Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
big brother je en hinavec, ki igra zelo pretkano igro. nominirani so bili zgolj in samo zato, ker bi veliki brat želel še malo razplamteti situacijo in si povečati dobiček ... š
še kamela bi sprevidela, da je bila tisto o bosancih šala in da niti eden od njih ni bil žaljiv. le alisa je stvar po nepotrebnem napihnila.
še kamela bi sprevidela, da je bila tisto o bosancih šala in da niti eden od njih ni bil žaljiv. le alisa je stvar po nepotrebnem napihnila.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:big brother je en hinavec, ki igra zelo pretkano igro. nominirani so bili zgolj in samo zato, ker bi veliki brat želel še malo razplamteti situacijo in si povečati dobiček ... š
podpis
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
sinička napisal/-a:še ena tinina cvetka... ko bom doštudirala turizem bo TURIST
drugače se je pa zdj v LJ ful ulil in je tina jokala, da ma mokro rit, da bo dobila pljučnico in da bo strela vanjo treščla... kere pozitivne misli moram rečt
Ojoj, dejmo jokat! Ni mi jasn, kak lahko ona študira turizem, ko je že neštetokrat dokazala, da še osnovne razgledanosti nima, kar se tiče tega...
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:
Za njo pa je pomenila zalitev. Torej?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
Damyanchyka napisal/-a:Tjaša ji je pa zihr kimala Tjašin besedni zaklad se vrti okoli : ne vem, mhm, sej res, ma ne, ma ja no, ma če ti rečm, veš kaj je nardila/rekla ona, ma gor pa dol pa levo pa desno, pa sej veš, blablabla, jst sm lačna, ma je to težka naloga, pogrešam čike
kdor molči 1o odgovori al tako nekak? je pametna da je tiho in si misli svoje..velik folka je že zarad tega blo nominiranga pa pol vn letel ker so izražal svoj mnenje (primer sonja)..nism take sorte jst da bi sam mhm-jat pršla v šov sam useen, mogoč je pa to ena od taktik..da "močnejšga in najbol varnga" člana izbere in pol sam ja in ne in mhm odgovarja..
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
če je že to taktika, se mi ne zdi dobra k slej k prej bodo not opazil kaj dela pa da ne izraža svojga mnenja..
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
aaaaaaaaa.Ta Tina.Naj čimprej spakiva kufre in gre.Naj se prostovloljno izseli.Meni gre ful na živce s tem svojim obnašanjem in da je neki zrasla odkar je prišla s Filipinov.Če bi mela drugačno obnašanje in bi ostala na realnih tleh bi mela 100% večjo pribljunost,zdaj pa ji ta upada.Me prav zanimam kako jo bo folk sprejel zunaj ker nevem nikogar ki bi mu bila všeč.A se bo zavedala kaj je počela v hiši ko bo brala vse kar se piše o njej?Me rav zanima njena reakcija ko zve da je nepriljubljena zunaj!!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:big brother je en hinavec, ki igra zelo pretkano igro. nominirani so bili zgolj in samo zato, ker bi veliki brat želel še malo razplamteti situacijo in si povečati dobiček ... š
Kar je za nekoga šala, je za drugega žalitev. In v vsaki šali je nekaj resnice ne?
BB se je čisto pravilno odločil ker take izjave se niso pojavljale prvič. Jaz sem po enmu od staršev Slovenka, po drugem Srbkinja in moram reči, da me to obnašanje v BB (predvsem Tinino) zelo moti in je nestrpno itd.
Kar se dogaja v hiši gleda skoraj cela slovenija in BB prodre skoraj v vsak dom in to se mi ne zdi nekaj kar bi morali gledati otroci.
Pravila so jasno določena.
Se vam ne zdi : Pričaj srpski! diskriminatorno. Čakaj malo si v slovenskem BB, doma govori koker hočeš, to je show zabava, ki bi morala biti brez takšnih in drugačnih izjav, ki se nanašajo na narode in republike bivše Juge.
V svojem domu naj govori kar hoče, sej potem se je pa jokala ko je dojela kako jo veliko ljudi zunaj dojema.
Študira turizem, tolk se ma za pametno, vendar bivšo Jugo zelo slabo pozna oziroma izgleda da je zraven Slovenije na Balkanu samo še Srbija.
Upam, da gre ven.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov