Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Lol zdej je po Tininih besedah Alisa fuuuul zahrbtna ker ni povedala da je bla užaljena in se ji tina posledično zaradi tega ni opravičila.
Tjaša je mnenja, da ravno zato ker je stanetu alisa povedala da je užaljena, so zdaj te trije nominirani.
Tjaša je mnenja, da ravno zato ker je stanetu alisa povedala da je užaljena, so zdaj te trije nominirani.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Prav ji je, prava Kraljica ljudskih src bi malo bolj prej mislila kaj govori
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
ja pa dej no al pa k je suzana rekla da majo k cigani not..pa je kao užalila jasmino..pa so razčistle ni blo panike..
k je nina rekla andreju kengurujček je tut use okej..ne vem kje mamo meje fore oz pač primerjave..pa kje je žalitev..kr neki
k je nina rekla andreju kengurujček je tut use okej..ne vem kje mamo meje fore oz pač primerjave..pa kje je žalitev..kr neki
- pikica19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2005
Ah..tut men se zdi mal za lase vse skup privlečeno. K res ni blo neke hude nestrpnosti, sam pravila so pač pravila in če jih vzamemo dobesedno, je kakršnokoli, tudi v hecu izrečeno, nestrpno obnašanje do drugih ras, narodnosti...pač prekršek. Meni osebno nista všeč ne Alisa in ne Tina, ampak če že izbiram, bi 1000x raj vidla, da leti Tina, k misl, da je oh in sploh pa se toook moti!
-
Kaj ma pa Andrej bit za užaljen zdej?
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
neki je govoru o tem kao da ni alisa usm povedala da jo moti to o čemr pa na kak način so govorl..ker bi še kdo lahko napako ponovil brez da bi vedu..
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Meni je sicer fajn, da je nominirana Tina, ker bi res rada vidla njeno glupo faco, ko bi slisala, da ona leti, ampak se mi zdi pa totalno beden razlog za nominacijo... Totalno!
Po eni strani ma Andrej prav. Sicer uzaljen res ne bi rabo bit, ampak ni pa fajn, ce ne ves da nekoga to tak zmoti, ko je blo v resnici v sali izreceno, pa tud Tina je sama povedala da ni slovenka..
-
Najbrž mi je za razlog priti mač vseen, ker mi gre ona tako na jetra, da bom samo vesela če bo ven odletela k knof od gat. Pa naj se cmera zdele kokr se hoče, sam če bi se ona gledala kera kura je bi blo tud fajn.
-
Tega tud jst ne razumem čist dobr
-
sinička napisal/-a:tina je nominirana? ne morm verjet... moj lucky day
A tvoj tud? Matr smo zlobni, sam kaj čmo, če nam gre pa ona tok na živce. Torej edini ki niso nominirani ta teden so Marina, Tjaša in Andrej.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov