Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
*pupika* napisal/-a:the big red machine napisal/-a:ker je nesel cedilce v jacuzzi, kar je baje strogo prepovedano.
lulaaaaam
Zato, ker je sostanovalcem govoril o spovednici... kar pa nebi smel
hahah..kako govoru?? da se je pogovarjou z njimi v spovednici al kaj? ne razumem..
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
jah 74.000 evrov pa tud ni tko slabo. To po pomen kr nekajletno plačo, al pa uresničitev sanj - lahko začneš svoj biznis, vložiš kam dnar...tri mesce dat za to ni tko napačno, pomisli kolk let daš eni firmi v kateri delaš?
Ampak se mi zdi fajn kakšen folk so vzeli. Eno lepo slovensko povprečje. Takšnih izpadov kot jih ma Miha (davit purana) pa kot jih je mela Jagoda pa njen primitivni Robi kažejo na to kakšni smo slovenci. Sicer pa svaka čast unim na popu k so jih zbral - so že vedli kdo bo štrene mešu in kdo bo gledanost in rejtinge višal - tud jest med drugim (mam še big brotherja na mobilnem planetu)....kva češ, zarečenga kruha se največ poje.
Ampak se mi zdi fajn kakšen folk so vzeli. Eno lepo slovensko povprečje. Takšnih izpadov kot jih ma Miha (davit purana) pa kot jih je mela Jagoda pa njen primitivni Robi kažejo na to kakšni smo slovenci. Sicer pa svaka čast unim na popu k so jih zbral - so že vedli kdo bo štrene mešu in kdo bo gledanost in rejtinge višal - tud jest med drugim (mam še big brotherja na mobilnem planetu)....kva češ, zarečenga kruha se največ poje.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
mash@ napisal/-a:jah 74.000 evrov pa tud ni tko slabo. To po pomen kr nekajletno plačo, al pa uresničitev sanj - lahko začneš svoj biznis, vložiš kam dnar...tri mesce dat za to ni tko napačno, pomisli kolk let daš eni firmi v kateri delaš?
zdaj mi pa ti razloži, kakšne poslovne odločitve lahko ti pričakuješ od stanovalcev BB hiše???
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Jochie napisal/-a:mash@ napisal/-a:jah 74.000 evrov pa tud ni tko slabo. To po pomen kr nekajletno plačo, al pa uresničitev sanj - lahko začneš svoj biznis, vložiš kam dnar...tri mesce dat za to ni tko napačno, pomisli kolk let daš eni firmi v kateri delaš?
zdaj mi pa ti razloži, kakšne poslovne odločitve lahko ti pričakuješ od stanovalcev BB hiše???
haha...dobro opazuješ...hehe, moj kolega je reku, da je alen tko čudn, da misli, da ga je strela v glavo počla..haaahaha.
good point.
no, si bo pa kdo flet pa avto kupu. to je donst tud eno velko breme
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
največ bodo od BB potegnili Tina, Jasmina in Alen. Tina bo šla na Filipine snemanje filmov, reklam ter bo tako izkoristila svoj videz, Jasmina bo pokasirala kakšen euro od Playboya, Alen pa bo postal član Slovenskega narodnega gledališča, kjer že pripravljajo vlogo za slovensko inačico Mr. Beana!
Andrej bo svojo starost dočakal na kakšni plantaži banan...
Andrej bo svojo starost dočakal na kakšni plantaži banan...
-
Yummylicious - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
A mogoče kdo ve kam je Miha hodu na srednjo šolo?
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
mash@ napisal/-a:Jochie napisal/-a:mash@ napisal/-a:jah 74.000 evrov pa tud ni tko slabo. To po pomen kr nekajletno plačo, al pa uresničitev sanj - lahko začneš svoj biznis, vložiš kam dnar...tri mesce dat za to ni tko napačno, pomisli kolk let daš eni firmi v kateri delaš?
haha...dobro opazuješ...hehe, moj kolega je reku, da je alen tko čudn, da misli, da ga je strela v glavo počla..haaahaha.
good point.
no, si bo pa kdo flet pa avto kupu. to je donst tud eno velko breme
Men je pa Alen res legenda, lih zato, ker je tko zmeden. Ko gledam BB, se mu zmerej nasmejim
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
bad_girl napisal/-a:Pa ful mi ni všeč, da sta Janez in Alisa ful trmoglava kar se nalog, proračuna tiče, očitno tut pravil ne upoštevata (mikrofon). Res sta prišla notri in oba najbolj pametna glede vsega. In ostali jima hočejo samo dobr oz. da bo dobr za vse, onadva pa kr ene svoje fore tupita...prov glupa sta mi.
i agree....+ jaz mislim, da je ta Alisa ze prej gledla te forume oz. malo je sigurno spremljala gledanost BB in ker je vidla, da je Tina vsem antipaticna ...ji kontra davle
-
roxy* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
Yancha napisal/-a:Jst ne bi šla pod nobenim pogojem tja notr...pa tud če bi mi garantiral tistih 74.000 EUR...Nkol se ne bi šla tolk izpostavlat....Da bi me cela Slovenija gledala,k nekašno opico u živalskem vrtu . No way
jst bi pa šla, če bi mi ta denar garantirali. Za garantiranih 74.000 eur pa se ja splača!!
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
tammyka napisal/-a:Yummylicious napisal/-a:A mogoče kdo ve kam je Miha hodu na srednjo šolo?
v Celje, na Kajuha.
Pa ne mi rečit da je bil on kdaj sposoben gimnazijo naredit?! Ker meni deluje tak primitivc kot da so mu še osnovno šolo šenkal
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
mala punci napisal/-a:tammyka napisal/-a:Yummylicious napisal/-a:A mogoče kdo ve kam je Miha hodu na srednjo šolo?
v Celje, na Kajuha.
Pa ne mi rečit da je bil on kdaj sposoben gimnazijo naredit?! Ker meni deluje tak primitivc kot da so mu še osnovno šolo šenkal
Ne, ma gimnazijo (in to Kajuha ja). Sicer je enkrat padu, ampak vseeno. In še nekaj, kar večina ljudi ne ve, na gimnaziji sta bla s Stanetom sosošolca.
...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]