Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Miha ma nou hobi pakiranje in razparkiranje svojih stvari usak tedn
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Angel girl napisal/-a:sinička napisal/-a:tina je nominirana? ne morm verjet... moj lucky day
A tvoj tud? Matr smo zlobni, sam kaj čmo, če nam gre pa ona tok na živce. Torej edini ki niso nominirani ta teden so Marina, Tjaša in Andrej.
moj tut ... TINA GO HOME!
joj kok mi gre na živce ... Stane dej mu reč! Dej Stane! Reč mu un k sva se prej pogovarjala! Stane dej no! aaaaaaaa, kr izpuščaje dobim, ko slišim tisto primorščino. Ona pa Tjaša. Jao, ne vem kera je večja kura.
Tko da Alisa pa Janez še en teden sta not
hehe, mogoče Tina misli, da jo bo primorski "klan" podpru
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
Damyanchyka napisal/-a:Miha ma nou hobi pakiranje in razparkiranje svojih stvari usak tedn
slučajno sem prižgala teve, ko je bil vklop v živo in sem vidla tisti posnetek, pa mi ni blo ravno najbolj jasno kaj pa kak, ampak okej, oni že vejo, s čim je treba biznis delat.
kraljica src
face ste, res!
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
Damyanchyka napisal/-a:ja pa dej no al pa k je suzana rekla da majo k cigani not..pa je kao užalila jasmino..pa so razčistle ni blo panike..
k je nina rekla andreju kengurujček je tut use okej..ne vem kje mamo meje fore oz pač primerjave..pa kje je žalitev..kr neki
Ej sori to sta pa fuuul slabe primerjave...
men se zdi nick kengurujček čist simpatičn
Pa tud kar se ciganov tiče ni tko hudo, kot so mel u đakuziju
Go Tina, go Tina
Čeprav se tud men ne zdi fer, ker sta Alisa pa Janez za 3 dneve v prednosti...
Eh, bo šla pa drug teden ven naša Tina .
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Jz sm tud ful hotla, da če že ne gre Tjaša vn, gre vsaj Tina in sm tud že skakala po sobi, ko sm zvedla, da bo nominirana, ampak zdej, ko sem si pogledala posnetka o prepirih po nominaciji ji dam pa čist za prou.
Nimam srca, se mi je ful smilt začela.
Nimam srca, se mi je ful smilt začela.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
ja men se pa ne zdijo slabe lahko bi tut jasmina tako paniko zganjala..pa je dojela da se to pač reče tko..da ne misl člouk k to reče nč slabga...sm je pa hotla razjasnt da ji ni čist useen k mora to poslušat.. mah sej se nima smisla zdej o tem razpravlat..sm me pa zanima kje je meja ja to lahko-pa meja kje to se ne sme...k ne vrjamem da so vedno ista pravila..ker je zame tut recimo žalitev to kar je rekla suzana..konc
- katrin21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2005
Nooope . Ok, sej čist razumem, da kakšne stvari res zelo grdo izpadejo in je čisto prav, da ima Big Brother taka pravila. Ampak po drugi strani pa je vsaj po mojem mnenju res težko pričakovati, da se bodo tolko folka v hiši dejansko razumelo. Gotovo ni blo za pričakovat kako si bodo 24 ur na dan govorili kako se imajo radi. Ali pač?
Potem naj bi raje nominirali Tino in Tjašo ko sta govorili čez Aliso....je tisto izpadlo mnogo huje.
Potem naj bi raje nominirali Tino in Tjašo ko sta govorili čez Aliso....je tisto izpadlo mnogo huje.
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ajoj, sam zdajle gledam- ka je tupava naloga s temle sodom!
Kaj pa gospodični opravljivki sta sploh že kaj tiščali tiste lepe prstke v ta sod?! Ne spremljam toliko tako da...
Pardon... Jemljem nazaj tole... Sem zdaj gledala...
Kaj pa gospodični opravljivki sta sploh že kaj tiščali tiste lepe prstke v ta sod?! Ne spremljam toliko tako da...
Pardon... Jemljem nazaj tole... Sem zdaj gledala...
Zadnjič spremenil Leann, dne 16. Maj. 2007 19:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov