Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Tammy_De napisal/-a:pa Tjaša tut vn! Sploh ne morme razumet takega človeka, ki hod nonstop okoli nekega drugega in sploh nima svojega mnenja
Pozabljaš, da je Tjaša Suzanina hči. Ona ni bila vzgojena z namenom, da bi imela svoje mnenje
Drgač pa med nominiranci 100 % pričakujem Janeza, Aliso, morda celo Tino (kajti Miha, Andrej, Janez in Alisa jo bodo ziher nominirali).
Tjaša in Stane pa zagotovo ne bosta nominirana, ker sta preveč neopazna, da bi se sploh kdo na njiju spomnil in ju nominiral.
Btw, zakaj je osenarca učeri samo Nino spraševala za mnenje
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Frenkie napisal/-a:Btw, zakaj je osenarca učeri samo Nino spraševala za mnenje
Nina & Nina naveza
Suzana mi je vstralit, baba tecna in nezadovoljna z nicemer...obupna je Ah ne vem no, za en x mi je bil Pero najboljsi - pac hiperaktiven otrok
I love SISLEY& RW
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Mi je bolj všeč, da je šel Alen ven. Sicer je bil edini, ki si se mu res lahk nasmejal in ki mu ni blo nič težko naredit, ampak je bil tud mal hinavski. Miha je mogoče res kaj druga, ampak hinavec pa ni. In Alen je tud reku včeraj: "Vem, da sem igral podlo igro," al neki takega.
Danes pa med nominiranci pričakujem Aliso in Janeza.
Danes pa med nominiranci pričakujem Aliso in Janeza.
...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Škoda za Alena - je bil faca,- Ampak je hotel ugajat tako Tini & Co. kot ostalim "nepriljubljenim". In enkrat se ti sfiži, ker da sprvimi opravljaš druge, z drugimi pa prve...in enkrat pride vse ven. Miha je sicer malo poseben, poln mladostniških hormonov, ampak za razliko od ostalih je direkten in ne hinavi.
Danes pa pričakujem Aliso, Janeza in Tino.
Danes pa pričakujem Aliso, Janeza in Tino.
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
Tiavanna napisal/-a:Lol, kako ne veste, da je Marlenna moški?
Ne, pa halo, sej tisto je bla šala, itak da vem(o), da je bivša sestra . Komentarje ma pa še skor hujše od Gačkota
Jz pričakujem danes enako kot bad_girl, Tino(upam!!!) Janeza in Aliso(Lariso po Tinino )
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Mene ja pa kr mal presenetlo da je šel Alen ven, glede na to da je mel prejšnji tedn Miha ful več glasov kot on, ampak sej ql, Miha je čist ok in mi je dobr da je ostal, zanimivo se mi sam zdi da je čist vedno na tapeti, pa je vseen še kr not. Sicer pa upam da bo dans nominirana Tina ker je ne morm več gledat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
tino bodo pomoje nomineral :janez, alisa, andrej, miha
aliso: tina, tjaša, stane
janeza: tina, tjaša, stane, miha, andrej
u tole sm 90%
tej trije bodo pomoje nominerani Alisa, Tina, Dandee
aliso: tina, tjaša, stane
janeza: tina, tjaša, stane, miha, andrej
u tole sm 90%
tej trije bodo pomoje nominerani Alisa, Tina, Dandee
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
ful mi je smešno, ker noben ne omenja Marine! Jest mislim, da ona lahko še daleč pride, ker je tista zlata sredina pa je še dolgo ne bo nihče nominiral!
-
Marina je bl u ozadju-neopazna zato se noben ne spotika ob njo..sicr bo tut njen čs pršu jst upam da gre Alisa vn zdej..
-
mimi.k - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
Kok je bila pa nina osenar vceraj meni bedna, nikomur od bivsih stanovalcev ni nekak pustila dokoncat stavka... kr neki... cim je hotla nina - bivsa stanovalka po kritizirat, kako v pogodbi pise da bo zmagovalec tisti, ki prezivi 20 tednov notri, je bilo ze vse narobe in takoj dejmo en aplavz.
pa v tej sobotni oddaji vse sloni na tem, dejmo en aplavz, bravo aplavz, cestitke aplavz... kr neki...
pa v tej sobotni oddaji vse sloni na tem, dejmo en aplavz, bravo aplavz, cestitke aplavz... kr neki...
-
JA ninina komunikacija z izseljenimi stanovalci mi je totalno bedna.. kr neki jih prekinja sploh ne pusti da povejo do konca..sprašuje ene in iste..ful nefer od nje..sicr pa je nina o. rekla nini, da bi morala prebrat še drobn tisk predn reče kej tazga o tem kdo lahko zmaga..al neki tazga
Klepet z izseljenim Alenom
biba: Alen si tudi ti kj davu purana..kje pa če ni skrivnost?? Škoda, k si šu vn...si biu tak pozitivček tak srčk..uživi pa iskorist prepoznavnost maksimalno!! Papa
ALEN: DA, V MOJI POSTELJI IN POSTELJI OD TINE.
Klepet z izseljenim Alenom
biba: Alen si tudi ti kj davu purana..kje pa če ni skrivnost?? Škoda, k si šu vn...si biu tak pozitivček tak srčk..uživi pa iskorist prepoznavnost maksimalno!! Papa
ALEN: DA, V MOJI POSTELJI IN POSTELJI OD TINE.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov