Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 10. Maj. 2007 9:57

*pupika* napisal/-a:
the big red machine napisal/-a:ker je nesel cedilce v jacuzzi, kar je baje strogo prepovedano.

:rofl: :rofl: lulaaaaam :rofl:

Zato, ker je sostanovalcem govoril o spovednici... kar pa nebi smel

hahah..kako govoru?? da se je pogovarjou z njimi v spovednici al kaj? ne razumem.. :?
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mash@ » 10. Maj. 2007 10:03

jah 74.000 evrov pa tud ni tko slabo. To po pomen kr nekajletno plačo, al pa uresničitev sanj - lahko začneš svoj biznis, vložiš kam dnar...tri mesce dat za to ni tko napačno, pomisli kolk let daš eni firmi v kateri delaš?

Ampak se mi zdi fajn kakšen folk so vzeli. Eno lepo slovensko povprečje. Takšnih izpadov kot jih ma Miha (davit purana) pa kot jih je mela Jagoda pa njen primitivni Robi kažejo na to kakšni smo slovenci. Sicer pa svaka čast unim na popu k so jih zbral - so že vedli kdo bo štrene mešu in kdo bo gledanost in rejtinge višal - tud jest med drugim (mam še big brotherja na mobilnem planetu)....kva češ, zarečenga kruha se največ poje.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 10. Maj. 2007 10:14

mash@ napisal/-a:jah 74.000 evrov pa tud ni tko slabo. To po pomen kr nekajletno plačo, al pa uresničitev sanj - lahko začneš svoj biznis, vložiš kam dnar...tri mesce dat za to ni tko napačno, pomisli kolk let daš eni firmi v kateri delaš?

zdaj mi pa ti razloži, kakšne poslovne odločitve lahko ti pričakuješ od stanovalcev BB hiše??? :D
Uporabniški avatar
Yancha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yancha » 10. Maj. 2007 10:53

Jst ne bi šla pod nobenim pogojem tja notr...pa tud če bi mi garantiral tistih 74.000 EUR...Nkol se ne bi šla tolk izpostavlat....Da bi me cela Slovenija gledala,k nekašno opico u živalskem vrtu :D . No way :stupid:
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 10. Maj. 2007 10:54

puranja farma - Miha :lach:
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mash@ » 10. Maj. 2007 12:47

Jochie napisal/-a:
mash@ napisal/-a:jah 74.000 evrov pa tud ni tko slabo. To po pomen kr nekajletno plačo, al pa uresničitev sanj - lahko začneš svoj biznis, vložiš kam dnar...tri mesce dat za to ni tko napačno, pomisli kolk let daš eni firmi v kateri delaš?

zdaj mi pa ti razloži, kakšne poslovne odločitve lahko ti pričakuješ od stanovalcev BB hiše??? :D

haha...dobro opazuješ...hehe, moj kolega je reku, da je alen tko čudn, da misli, da ga je strela v glavo počla..haaahaha.
good point.
no, si bo pa kdo flet pa avto kupu. to je donst tud eno velko breme
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 10. Maj. 2007 12:57

največ bodo od BB potegnili Tina, Jasmina in Alen. Tina bo šla na Filipine snemanje filmov, reklam ter bo tako izkoristila svoj videz, Jasmina bo pokasirala kakšen euro od Playboya, Alen pa bo postal član Slovenskega narodnega gledališča, kjer že pripravljajo vlogo za slovensko inačico Mr. Beana! :D

Andrej bo svojo starost dočakal na kakšni plantaži banan...
Uporabniški avatar
Yummylicious
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Yummylicious » 10. Maj. 2007 14:15

A mogoče kdo ve kam je Miha hodu na srednjo šolo?
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 10. Maj. 2007 14:31

mash@ napisal/-a:
Jochie napisal/-a:

haha...dobro opazuješ...hehe, moj kolega je reku, da je alen tko čudn, da misli, da ga je strela v glavo počla..haaahaha.
good point.
no, si bo pa kdo flet pa avto kupu. to je donst tud eno velko breme

Men je pa Alen res legenda, lih zato, ker je tko zmeden. Ko gledam BB, se mu zmerej nasmejim :biggthumpup: :freude:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tammyka » 10. Maj. 2007 15:37

Yummylicious napisal/-a:A mogoče kdo ve kam je Miha hodu na srednjo šolo?

v Celje, na Kajuha.
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a DOra. » 10. Maj. 2007 16:55

bad_girl napisal/-a:Pa ful mi ni všeč, da sta Janez in Alisa ful trmoglava kar se nalog, proračuna tiče, očitno tut pravil ne upoštevata (mikrofon). Res sta prišla notri in oba najbolj pametna glede vsega. In ostali jima hočejo samo dobr oz. da bo dobr za vse, onadva pa kr ene svoje fore tupita...prov glupa sta mi. :roll:

i agree....+ jaz mislim, da je ta Alisa ze prej gledla te forume oz. malo je sigurno spremljala gledanost BB in ker je vidla, da je Tina vsem antipaticna ...ji kontra davle :roll:
Uporabniški avatar
roxy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a roxy* » 10. Maj. 2007 17:33

Yancha napisal/-a:Jst ne bi šla pod nobenim pogojem tja notr...pa tud če bi mi garantiral tistih 74.000 EUR...Nkol se ne bi šla tolk izpostavlat....Da bi me cela Slovenija gledala,k nekašno opico u živalskem vrtu :D . No way :stupid:

jst bi pa šla, če bi mi ta denar garantirali. Za garantiranih 74.000 eur pa se ja splača!!
Uporabniški avatar
mala punci
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mala punci » 10. Maj. 2007 17:42

tammyka napisal/-a:

v Celje, na Kajuha.

Pa ne mi rečit da je bil on kdaj sposoben gimnazijo naredit?! Ker meni deluje tak primitivc kot da so mu še osnovno šolo šenkal :roll:
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 10. Maj. 2007 17:54

roxy* napisal/-a:jst bi pa šla, če bi mi ta denar garantirali. Za garantiranih 74.000 eur pa se ja splača!!

folk, nagrada je 75 000 eur! ne vem od kje poberate druge hecne številke...
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 10. Maj. 2007 18:21

mala punci napisal/-a:
tammyka napisal/-a:

v Celje, na Kajuha.

Pa ne mi rečit da je bil on kdaj sposoben gimnazijo naredit?! Ker meni deluje tak primitivc kot da so mu še osnovno šolo šenkal :roll:

Ne, ma gimnazijo (in to Kajuha ja). Sicer je enkrat padu, ampak vseeno. In še nekaj, kar večina ljudi ne ve, na gimnaziji sta bla s Stanetom sosošolca.
...

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]