Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
Damyanchyka napisal/-a:
biba: Alen si tudi ti kj davu purana..kje pa če ni skrivnost?? Škoda, k si šu vn...si biu tak pozitivček tak srčk..uživi pa iskorist prepoznavnost maksimalno!! Papa
ALEN: DA, V MOJI POSTELJI IN POSTELJI OD TINE.
hahahahaha.... škoda, k tina ne ve tega
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Damyanchyka napisal/-a:
biba: Alen si tudi ti kj davu purana..kje pa če ni skrivnost?? Škoda, k si šu vn...si biu tak pozitivček tak srčk..uživi pa iskorist prepoznavnost maksimalno!! Papa
ALEN: DA, V MOJI POSTELJI IN POSTELJI OD TINE.
Še dobr, da Tina ne ve tega...
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Kva jih tastar poka:
Miha privzdigne hlače. Janez: "Ka pa ti vogelna (ptiča) kontroliraš? Da ti ne bo zletu s kletke."
Miha pove, da se bo napil, če ga boste danes izselili. Janez: "Rajš kakšno babo najd, pa jo fajn zdrmi!"
Janez: "Un (Alen) ma že vse naštiman (za današnjo oddajo). Oblekco zloženo ko k***."
Miha privzdigne hlače. Janez: "Ka pa ti vogelna (ptiča) kontroliraš? Da ti ne bo zletu s kletke."
Miha pove, da se bo napil, če ga boste danes izselili. Janez: "Rajš kakšno babo najd, pa jo fajn zdrmi!"
Janez: "Un (Alen) ma že vse naštiman (za današnjo oddajo). Oblekco zloženo ko k***."
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Moja mami ma po treh otrocih pr 40 bolšo postavo
Recte kar hočte, sam če je to zdravo za 19 letno punco...
Pa tud en tedn stradanja ne reši problema... majo ene glupe ideje na BB.
Recte kar hočte, sam če je to zdravo za 19 letno punco...
Pa tud en tedn stradanja ne reši problema... majo ene glupe ideje na BB.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
kelsi napisal/-a:v enem tednu 7 kg pridobit ni glih lahko in zdravo
alisa, tina in miha morajo skupaj pridobiti 7 kilogramov ne vsak posebej in isto velja pri stanetu, tjaši in janezu
tjaši pa res ne bi škodlo, če bi ene par kil zgubila oz. centrimetrov, stane se mi je prov zasmilu k že tko mu je hudo zarad izgubljene mišične mase, zdj more pa še hujšat, princesa tina je itak protestirala, da se ona že ne bo zredila... jao, kot da se bo svet podrl, če bo eno kilo pridobila po moje bojo tko naredl da bo miha največ kil od 7ih pridobil, tko da se unim dvem ne bo treba preveč poredit, čeprav alisi res ne bi škodl da bi ene 3, 4 kile pridobil
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
Po drugi strani bi bilo pa res škoda, da gre Tina ven, ker je noben ne premaga v streljanju takih izjav, ob katerih podvomiš, če je v šolo hodila in se ob tem še nasmejiš .
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov