Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Yancha - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2006
Kika napisal/-a:roxy* napisal/-a:jst bi pa šla, če bi mi ta denar garantirali. Za garantiranih 74.000 eur pa se ja splača!!
folk, nagrada je 75 000 eur! ne vem od kje poberate druge hecne številke...
No,pa 75.000 EUR...Ga ni dnarja,da mene spravjo tm notr...
-
tammyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2006
MiLLy napisal/-a:mala punci napisal/-a:tammyka napisal/-a:Yummylicious napisal/-a:A mogoče kdo ve kam je Miha hodu na srednjo šolo?
v Celje, na Kajuha.
Pa ne mi rečit da je bil on kdaj sposoben gimnazijo naredit?! Ker meni deluje tak primitivc kot da so mu še osnovno šolo šenkal
Mislim, da smo vidli že dost bol retardirane ljudi nardit srednjo šolo in prit na fax (primer? naša draga tina )
Sicer se pa men miha ne zdi niti malo omejen, ma pač svoj pogled na ženske, kar še ne pomeni, da je slab (ali neumen) človek.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
TiGy napisal/-a:Uuu čestitamo jim uspešno so opravli tedensko nalogo
jah, zadn cajt, da so neki uspešno nardil.
sam kok je alen vztraju pr tem, da ne bo nč povedu o tem, kar je blo v spovednici. očitno ga je mal zaskrbel, da bi bil še nominiran, če slučajno not ostane v soboto.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
A sm js to prou slišala prejle, da je Tina rekla, da če ne bi blo lune (je biu uprašanje, kaj bi se zgodil, če bi vesolci ukradl luno) bi pač žvel samo podneu?!?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Yancha napisal/-a:Kika napisal/-a:roxy* napisal/-a:jst bi pa šla, če bi mi ta denar garantirali. Za garantiranih 74.000 eur pa se ja splača!!
folk, nagrada je 75 000 eur! ne vem od kje poberate druge hecne številke...
No,pa 75.000 EUR...Ga ni dnarja,da mene spravjo tm notr...
se strinjam....Ni to kr tako...in ful mors znat prenest kritiko..kr se ziher vsaj pol slovenije nes dopado..pa lahko marijo terezo glumis..
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
peter napisal/-a:Men je ta Tina ful tečna, sam nekaj kritizira, brez veze blebeta, dela se najbolj pametno, išče samo prepire ,nap: veš on je to pa to reku, oni to a veš pa tko.....pa to....! ta sploh nezna slo. jezika.
Men tut ful najeda.. Alisa mi je pa prov ušeč!
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Aloha napisal/-a:A sm js to prou slišala prejle, da je Tina rekla, da če ne bi blo lune (je biu uprašanje, kaj bi se zgodil, če bi vesolci ukradl luno) bi pač žvel samo podneu?!?
dobro poslušaš...
bog je rekel: odpustite jim, saj so blond!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
sej so mogl dt kao izvirne odgovore..pač z mal domišljije..(čeprou je u tem odg. ne najdm lih velik)
Sicr pa men Tina ni tuk napačna..
Sicr pa men Tina ni tuk napačna..
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Tina je obupna. Parkrat bi jo bilo potrebno stresti
Tjasa pa sploh nima svojega mnjenja; vztrajno prikimava Tini in si stiska mozoljcke na joskah Obupno no.
Tjasa pa sploh nima svojega mnjenja; vztrajno prikimava Tini in si stiska mozoljcke na joskah Obupno no.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov