Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
honeydew napisal/-a:Velikokrat je šla že bruhat. Večinoma takrat, ko si kdo zobe umiva, ali na kak drug način teče voda. Samo tega v polurni oddaji seveda ni.
Meni je bolna, pa naj bo to bulimija ali pa vakum v glavi.
Ah dej no. Glede na to, da je VSE pod kamerami, sem prepričana, da bi posnetek prišel ven. Če so Mihata že taprvič zasačili pri njegovem "puranjenju", verjem, da bi iz Tininega bruhanja naredili še večji big deal.
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
levcek napisal/-a:ja tle je ena punca en link na 24ur dala pa sm brala to da je govorila tjasa tini, da sta si andrej in marina usec....itd.. in tina se je neki hvalila da ona use opazi, da cudno da to ni nic opazila...in da tudi ni opazila da je tjasi stane usec...mislim da je biu cisto na dnu strani stavek...
mislim da tukaj, pod zadnjo sliko pise... (nisem sigurna da je pravi link ker mi njihova stran dolgo odpira ali sploh ne, tako da tezko preverim zaenkrat)
http://24ur.com/bb/bb_article.php?article_id=3097419
He,he lih zanč sm gledala kok sta si podobna v poteze Andrej in Marina in da si bosta zihr všeč. In zdej je res tko zgleda, he,he.
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
Zvoncica napisal/-a:Ah dej no. Glede na to, da je VSE pod kamerami, sem prepričana, da bi posnetek prišel ven. Če so Mihata že taprvič zasačili pri njegovem "puranjenju", verjem, da bi iz Tininega bruhanja naredili še večji big deal.
Se strinjam s tabo!
Men se pa zdi, da bi bila Andrej pa Marina prav luštkana skupaj!
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Zvoncica napisal/-a:honeydew napisal/-a:Velikokrat je šla že bruhat. Večinoma takrat, ko si kdo zobe umiva, ali na kak drug način teče voda. Samo tega v polurni oddaji seveda ni.
Meni je bolna, pa naj bo to bulimija ali pa vakum v glavi.
Ah dej no. Glede na to, da je VSE pod kamerami, sem prepričana, da bi posnetek prišel ven. Če so Mihata že taprvič zasačili pri njegovem "puranjenju", verjem, da bi iz Tininega bruhanja naredili še večji big deal.
se strinjam s tabo...mislim s kakimi boste se ven prisli....potem pa pravite pa recte, da niste isti ko oni 2 ki opravljata v bb..tina in tjasa...se hujse mate...
Jaz mam tud probleme s hrano in mi je veckrat po obroku ful slabo pa ce pojem dost al malo...Sploh pa je odvisno tud kaj...Tina ima kolko 60 kg...to je ful vec od mene pa sn verjetno malo manjsa od nje no pac 168cm in to nikakor niso problemi s prehranjevanjem!!!!! Alisa je potem tako anoreksična do konca...
smesne so neke izjave ja...puna...isto one v BB kot tukaj
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
Mah ne verjamem da ima Tina 60 kil, edino če je 180 velika. Pa sej nima veze koliko ima kil, če bruha, še ne pomeni, da se ji to kaže na kilah, vsaj ne pretirano. Je pa to definitivno motnja, ki vsekakor ni zdrava. Ne vem pa če to res počne, ne spremljam tega toliko, da bi vedela.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
kako ne verjameš, da ma tina 60 kil, če smo pa vsi vidli na tehtnici? če jih ma marina 58, jih ma tut tina 60.
pa kje ste vi vidl tino bruhat??? enkrat ji je blo slabo pa se že kr cela zadeva napihne, da ma bulimijo in ne vem kaj še vse. če bi mela motnjo, bi se že v preteklem mesecu pokazal.
jaz sem se v turčiji tut prsilla bruhat, ker sem neko čudno čorbo jedla in mi je blo ful slabo pa to še ne pomen, da mam motnjo. mislm, haloooo???!!!
pa kje ste vi vidl tino bruhat??? enkrat ji je blo slabo pa se že kr cela zadeva napihne, da ma bulimijo in ne vem kaj še vse. če bi mela motnjo, bi se že v preteklem mesecu pokazal.
jaz sem se v turčiji tut prsilla bruhat, ker sem neko čudno čorbo jedla in mi je blo ful slabo pa to še ne pomen, da mam motnjo. mislm, haloooo???!!!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Tina pomoje nima problemou s tem..pač paz na svojo težo, kaj poje..ma svoj sistem k si ji je porušu not..pač normalno da če ne je testa,krompirja al kaj vem česa pa če se je zdej s tem basala ker druzga ni..al pa kr se preprosto mora zredit..ne vem pomoje bi usazga tiščalo.. sej ni bruhala ker se je zadržala drgač zdej..kaj pa dela s kisom to pa ne vem..sam vem da če je zju3 recimo na tešče u razmerju 2:1 z vodo da ni panike, da ma še dobr učink..ker se stvari prej prebavjo pa blablabla..konc OT
Pomoje nima nekih problemou da bi moral bit zakrbleni zdej
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Damyanchyka napisal/-a:Tina pomoje nima problemou s tem..pač paz na svojo težo, kaj poje..ma svoj sistem k si ji je porušu not..pač normalno da če ne je testa,krompirja al kaj vem česa pa če se je zdej s tem basala ker druzga ni..al pa kr se preprosto mora zredit..ne vem pomoje bi usazga tiščalo.. sej ni bruhala ker se je zadržala drgač zdej..kaj pa dela s kisom to pa ne vem..sam vem da če je zju3 recimo na tešče u razmerju 2:1 z vodo da ni panike, da ma še dobr učink..ker se stvari prej prebavjo pa blablabla..konc OT
Ma ja saj to je to...pač ma nek način prehranjevanja na katerega je navajena in ga zdaj ne more furat, nič čudnega da ji je slabo...pa zdaj ko niti ni bruhala so dali to v oddajo, če pa bi dejansko večkrat bruhala bi bla glavna atrakcija.
Houd de wereld tegen
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Sej vem, da ni moj problem, sam mi res ni jasno, kako se je loh Tjaša v relativno kratkem času (če pogledate na 2.fotko je svečka za 18 let, torej v enem letu) toook zredila. Je bla prej prou suhica.
Ps:. Fotke so iz predstavitvenega videa Tjaše.
Ps:. Fotke so iz predstavitvenega videa Tjaše.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
Ljubljančanka napisal/-a:Mah ne verjamem da ima Tina 60 kil, edino če je 180 velika. Pa sej nima veze koliko ima kil, če bruha, še ne pomeni, da se ji to kaže na kilah, vsaj ne pretirano. Je pa to definitivno motnja, ki vsekakor ni zdrava. Ne vem pa če to res počne, ne spremljam tega toliko, da bi vedela.
tina je visoka 177 cm, vsaj tako piše na uradni bb strani
It looks like we could have made it baby...me and you!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov