Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Sam majo pa hude naloge
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Ancha18 napisal/-a:tjaša:
Izobrazba: študentka
Poklic: ekonomski tehnik
Če je ekonomski tehnik pol to pomeni, da ni delala navadno maturo, ampak poklicno a ne? Se pravi, da ni mogla bit zlata maturantka (al majo na poklicni tud zlate?) ... Sej vem, da nima veze, sam k mi ne deluje blazno inteligentna, v bistvu mi je cela pasivna in sm za to, da spoka domov čiiiimprej - ko je Tina, se vsaj kej dogaja!
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
poklicne šole majo tut zlate maturante
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Naughty grl napisal/-a:Ancha18 napisal/-a:tjaša:
Izobrazba: študentka
Poklic: ekonomski tehnik
Če je ekonomski tehnik pol to pomeni, da ni delala navadno maturo, ampak poklicno a ne? Se pravi, da ni mogla bit zlata maturantka (al majo na poklicni tud zlate?) ... Sej vem, da nima veze, sam k mi ne deluje blazno inteligentna, v bistvu mi je cela pasivna in sm za to, da spoka domov čiiiimprej - ko je Tina, se vsaj kej dogaja!
ja, delala je poklicno maturo (bivsi zakljucni izpit) in tam so tud zlati maturanti
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Damyanchyka napisal/-a:Tjaša ji je pa zihr kimala Tjašin besedni zaklad se vrti okoli : ne vem, mhm, sej res, ma ne, ma ja no, ma če ti rečm, veš kaj je nardila/rekla ona, ma gor pa dol pa levo pa desno, pa sej veš, blablabla, jst sm lačna, ma je to težka naloga, pogrešam čike
+ stoposto
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
*meti* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 12. 2006
||MuCkAa napisal/-a:Damyanchyka napisal/-a:Tjaša ji je pa zihr kimala Tjašin besedni zaklad se vrti okoli : ne vem, mhm, sej res, ma ne, ma ja no, ma če ti rečm, veš kaj je nardila/rekla ona, ma gor pa dol pa levo pa desno, pa sej veš, blablabla, jst sm lačna, ma je to težka naloga, pogrešam čike
+ stoposto
in kar se tiče kretenj: grizenje nohtov, stiskanje mozoljev na dekolteju, praskanje mozoljev na faci in navijanje las s prstom
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
||MuCkAa napisal/-a:Damyanchyka napisal/-a:Tjaša ji je pa zihr kimala Tjašin besedni zaklad se vrti okoli : ne vem, mhm, sej res, ma ne, ma ja no, ma če ti rečm, veš kaj je nardila/rekla ona, ma gor pa dol pa levo pa desno, pa sej veš, blablabla, jst sm lačna, ma je to težka naloga, pogrešam čike
+ stoposto
plus :ka sm živčna
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
Angel girl napisal/-a:Aja pa včeraj smo lahko slišali v oddaji, da Alisa nima narejene srednje šole
No, pa sej tko hudo pa spet ni... Samo mature ni šla delat, ker jo je strah, ker bi bila pol primorana na fax it, sam nima pojma kaj bi študirala...
Čeprov je pomojem tole malo zgrešeno razmišljanje, vsaj maturo bi naredila, da bi mela sš zaključeno.
Je pa pomjem bl pametna od vseh ostalih "intelektualcev" skupi .
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Men je bla najbol butasta tinina fora njeni ˝HASKELINI˝ Če se pa človk stotič nemore zapomnt helsinkov mora bit že res neumn + splošna razgledanost+ letošnja evrovizij!!
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
barby* napisal/-a:||MuCkAa napisal/-a:Damyanchyka napisal/-a:Tjaša ji je pa zihr kimala Tjašin besedni zaklad se vrti okoli : ne vem, mhm, sej res, ma ne, ma ja no, ma če ti rečm, veš kaj je nardila/rekla ona, ma gor pa dol pa levo pa desno, pa sej veš, blablabla, jst sm lačna, ma je to težka naloga, pogrešam čike
+ stoposto
plus :ka sm živčna
+ med pogovori prima zadaj svoj uhancek, nato pa si voha prste
And I''ll take you for who you are
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
Big Brother je danes v pismu pojasnil stanovalcem, zakaj so Tina, Miha in Stane nominirani:
Dragi stanovalci,
v hiši Big Brother je prepovedana vsakršna oblika nestrpnosti. Tudi narodnostna. Big Brotherja ne zanima, kdo med vami je katerega porekla.
Prav tako ga ne zanima, ali je bil kdo med vami zaradi česarkoli užaljen.
Big Brother je kaznoval Miho, Tino in Staneta izključno zato, ker so kršili pravila. O tem, kaj je v hiši prav in kaj narobe odloča samo Big Brother in ne stanovalci.
S tem ste bili seznanjeni že ob vselitvi.
Pravila ste kršili že prevečkrat. Tega Big Brother ne bo več toleriral. Kršili niste samo hišnih pravil, ampak tudi osnovna moralna in etična načela Big Brotherja.
Vse kar počnete in izgovorite v hiši Big Brother, se odraža v javnosti. Če ste se kdaj vprašali, kdo je Big Brother, naj vam bo odgovor jasen: Big Brother je vsak, ki lahko gleda v vašo hišo.
Odnosi med vami so odvisni samo od vas in ne od Big Brotherja.
Big Brother
Dragi stanovalci,
v hiši Big Brother je prepovedana vsakršna oblika nestrpnosti. Tudi narodnostna. Big Brotherja ne zanima, kdo med vami je katerega porekla.
Prav tako ga ne zanima, ali je bil kdo med vami zaradi česarkoli užaljen.
Big Brother je kaznoval Miho, Tino in Staneta izključno zato, ker so kršili pravila. O tem, kaj je v hiši prav in kaj narobe odloča samo Big Brother in ne stanovalci.
S tem ste bili seznanjeni že ob vselitvi.
Pravila ste kršili že prevečkrat. Tega Big Brother ne bo več toleriral. Kršili niste samo hišnih pravil, ampak tudi osnovna moralna in etična načela Big Brotherja.
Vse kar počnete in izgovorite v hiši Big Brother, se odraža v javnosti. Če ste se kdaj vprašali, kdo je Big Brother, naj vam bo odgovor jasen: Big Brother je vsak, ki lahko gleda v vašo hišo.
Odnosi med vami so odvisni samo od vas in ne od Big Brotherja.
Big Brother
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov