na jok,da se vsi bebci v bb-ju zgledujejo in oponašajo nekoga kot je Tina.
Tko,da pomisli kaj spoštuješ pri človeku bolj prijaznostin spoštljivost ali močan karakter.
LP
Uporabniški avatar
n4stk4
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a n4stk4 » 19. Maj. 2007 14:28

Men je pa Alisa super simpatična punca . Tina se mi pa vedno bolj "serje". Ko sta se z Aliso gungali jo je Alisa nekaj vprašala in je nonstop [Tina] gledala dol, imela kapo s šiltom in rekla: Ne ne bom se pogovarjala . To je bilo supeeer kolegialno od nje, in na sploh se vidi da je ena nemarna rit [oprostite, tistim, ki jo obožujete, ampak to je res] . Ne razumem Staneta kako lahko prenaša [*kako je lahko prenašal*] vse te njene žalitve, ki niti slučajno niso bile HEC, kakor ona pravi.

Mislim pa, da se je Alisa upravičeno jezila na njih, upravičeno šla v spovednico to pomedat in se NEupravičeno jokala, ker naj bi bila ona kriva za nominacije, ker to ni res. Krivi so sami, ker so metali take bedarije iz ust. Alisa ni nikdar nikogar žalila, tako da je nimajo pravice oni kakorkoli odrivat. Če je ne marajo vseeno ni treba je žalit in se kakorkoli odmikat od nje.

Očitno bi jo Tina marala samo, če bi prinesla čike. Ma ga je Alisa res posrala, da ni prinesla 3 tone cigaret, da bi imela Tinčica kaj za kadit. Samo potem je že strah oz. nevarnost da umre od veselja in skakanja okoli nekoga, ki ji je naklonjen.

Prav tako imam pa veliko za povedat okoli Tjaše. Sicer mi še ni tako "napoti" oz. antipatična kot Tina, vendar je na dobri poti. Obe sta veliki opravljivki, ki očitno nimata časa za druge stvari kot pa za hrano, čike in opravljanje Alise, Miha, aja in zadnje čase še Marine in Andreja. Tjaša mi je bila super punca, dokler je bila notri še njena mama, saj se je očitno še malo brzdala. Sedaj pa opravlja kot stara baba in bi res rada da čimprej zapusti hišo BB. Prav tako pa Tina.

Če gresta ti dve ven, bo notri preveč popolno :D Mogoče bodo potem vselili še koga. Predvsem pa ne bi bilo več slišati vsak teden: mormo kupit čike :) in bi denar porabili za nujnejše stvari, ki so pomembne . recimo malo več sadja.

No zdej sem se razpisala. Danes . prosiiiiim . Tina go homeee :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 19. Maj. 2007 14:47

komi čakam, da vidm to povešeno tinino faco ko bo izločena in ne bo mogla vrjet :lol: :lol: :lol:

vem sam to, da je prbila, da če gre dons vn alisa bo pomenil da se folk ne strinja z njo glede Bosne, če gre pa tina bo pa pomenil da so gledalci odločil da je prou da so bli nominirani..haha itaq
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 19. Maj. 2007 14:53

Po moje bo dans še najbolj zanimivo za gledat :D

Jst sm za to, da gre Tina vn, ampak to ne pomeni, da mi je Alisa pri srcu - daleč od tega! Vendar če Tina danes ne bo šla vn, potem se zna zgodit, da bo ostala do finala notri, ker dvomim, da jo bodo v naslednjih tednih sostanovalci nominirali. Torej It's now or never :D

Alisa bo pa najverjetneje letela naslednjo soboto, ker tud ona ni nevem kakšen 'sonček' za katerega se izdaja. Je precej naporen človk in verjamem, da ni ravno prijetno bit v njeni družbi, ker vedno neki podjebava.
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 19. Maj. 2007 14:58

Me prav zanima kak bodo danes kaj procenti... :) Pomoje, da bodo Miha, Tjasa in Stane meli cist malo, potem bo Janez, med Aliso in Tino bo pa boj :)
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 19. Maj. 2007 15:04

Najbolj bedno bo pa to, če Tina izpade, bo mislila da je to zaradi tiste izjave o bosancih, dejansko pa ne bo vedla da se je njena antipatičnost s strani gledalcev "kuhala" že dlje časa :D
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 19. Maj. 2007 15:23

Še ena, upam da zadnja njena izjava pred odhodom :D

Tina: Incest, tjaša kaj je to incest?
Tjaša: nekako razloži o sorodnikih in seksu...
Tina: Ma ja, sem misla, da je to kaka firma...
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 19. Maj. 2007 15:50

Frenkie napisal/-a:Najbolj bedno bo pa to, če Tina izpade, bo mislila da je to zaradi tiste izjave o bosancih, dejansko pa ne bo vedla da se je njena antipatičnost s strani gledalcev "kuhala" že dlje časa :D

Ah, ne loh ji v klepetalnici(ali kako drugače) namignemo, da naj pride mal cosmo forum prečekirat, pa ji bo vse jasno. :lol: :lol:
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 19. Maj. 2007 15:54

Frenkie napisal/-a:Še ena, upam da zadnja njena izjava pred odhodom :D

Tina: Incest, tjaša kaj je to incest?
Tjaša: nekako razloži o sorodnikih in seksu...
Tina: Ma ja, sem misla, da je to kaka firma...

Hecas se ne? :eek:

Ej, pa ne se zabavat. Kaj ona je iz drugega planeta :!: :?:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 19. Maj. 2007 16:11

n4stk4 napisal/-a:Ko sta se z Aliso gungali jo je Alisa nekaj vprašala in je nonstop [Tina] gledala dol, imela kapo s šiltom in rekla: Ne ne bom se pogovarjala . To je bilo supeeer kolegialno od nje, in na sploh se vidi da je ena nemarna rit [oprostite, tistim, ki jo obožujete, ampak to je res] . Ne razumem Staneta kako lahko prenaša [*kako je lahko prenašal*] vse te njene žalitve, ki niti slučajno niso bile HEC, kakor ona pravi.

Jah lahko pa na to gledaš tako, da pokaže, kdo ji ni simpatičen in ni hinavska, da se nekaj dela.
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 19. Maj. 2007 16:14

men so pa všeč te Tinine "cvetke", ker se pol mam usaj komu za smejat. Sej vem, da bo šla tina ven, sam še zmeraj upam da bo šla Alisa(zaradi vseh zgoraj naštetih razlogov). Kaj se je pa pol sploh prijaviila na BB, če je tok boga (beri: plači p***a) oz. po tvoje "občutljiva".
noele
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a noele » 19. Maj. 2007 16:46

:rofl: Pa ta Tina pa res nimam pojma od kje jih pobira. Js tut hočem, da ostane noter,ker mi je zabavno poslušat kaj bo še zrastl na njenem travniku. :D
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 19. Maj. 2007 17:00

moi T napisal/-a:^^^Ojoj, sam folk res nima kej delat!!! In pol majo tolko za povedat o stanovalcih, oni so pa tko bedni, da se jim da pesnit o ljudeh, ki jih še poznajo ne!!! Kr neki... meni se še prebrat ni dalo teh pesmc, kaj šele, da bi jih pisala!

direkt tko sm js razmišlala k sm tole vidla! tip misl kva je on večji car pa ne vem kakšn intelektualc, ampak če tole skos gleda in pol še pesmce piše :roll: bogi je ni kj
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BeLLi » 19. Maj. 2007 17:04

Jst pa najbolj upam, da BB zapusti Alisa :? Ženska je smotana in zlooo hinavska. Pomoje, da je tale njena "energičnost" malo narejena. Kot vsi vemo, na vseh forumih folk razglaša, da so notri ene lenobe, ki nč ne delajo in ko je Alisa najbrž to malo spremljala, je zdej kao polna energije. Cmera se pa itak skoz pa smil sama seb :roll:
Trubadurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 12. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Trubadurka » 19. Maj. 2007 17:33

js aliso poznam, sem bla ene 2x pri njej doma po žurki in morem rečt, da je ful prijazna punca, gostoljubna, skratka brez pripomb.

tina je pa koza. a kdo ve kok stane, če oddaš glas? :D

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov