Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
zdele so dobil prvo tedensko nalogo: 120ur mora neperstano goreti ogenj. to so pomoje nrdil zato da bi se mal spoznal in da bi ksna iskrica mogoce preskocila al pa ksn konflikt.
pa đesi je mela neki umetnga zgleda (lasuljo) ker ma zdj gor kapco plus kapuco
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
jagodka85 napisal/-a:mah, na enih slikah, pa tko nekje sm jo srečala... ker sm bla včasih velik v loki... nej bi bla to ona no...
tud na simpatijah je prjavlena pa jz tud in sva se neki časa pogovarjale pa je mela slike, na katerih je pobrita... ona je men taka odštekana punčka pač je odkrita in to je to...
tole je ona
sam ok, men zdj itak ni nč več jasn... enkrat taka, drugič taka... ne vem, sj bomo kmal zvedl
zdaj mi ej kliknlo od kod mi je znana klik
I love SISLEY& RW
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Kolikor sem ujela včeraj mi je bla grozno antipatična Nina Osenar, kaj pa js vem ful so se norca z Almo in z drugimi delale iz prijavljenih.
Čeprav mi Miha ni všeč in mi je tak wanna be jebač, mi je blo kr dobr ko je Osenarci kajlo spustil.
Komentarji od Alme se že itak iz Bara ve kok ma ona pameti prava kokoška je.
Čeprav mi Miha ni všeč in mi je tak wanna be jebač, mi je blo kr dobr ko je Osenarci kajlo spustil.
Komentarji od Alme se že itak iz Bara ve kok ma ona pameti prava kokoška je.
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
OMG, tale BB!
Včeraj sem iz same radovednosti, kdo se lahko sploh prijavi na kaj takega, gledala in ... kar lahko rečem je res samo omg! Stupid, do konca! (Še bolj pa jaz, da sem sploh gledala ... )
Voditeljica Nina ... brez komentarja; mislim, da ne more niti govoriti pošteno ... naj gre nekam. Sicer pa mi je že samo njena pojava antipatična.
Mislim, da ima (samozvana, haha) Đesi lasuljo, ker se je prav videlo, da to niso njeni lasje ...
Miha & njegova knjižica bruahaha. IQ ima ziher manjši od številke čevljev.
Tina bo itak šefica, se mi zdi ... Romkinja ga tudi zmaga, civilizirana; živi pri starših, hodi v šolo ... opala, celo ena izmed redkih!
Dalje sploh nebom komentirala ...
Ja, škoda, da jih je kar nekaj iz Kopra ... iz naših krajev pa nobenega.
Včeraj sem iz same radovednosti, kdo se lahko sploh prijavi na kaj takega, gledala in ... kar lahko rečem je res samo omg! Stupid, do konca! (Še bolj pa jaz, da sem sploh gledala ... )
Voditeljica Nina ... brez komentarja; mislim, da ne more niti govoriti pošteno ... naj gre nekam. Sicer pa mi je že samo njena pojava antipatična.
Mislim, da ima (samozvana, haha) Đesi lasuljo, ker se je prav videlo, da to niso njeni lasje ...
Miha & njegova knjižica bruahaha. IQ ima ziher manjši od številke čevljev.
Tina bo itak šefica, se mi zdi ... Romkinja ga tudi zmaga, civilizirana; živi pri starših, hodi v šolo ... opala, celo ena izmed redkih!
Dalje sploh nebom komentirala ...
Ja, škoda, da jih je kar nekaj iz Kopra ... iz naših krajev pa nobenega.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
OMG ker folk se je prjavu...to je bla moja prva asociacija...tipi hočjo bit vsi neki wannabe jebači (a mi je Mihata treba posebej omenjat...), še najbolj kulish mi deluje Andrej...pa tist pravnik...kooozlaaam...ženske...ammm se mi zdijo vse neki zgubljene, pa kot da bi se iskale...najhujša je pa tista Đesi...džizs, kje so pa to primitivko najdl? Uglavnem za bruhat!
Nad Nino sem bila pa pozitivno presenečena...ni bla tko vsiljiva in posiljena s tistim smehom, edino kar me je zares motilo je njen preveč pogovorni jezik (mam, bla...).
Najboljše komentarje je mel pa Kastelic
Nad Nino sem bila pa pozitivno presenečena...ni bla tko vsiljiva in posiljena s tistim smehom, edino kar me je zares motilo je njen preveč pogovorni jezik (mam, bla...).
Najboljše komentarje je mel pa Kastelic
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2007
no pa se jst da mau pokomentiram, zacela sm gledat k je tista nina prsla
Nina-se je kr dobr znajdla v vlogi voditeljice
Nina- tko no, nevem ko je lah 3-letnga otroka pustila, a je ona porocena, no ce je poj res tega ne stekam da se gre prjavt u tak show k se use zivo dogaja
Ales- nevem kaj je reku da bo prnesu v hiso sam k je prsu prov minuta molka je bla, kr tih je biu pa tko ni se kuj uklopu not
Robi-kuj k je prsu u bajtu kuj smeh pa tko kuj debate, tko deluje res sproscen pa ful faca
Alen-o ja pr temu sm se pa res nasmejala,ok kje ma on kvadratke hehe,tip zbud se
Jasmina-ql je pa tud ce ma tak poklic
Stane-se mi zdi da njega pa ful skrbi kva bo on jedu not
no to je blo sam po prvem vtisu, bomo vidl kako bo, se mi zdi da bo zanimiv, aja pa tista ma zih lasuljo.lp
Nina-se je kr dobr znajdla v vlogi voditeljice
Nina- tko no, nevem ko je lah 3-letnga otroka pustila, a je ona porocena, no ce je poj res tega ne stekam da se gre prjavt u tak show k se use zivo dogaja
Ales- nevem kaj je reku da bo prnesu v hiso sam k je prsu prov minuta molka je bla, kr tih je biu pa tko ni se kuj uklopu not
Robi-kuj k je prsu u bajtu kuj smeh pa tko kuj debate, tko deluje res sproscen pa ful faca
Alen-o ja pr temu sm se pa res nasmejala,ok kje ma on kvadratke hehe,tip zbud se
Jasmina-ql je pa tud ce ma tak poklic
Stane-se mi zdi da njega pa ful skrbi kva bo on jedu not
no to je blo sam po prvem vtisu, bomo vidl kako bo, se mi zdi da bo zanimiv, aja pa tista ma zih lasuljo.lp
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
jagodka85 napisal/-a:mah, na enih slikah, pa tko nekje sm jo srečala... ker sm bla včasih velik v loki... nej bi bla to ona no...
tud na simpatijah je prjavlena pa jz tud in sva se neki časa pogovarjale pa je mela slike, na katerih je pobrita... ona je men taka odštekana punčka pač je odkrita in to je to...
tole je ona
sam ok, men zdj itak ni nč več jasn... enkrat taka, drugič taka... ne vem, sj bomo kmal zvedl
jessy ja že dolgo jo poznam, samo nisem vedla da se je sem prijavla.. well, go jessy
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
bella_ napisal/-a:
ona ma neko bolezen, pa ji lasi ne rastejo.. zato nosi lasuljo ja..
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
aja ups pa nisem dobr slišala...se vid da sem bla ful zaspana ko sem gledla in da sem na trenutke kej ujela, misla sem da ji je reku da ni njegov tip, da ni iskrice? očitno narobe
Honeydew a je to letelo namene da js tega valda nism porajtala? pojma nimam o čem govoriš?
Honeydew a je to letelo namene da js tega valda nism porajtala? pojma nimam o čem govoriš?
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Gregorius napisal/-a:Nino pa bi lahko poslali na enoletni tečaj retorike, ker ta ljubljanščina mi res gre na jetra. Jo je res težko poslušati.
Meni je bla pa kul vceraj Ni se ji nekaj zatikalo,... pozitivno sem bla presenecena Edino tam ji je malo odpipalo v spovednici tisti nejn smeh...jaooo
I love SISLEY& RW
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov