Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 17. Dec. 2006 0:05

bella_ napisal/-a:a se bo kera prjavla?

Js osebno grem raje v Afriko (izbrana je izključno zaradi tega, kor jo ljubim) v kakšn dom za par mesecev/let in res naredim nekaj zase in za druge. Izpostavljat se slovenski publiki se mi zdi pa pač nekaj kar nebi, na takšen način, naredila nikoli. Nism tak karakteri in tist dnar ... tud če ga nimam. ;)
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
*melby*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *melby* » 17. Dec. 2006 0:05

Sigurno bo že spet zanimivo, tko da bom verjetn spremljala :D
Nagrada je tudi kr dost dobra :cool:
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Uporabniški avatar
bella_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a bella_ » 17. Dec. 2006 0:10

steLLcy napisal/-a:
bella_ napisal/-a:a se bo kera prjavla?

Js osebno grem raje v Afriko (izbrana je izključno zaradi tega, kor jo ljubim) v kakšn dom za par mesecev/let in res naredim nekaj zase in za druge. Izpostavljat se slovenski publiki se mi zdi pa pač nekaj kar nebi, na takšen način, naredila nikoli. Nism tak karakteri in tist dnar ... tud če ga nimam. ;)

se strinjam
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jowko » 17. Dec. 2006 0:55

jst bi se prjavu.... :D
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 17. Dec. 2006 1:18

Big brotherja sem spremlajala na italijanski tv, ampak samo na začetku par dni, potem pa mi je vse info posredovala tetica. In če bo vsaj pol toliko zanimivo dogajalo, kot se to dogaja drugje bo verjetno kar vredu.
Bom pa sigurno gledala, ker sem pač firbec.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Dec. 2006 8:25

big brother in ostali podobni resničnostni showi so namenjeni za eksibicionizem samovšečnih luzerjev, ki imajo tako odgovorne obveznosti, da jih lahko mirne duše odložijo za 3 mesece...

jowko, luzer???? da si ekshibicionist in samovšečen sem že opazil! :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Dec. 2006 8:29

bella_ napisal/-a:http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20061216_3086207.php

mislm da se nobena ni prlepla linka tko da ga bom js. torej...a se bo kera prjavla? ampak tale nagrada 75.000 eurov je po mojm mnenju zelo mejhna cifra v primerjavi s tem kar te caka. nevem no, moje mnenje pac

75000€ povprečni slovenec zasluži v 100 mesecih! :eek:
prevelik denar za zmagovalca med luzerji. ampak da je show uspešen, mora biti denar vmes...
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 17. Dec. 2006 10:45

Ideja ni slaba, se mi pa zdi, da je v Slovenijo prišla malo za časom, ker smo že imeli priložnost spremljati veliko tujih Big Brotherjev ... Žal vedno vse dobimo med zadnjimi ... :?

Zna pa biti zanimivo, če bodo našli prave ljudi za tako stvar.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 17. Dec. 2006 14:21

Pa dobr najprej so nas začel filat s telenovelami na podlagi tega, ker je bila Esmeralda takooo uspešna...zdej bojo še reality show-e začeli forsirat :roll: Mori mi to...

Osebno se nikoli ne bi prijavila na tak show, ker je riziko, da ne pobereš denarja previsok za to, da bom mogla bit 3 mesece skupaj z enim čudnim folkom in se morm sramotit pred Slovenijo :roll: Beda.
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objavaNapisal/-a Ty » 18. Dec. 2006 2:32

Nagrada je zelo majhna v primerjavi z ostalimi tovrstnimi BB v drugih državah.Mislim,pa da folk,ki se prijavlja na tovrstne stvari ni neumen.Le slovenci smo bolj zaprt in dolgočasen narod.Sam tudi mislim,da je tratenje časa,ampak vsak si želi 5 min slave (no skorja vsak).
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 18. Dec. 2006 6:44

A pa se da Big Brotherja tut tko k se je dal Bar 24/7 spremljat doma z računalnika? K pomoje da bo to kr faktor pr prijavah... Kr da te eni psihoti res skos gledajo :? Sej js ne bom prjavla ker mislm s sabo kej narest taka stvar bi mi pa znala use zafukat. Sam ne vem če bodo mel spet neki ful prijav (tko k recimo za Bar 2)... Bomo vidl kok je v Sloveniji "slave" željnih. :)
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 18. Dec. 2006 11:57

Jst sem ga spremljala na hrvaški TV..ziher ga bom gledala in me prav zanima kako se bodo obnašali naši slovenci pred kamerami.Ker v drugih državah so bili ful odprti...celo pa na Švedskem kjer sta se eden drugega lotla kar pred kamero.. :lol:
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 18. Dec. 2006 13:41

Skor sigurno bo možno spremljati Big brother prek interneta- nekjer panjo to celo zastojn, nekje je pa pač plačljivo. Ja če se prijaviš pol lahko pričekuješ da boš delal kar ti bo pač rečeno- saj boš seveda vezan z pogodbo in klavzulami- sam vseeno ne vem kok so te klavzule v skladu z zakonom in kok prireditelji delajo na svojo roko- bi bilo to treba lastnike licenc vprašat.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 18. Dec. 2006 14:12

Men se pa zdi to ze pretiravanja najprej sanjska zenska/moski pa pol bar pa bar II a zdj se zamenjajmo zene..pha dost je blo no. Mislm da ne bom gledala...in tud ne bi sla k mislm da bi se mi utrgal tm notr cepet izolirana od vsega in brez dela. :twisted:
Uporabniški avatar
Nina_23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2006
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Nina_23 » 18. Dec. 2006 15:17

Big brother oz. Grande fratello v Italiji je res najjači. :D Zdej enkrat v začetku leta bi se mogla začet mislim da že 7. sezona, pa kr dost sem spremljala njihov Grande fratello. Italijani so že tko ful odprti, pa ful face, tko da je vsaka sezona po svoje zelo zanimiva. Bomo vidli kako bo pri nas, me prov zanima. :D Glede končnega zaslužka zmagovalca pa ... Letošnji zmagovalec v Italiji je dobil milijon evrov, oz. 900. 000, kar je zelo zelo visok znesek. Ampak moramo vedet da je njih skor 60 mio, nas pa niti 2 mio. :D Tko da je razumljivo da je nagrada tok višja pri njih. Ampak bomo vidli kako bo tle, zna bit zanimivo. :wink:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov