Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
sem gledala včeraj BB pa še ne vem, gdo je moj favorit, morem še malo pogledat. vem pa za miheca in za đesi, da sta že aut pr meni sploh kaj se đesi tiče, če velja, da ne sme bit verske, rasne...nestrpnosti, nevem zakaj niso prepovedli nestrpnosti zarat barve las...ker sovraži blontne kao... in verjetno je res, kaj je alma rekla, verjetno ji je kaka blontna tipa speljala, zaj pa vse blontne sovraži... te bi jih jas tud mogla
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
veronika is selling out on myspace.OMG!
una jasmina...je vsaj placana za to
drugaceso bli pa v letosnjem baru full boljsi tipi...tej so vsi kr eni....brezveze
una jasmina...je vsaj placana za to
drugaceso bli pa v letosnjem baru full boljsi tipi...tej so vsi kr eni....brezveze
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Men se tud zdi, da ji je temna barva bolj pasala. Sicer ima pa zdej Nina ful lepše zobe, odkar je imela aparat. Ni kej, ženska je prov huda
Kdor ima kartico, a bi prosim copy/paste napovedi Eme Kurent, ker me zanima kaj je kej napisala
Kdor ima kartico, a bi prosim copy/paste napovedi Eme Kurent, ker me zanima kaj je kej napisala
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Sem gledala celo oddajo, še zapsala nisem nič vmes, ker sem pri njemu doma gledala , ampak jezil me je, ker majo neki slabo tv pa je blo vse v črno-beli barvi, pa nisem vidla barve las od Osenarjeve, sam očitno kar kriza, kot pravite ostale.
Od kandidatov mi je najbolj všeč, simpatičen Andrej (avstralec), un s knjigico pa čist mim, od punc pa, hm, Veronika, pa Tina ...
... kolk jih je pa s Kopra, sej je bil vsak ta drug primorc , hehe, bi res lahko BB tam postavli, he he, sam ne me narobe zastopit, nimam proti nobenemu nič, sam zanimivo se mi to zdi
No pa da vidmo, kdo bo najdlje notri, najbolj prepričal ljudi, da glasujejo zanj do konca
Od kandidatov mi je najbolj všeč, simpatičen Andrej (avstralec), un s knjigico pa čist mim, od punc pa, hm, Veronika, pa Tina ...
... kolk jih je pa s Kopra, sej je bil vsak ta drug primorc , hehe, bi res lahko BB tam postavli, he he, sam ne me narobe zastopit, nimam proti nobenemu nič, sam zanimivo se mi to zdi
No pa da vidmo, kdo bo najdlje notri, najbolj prepričal ljudi, da glasujejo zanj do konca
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Zgleda je res popularen tale avtralski dolenjček. Priljubljenost ima nad 30%
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Veronika je bla redna obiskovalka bara 2 Evo:Klik (2. slika) Klik (5. in 7. slika)
Drugače pa ste več ali manj vse povedale... Meni je simpatičen avstralc Andrej, ker je prikupno zmeden, pa primorka Tina je tut kr simpatična, ampak rahlo nerazgledana.. To je prvi vtis..Tisti celjan- NO COMMENT (jaz sem tudi slišala, da je rekel Nini, da ona ni zanj dovolj dobra, da bi se potrudil...)
Osenarjeva mi je bila všeč, ker je bila sproščena, ji pa črna barva definitvno boljše paše..
Drugače pa ste več ali manj vse povedale... Meni je simpatičen avstralc Andrej, ker je prikupno zmeden, pa primorka Tina je tut kr simpatična, ampak rahlo nerazgledana.. To je prvi vtis..Tisti celjan- NO COMMENT (jaz sem tudi slišala, da je rekel Nini, da ona ni zanj dovolj dobra, da bi se potrudil...)
Osenarjeva mi je bila všeč, ker je bila sproščena, ji pa črna barva definitvno boljše paše..
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
skrajno primitiven nastopajoči folk, primitivna povezovalka zadeve, na kubik primitiven reality šov... tolk o mojem mnenju glede sobotne oddaje (gledala glih tok, da vidm če koga od prijavlenih poznam)...
človk res težko verjame, kolk nizko se je pop oz. akanal sposoben spustit samo zato, da privleče gledalce ... Bar je bil prov "nedolžna" zadeva prot temu sranju...
človk res težko verjame, kolk nizko se je pop oz. akanal sposoben spustit samo zato, da privleče gledalce ... Bar je bil prov "nedolžna" zadeva prot temu sranju...
The secret of success is consistency of purpose.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
^^ja bar je bil dost bolj gledljiv (še sanjska ženska) tega skor ziher ne bom spremljala, razn če se bo kaj "dramatičnega" zgodilo.. noter so dali premalo atraktivne ljudi pa tudi samo dogajanje je dolgočasno
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov