Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
inaa napisal/-a:ja kaj a ve ste pa prcakva le dobr show al kva...
js osebno sm prcakvala show. bb v srbiji sm gledala vsak dan prek live streama, pa mi niti mal ni blo dougcs, tut za hrvaskega in italijanskega recejo da je biu ful bol zanimiu kokr tale ns podn. najbol krivi so pa nesposobni organizatorji BBja
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Tr|n|ty napisal/-a:Tina me je razočarala, ker ne pozna glavnega mesta Finske
Stane: Katero je glavno mesto Finske?
Tina: Hm ... Finske ... čakaj ... Hul ... Hal ... Halsin?
Stane: Blizu, blizu ...
Tina: Halsini?
Stane (smeh): Helsinki!!
kokoš!
Pa ne studira kao ona turizma??
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
_Petra_ napisal/-a:Tr|n|ty napisal/-a:Tina me je razočarala, ker ne pozna glavnega mesta Finske
kokoš!
Ja, to se tud men pri vsem tem mal čudno zdi ... Pa dobr, sicer bi lahk vedla glavno mesto Finske, ampak če ji to spregledamo še vseen ostane dejstvo da ni njena angleščina za nikamor in res mi ni jasno kak se lahk nekdo, ki tak porazno govori angleško, ukvarja s turizmom.
Zadnjič spremenil no angel, dne 07. Maj. 2007 17:24, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Tale Tina prov eno budalo dela s sebe. Ko bi bla vsaj tiho, a ne, ona na veliko trobi okol kok nima pojma. Me pa res zanima, kdo bo tokrat zasral pri tedenski nalogi. Tina je res na dobri poti.
-
Sj me je res zanimal, kako je kej Bruce. Zgleda da je mal žalosten. Sam je pa tud en bumbar, da ni povedu, da ima zunaj punco
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jah Tina res ni nekaj razgledana ali pametna, ampak men je še skoz faca, k s TAKO SAMOZAVESTJO pribija traparije, hehehe
O Stanetu imam veliko boljše mnenje, kot sem ga imela na začetku, ko se mi je zdel neizrazit in neopazen.
Alen je itak sam cela šala s svojo pojavo, Jasmine mi je pa škoda, kolikor je v rl ne bi mogla videti, je naredila šov zabaven s svojimi izpadi
O novih si pa še nisem ustvarila mnenja... tale Janez zgleda precej zabaven
O Stanetu imam veliko boljše mnenje, kot sem ga imela na začetku, ko se mi je zdel neizrazit in neopazen.
Alen je itak sam cela šala s svojo pojavo, Jasmine mi je pa škoda, kolikor je v rl ne bi mogla videti, je naredila šov zabaven s svojimi izpadi
O novih si pa še nisem ustvarila mnenja... tale Janez zgleda precej zabaven
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Angel girl napisal/-a:Sj me je res zanimal, kako je kej Bruce. Zgleda da je mal žalosten. Sam je pa tud en bumbar, da ni povedu, da ima zunaj punco
Meni je tud cudno, da ma zunaj punco, ko pa je bil tukaj pa je skoz samo o Wendy govoril. Pa tud ko se je ucil kao slovensko je blo: Wendy, moj svet si obrnila na glavo.
Sicer kolko sem spremljala tukaj na forumu in slisala drugje je ta Wendy ena smotanka, in mi res ni jasno, da se je on tak zagledal v njo, sploh pa ker ma zunaj punco..
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Angel girl napisal/-a:Sj me je res zanimal, kako je kej Bruce. Zgleda da je mal žalosten. Sam je pa tud en bumbar, da ni povedu, da ima zunaj punco
Neee reč da se hecaš?! Kje si to prebrala?Men sta bla pa z Wendy res luškan par !
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Wendy je lepa. That's all it takes really._Petra_ napisal/-a:Sicer kolko sem spremljala tukaj na forumu in slisala drugje je ta Wendy ena smotanka, in mi res ni jasno, da se je on tak zagledal v njo
Pac cist mozno se ena k je po vsej sili hotla na faks, ceprov ni za faks clovk, pol se je pa na turistiko prijavila._Petra_ napisal/-a:Tr|n|ty napisal/-a:Tina me je razočarala, ker ne pozna glavnega mesta Finske
kokoš!
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
_Petra_ napisal/-a:Angel girl napisal/-a:Sj me je res zanimal, kako je kej Bruce. Zgleda da je mal žalosten. Sam je pa tud en bumbar, da ni povedu, da ima zunaj punco
Meni je tud cudno, da ma zunaj punco, ko pa je bil tukaj pa je skoz samo o Wendy govoril. Pa tud ko se je ucil kao slovensko je blo: Wendy, moj svet si obrnila na glavo.
Sicer kolko sem spremljala tukaj na forumu in slisala drugje je ta Wendy ena smotanka, in mi res ni jasno, da se je on tak zagledal v njo, sploh pa ker ma zunaj punco..
pa sj konc koncev, a ni ona tud prikrila (če se temu lh tko reče), da ma zunej tipa? al sm jst zdj neki pomešala?
-
Janez: "Najraj plešem pa seksam" Kere fore ma model, kaj jim gre na živce hahaha.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov