Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
ne da se mi vsega brat, me 2 tedna nekje ni blo gor...glede na zadnjo stran ste se na tino spravili?meni ona že od samega začetka ni všeč! novih stanovalcev še nisem nič gledala, tako da ne morem o njih kaj dosti povedat. sem se pa dokončno odločla, da navijam za ANDREJA! v soboto pa pomoje gre miha ven, saj mu privoščim, naj se človek na*uka , res mu je sila notri
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
ker je nesel cedilce v jacuzzi, kar je baje strogo prepovedano.
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
honeydew & MilkyWay men osebno se to dopade da ni tipa prevarala pa tak od vsega zacetka toti big brother samo caka da bo naredla kaki korak...zakaj so jo pa zvezali s stanetom ....
pravim samo da ce bi ga pa prevarala bi pa bla kurva ..zdaj je pac nora
pa se enkrat se ponavlam ni meni ona zdaj neke posebnega ampak majko moja - notr so se taki idioti pa je o njej najvec za povedat...
pravim samo da ce bi ga pa prevarala bi pa bla kurva ..zdaj je pac nora
pa se enkrat se ponavlam ni meni ona zdaj neke posebnega ampak majko moja - notr so se taki idioti pa je o njej najvec za povedat...
-
Yancha - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2006
Spet je zanimivo ratalo...Tina pa Alina se bojo na konc še sfightale . Wooohooooo .
Alina naj bi bla ljubosumna zaradi njene LEPOTE...haha,kere ideje majo...Dvomim,da ma kej videz pri tem...Sej je že prec jasno,da dva taka karakterja ne morta it skup.
Men ni noben posebno simpatičn,sam privoščim pa Andreju,da zmaga...da bo pokasiral tist kupček dnarja,pa da mu ne bo blo več treba delat kot Batman .
Alina naj bi bla ljubosumna zaradi njene LEPOTE...haha,kere ideje majo...Dvomim,da ma kej videz pri tem...Sej je že prec jasno,da dva taka karakterja ne morta it skup.
Men ni noben posebno simpatičn,sam privoščim pa Andreju,da zmaga...da bo pokasiral tist kupček dnarja,pa da mu ne bo blo več treba delat kot Batman .
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Sam tale Alisa je pa tut men mal psihič...takoj se piči, če ji sam prst pokažeš Je pa res, da vsaj malo volje pokaže do tega, da bi kaj počela oz. bi se trudili...kar sploh ni nič slabega.
Pa ful mi ni všeč, da sta Janez in Alisa ful trmoglava kar se nalog, proračuna tiče, očitno tut pravil ne upoštevata (mikrofon). Res sta prišla notri in oba najbolj pametna glede vsega. In ostali jima hočejo samo dobr oz. da bo dobr za vse, onadva pa kr ene svoje fore tupita...prov glupa sta mi.
Pa ful mi ni všeč, da sta Janez in Alisa ful trmoglava kar se nalog, proračuna tiče, očitno tut pravil ne upoštevata (mikrofon). Res sta prišla notri in oba najbolj pametna glede vsega. In ostali jima hočejo samo dobr oz. da bo dobr za vse, onadva pa kr ene svoje fore tupita...prov glupa sta mi.
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
katrin21 napisal/-a:Nopppe...to kar se ti zdi je samo dejansko stanje.
pogovori o dejanskem stanju drugih ljudi je opravljanje!
primer: pri sosedi se poštar nenormalno dolgo zadrži. rečeš drugi sosedi: "naša soseda pa poštarja podira!"
je to dejansko stanje ali opravljanje???
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov