Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Točn to, Tjaša je lena ko fux, tle se bo pa itak sam še zredila ker sam lenari in je.Itak mi je jasno ko je nominirala Aliso in rekla, da je 2much hiperaktivna, da non stop okol leta. Ja dddooh da ji gre na jetra, k je taka lenoba in se ji ne da niti za 2cm premaknt riti. Brezveze.
Ja sam je pa tud res kar je Janez reku, ona je še premlada oz tko nima svojega mnenja. Non stop se obeša na Tino, k misl da je kraljica al ne vem kaj. Kar Tina misli, tko tud Tjaša. Vse kar reče Tina je sveto tudi za Tjašo (jasno tudi za psička Stančija hov hov). Sooo lame
Ja sam je pa tud res kar je Janez reku, ona je še premlada oz tko nima svojega mnenja. Non stop se obeša na Tino, k misl da je kraljica al ne vem kaj. Kar Tina misli, tko tud Tjaša. Vse kar reče Tina je sveto tudi za Tjašo (jasno tudi za psička Stančija hov hov). Sooo lame
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Angel girl napisal/-a:Ja sam je pa tud res kar je Janez reku, ona je še premlada oz tko nima svojega mnenja. Non stop se obeša na Tino, k misl da je kraljica al ne vem kaj. Kar Tina misli, tko tud Tjaša. Vse kar reče Tina je sveto tudi za Tjašo (jasno tudi za psička Stančija hov hov). Sooo lame
So true
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Haha kaj smo smešni. Pljuvamo po njih res non stop, ampak spremljamo pa kar naprej in se vedno znova zgražamo Prov absurdno je že tole.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Meni se zdi ta naloga cisto bedna. Saj ne recem, da ni zdravo za njih, da naredijo nekaj za sebe in svoje telo, ampak to bi BB lahko dolocil na kak drugacen nacin, naprimer obvezna polurna telovadba vsak dan ali kaj podobnega. Ful so bedni, kar se nalog tice. Lahko bi se kaj bolj izvirnega spomnili.
Sicer pa za Tino, ki ji tak za nic ni, tak vrjetno nic ne bi blo vredu. Kolko spremljam se z nobeno stvarjo ne strinja...
Sicer pa za Tino, ki ji tak za nic ni, tak vrjetno nic ne bi blo vredu. Kolko spremljam se z nobeno stvarjo ne strinja...
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
any_any napisal/-a:Sej itak ce se jih ne uspe zrediti ali shujsati sploh ni vazno, kajti ce jih uspe ta naloga s sodom imajo narejeno tedensko nalogo.
Aha, to pa nisem vedla. Jaz bolj tukaj spremljam vse skupaj. Sam je rekel ocitno Andrej al Stane, da ni tak lahko kot bi si mislil.
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Mojca82 napisal/-a:A se samo meni zdi al je zdej kazalo Tino ki bruha v wc?!?
Ja ma to zato, ker ji je bilo ful slabo, ker se je prenažirala, pa se je probala zbruhat...
Sem si to že ogledala na spletu, ker ima frendica kartico z neomejenim dostopom.
-
Mojca82 - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2005
Leann napisal/-a:Mojca82 napisal/-a:A se samo meni zdi al je zdej kazalo Tino ki bruha v wc?!?
Ja ma to zato, ker ji je bilo ful slabo, ker se je prenažirala, pa se je probala zbruhat...
Sem si to že ogledala na spletu, ker ima frendica kartico z neomejenim dostopom.
aaaa ok, ker enkrat je bilo govora o njenih problemih s hrano...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov