Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

levcek
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a levcek » 07. Maj. 2007 19:48

Janez je spraseval o tovarnah, ki proizvajajo kondome... titse ko mate kartico....a pa je on kasneje povedal odgovor tisti punci, je pokazal ce jih on zna nastet tri al niti ene? ker na tv niso nic pokazal njegovo znanje o tem.
glede na to da najbrz sexa usak dan z drugo....... v sanjah?
kaj ti pa pr sexu rabi tovarna? glavn da ti bolezen ne fašeš madona! al njemu zenske namesto vzdihljajev zdrdrajo kot pesmico vse tovarne kondomov??
:roll:
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 07. Maj. 2007 19:57

levček, to je bil vic ;)
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 07. Maj. 2007 19:58

^ja sj s tem pa res ni nič slabga mislu, mal se je pohecu ;)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 07. Maj. 2007 20:09

P***a je ta Miha ogaben, kako lahko pride pa svojo nagravžno (ugibam da tudi) kosmato rit tišči nekomu v glavo, da bi mu prdnil :tot: :tot: :tot:
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 07. Maj. 2007 20:21

Janez je car zdele so vrtel kolebnco.Miha pa Janez sta vrtela Alisa je pa skakala in on skače janez ji pa uvede:"Pazi, joška ti bo ven padla!" :rofl: :rofl:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 07. Maj. 2007 20:57

jjjoooj...samo da mi en 55letnik tako prijavo bi se mi zdelo nagravzno, ce bi bla na njenem mestu pač....

drugace pa se mi zdi da jih je spravu malo na noge, zgleda da jim prav rabi neka mati/fotr, da jih malo 'zrihta'.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 07. Maj. 2007 21:08

men so skoz bl bedni... že prej nism mela nekega veselja gledat tega, zdj pa še manj, k so novi pršl not.
sm se odločla, da bom gledala sam sobotne oddaje, itak vse tukej gor zvem, če me kej zanima :D
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 07. Maj. 2007 22:17

sm na istem ku ti jagodka...sploh se mi ne da več...ta janez mi pa gre res na živce!!nek starček k je pršu lomit škatle...ku pedofil mi zgleda... :?
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a thebest » 07. Maj. 2007 22:48

jooo samo da da folk alena ven...samo zato da lahko miha še prca toto P**** od Tine ko je ne MOREM žive...jjoooo :evil:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 07. Maj. 2007 23:04

Men je pa mIha velik bolj neprebavljiv... joooooj kok upam, da leti ven :x
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a DOra. » 07. Maj. 2007 23:56

miha je res neki puna cepec...od prvega dne se dela nekega tipcka pa hodi ko da ma darilo med nogami..

tina pa je tak kak vecina bab tu v slo....ni ravno najbol pametna samo tak glupa pa spet ni...da bi vas snemali 24 ur dnevno bi tud vsi mi bli butli
Uporabniški avatar
Yancha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yancha » 08. Maj. 2007 5:32

[quote="DOra."]miha je res neki puna cepec...od prvega dne se dela nekega tipcka pa hodi ko da ma darilo med nogami..

Hehe....se popolnoma strinjam...tipičen primerek ''frajerja wannabe'' :D .

Jst bom tud sam še sobotne oddaje gledala,k so mi res fajn...gledat tole čez tedn je pa zguba časa...mal dolgočasno vse skup.
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 08. Maj. 2007 7:03

Ej sam Tina je pa prov ena bjotch ratala...če bi Alisa al pa kdo drug mel čike, bi bla že glavna frendica v klanu, tko jih pa iz meni neznanega razloga prov ne prebavlja...ajde sej tastar je mal frika, sam nobemnu nč noče...in sploh Marina deluje čist fejst punca. In valda njen klan s Tjašo in Stanetom na čelu jih avtomatsko tut ne prenese...ke fora... :roll:

Že tko je čista beda notr, za nič niso zainteresirani (sploh ženske), namesto da bi nov folk izkoristili za poživitev in se družili, jih odrivajo stran...in klasika opravljajo na veliko.

In ja, Tina je gonilna sila vsega slabega tm notr..se mi zdi, da če bi srecimo Stane hotel mal več kontaktirat z novimi in jih spoznat, bi cel halo naredila... :flop:
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 08. Maj. 2007 10:45

Joj.. Men so pa najboljši pogovori EVER pr nas doma, ko pride sosed, ki je neki čez petdeset, pa moja mt ki je isto stara, pa soseda ki je 34.. In pol sosed začne, kok je dobr da je šla una striptizeta vn. Js sam :eek:
Očitno vsi to gledajo, od sosedove tamale do moje mt pa dalje.. Sam moj fotr ne ve kaj je to, hvalabogu :D
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 08. Maj. 2007 11:09

Ja včeri je bil Janez faca. Ko so ga zarad limone napadli. Ker je dal eno v čaj, ena je bila pa plesniva. Oni ga napadajo, da limone šparajo. Je rekel Tini a bom tebe spraševal kaj lahko delam in kaj ne in kasneje v spalnici Stanetu, da če on misli da je komandant, da ga bo poslušal, če je kaj več ker je že dlje v hiši. Ful jim je prav rekel. Stane adio pamet- ni jim jasno zakaj ne naredijo naloge. Po njem vedno kake malenkosti. pri poljubu kao ni pisalo, da mora biti kontakt. Jajce se je razbilo ker pač ni bilo dost trdo. Še vedno jim ni janso da se noben par ni pravilno poljubil.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov