Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Naughty grl napisal/-a:Sej vem, da ni moj problem, sam mi res ni jasno, kako se je loh Tjaša v relativno kratkem času (če pogledate na 2.fotko je svečka za 18 let, torej v enem letu) toook zredila. Je bla prej prou suhica.
Pa res ej.. ful je bla suha prej. Čeprov ne bi rekla da je to ista oseba, zdej mi je v faco bolj luštna, telo pa pač.. V enem letu se itak da tok zredit, je pa vprašanje zakaj se je - sploh če je bla prej tokle suha. Js sm npr. že skoz bl pr tamočnih in mi niha teža čez leta, sam nikol nism bla tok suha kot ona pa da bi se pol nazaj zredila. Ma sej brezveze analizirat, je kakršna je ane.
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Naughty grl...Kje si našla to? Js iščem po njihovi strani, pa ne najdem...
Edit: Že našla
Edit: Že našla
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Pa saj se ne mores zarad kontracepcijskih tablet tak zredit...
Sicer pa ne razumem, da nekdo napise, da ne vrjame, da se je tako zredila. Ja, najvrjetneje to sploh niso njene slike. Kake mate ene. Drugac pa je res ogromna razlika. Pomoje da ji more bit kr beda. Ce bi bla skoz ze bolj mocna je vrjetno drugace. Kaj pa vem..
Sicer pa ne razumem, da nekdo napise, da ne vrjame, da se je tako zredila. Ja, najvrjetneje to sploh niso njene slike. Kake mate ene. Drugac pa je res ogromna razlika. Pomoje da ji more bit kr beda. Ce bi bla skoz ze bolj mocna je vrjetno drugace. Kaj pa vem..
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
omg, tjaška je bla pa prov luškana včasih. res ne vem, kaj se je to zgodil zdej... očitno je res zarad KT.
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
ce bi tina res mela kake probleme s hrano bi to BB veselo izkoristil in prikazoval tudi v vecernih oddajah, tega ne bi skrival.
po moje je BB-jev moderator prebral da se govori na veliko kako ona bruha, in ko je prvic sla probat bruhat ceprav ji ni uspelo so to takoj pokazali da bi se tolko vec govorilo o BB na njen račun.
po moje je BB-jev moderator prebral da se govori na veliko kako ona bruha, in ko je prvic sla probat bruhat ceprav ji ni uspelo so to takoj pokazali da bi se tolko vec govorilo o BB na njen račun.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Houli krep, kok je bla Tjaša prej suha Totaaalnoo druga. Tam na sliki s torto je ista Suzana. Ja res škoda, da se je tok zredila. Upam da bo tudi shujšala nazaj.
-
any_any napisal/-a:Danes, ob 16.20, ko bo prenos v zivo bodo kazensko nominirali 3 stanovalce!!
OPAAAAA! K bi bla vsaj Tina tammmm To bi pa blo neki
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Točno vedla sm da se bo kej tazga zgodilo. Že par strani nazaj sm rekla, da sigurno ne bosta nominirana samo Janez in Alisa, ker BB ni nor, da bi pustil dvoboj Alisa:Janez, ki ne zagotavlja kaj dost glasov in s tem zaslužka. Pa tud gledalcem je v bistvu vseeno kdo od njiju gre ven.
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 16. Maj. 2007 12:47, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Frenkie good point.
Piše da so nekateri spet kršili pravila, glede rasne nestrpnosti, torej predvidevam da je nominiran spet Miha Same old shit again
Piše da so nekateri spet kršili pravila, glede rasne nestrpnosti, torej predvidevam da je nominiran spet Miha Same old shit again
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]