Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Mislim, da je njegova bolj posledica pritoževanja folka na forumu zakaj ne nominira Tine, ki se je dogovarjala z Alenom in Tjašo. saj je včeraj zvčere rekla, sem gledal v živo, mamo vsi jutri da nominiramo Miho. In Tjaša, Tina in Alen so nominirali iste osebe. Poleg tega so vedeli da je Andrej zlo močan in se na ta način lahko znebijo Mihe.
BB pa ne želi nominirati tine, ki konstantno krši pravila, dobila včeri 5 eurov odbitka pri proračunu zaradi šepetanja Alenu(kaj je rekla ne vemo- sigurno kaj na račun nominacij). Mislim pa, da BB ni fer pri dajanju kazni, ker nakatere vedno spregleda.
BB pa ne želi nominirati tine, ki konstantno krši pravila, dobila včeri 5 eurov odbitka pri proračunu zaradi šepetanja Alenu(kaj je rekla ne vemo- sigurno kaj na račun nominacij). Mislim pa, da BB ni fer pri dajanju kazni, ker nakatere vedno spregleda.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
A ni kao prepovedano se dogovarjat koga bojo nominirali, al se mi sam zdi ...? Ker v tem primeru bi mogla Tina dobit kazn, ampak sej očitno njej itak že skoz neki čez prste gledajo, mah bedarija. Upam da ne bo na koncu ona zmagala ker mi je trenutno res najbolj glupa tam not, takoj za njo je pa Stane ki je res kot en cucek. Jao, keri bedniki. Pa to je tud podlo kak so se zarotil proti Mihatu - sej on sploh ni tak slab, ne vem kaj gre vsem tak v nos?.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
ej ma jst sm tud čist nehala gledat, k resno samo poležavajo naokol pa majo ene bedne in nezanimive pogovore. resno čisti dolgčas
zj u soboto sm pa mal gledala sam zato, k drugje ni blo čist nič boljšega, k je pa blo, sm pa čist takoj prešaltala program.
mislm resno, katere fore se grejo, pa men se tud ne zdi prov da so se tko proti mihu obrnil.so to res take hinavske in podle fore in tud zarad tega ne gledam. k sovražim folk, k na take načine hoče kej dosežt, pač da druge v drek potiskajo
zj u soboto sm pa mal gledala sam zato, k drugje ni blo čist nič boljšega, k je pa blo, sm pa čist takoj prešaltala program.
mislm resno, katere fore se grejo, pa men se tud ne zdi prov da so se tko proti mihu obrnil.so to res take hinavske in podle fore in tud zarad tega ne gledam. k sovražim folk, k na take načine hoče kej dosežt, pač da druge v drek potiskajo
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
DOra. napisal/-a:ja samo cakte malo..kaj ni hudo ko se zaljubis sploh pa ce te gleda cela slovenija in po vrhu vsega ma ona tipa....men pa se stane smili pa nic me ne moti v BB ...
ko se prijaviš za tak resničnostni show, tvegaš, da te iz Društva slovenskih klovnov kontaktirajo, da bi postal/a njihova maskota...
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
Tina me je razočarala, ker ne pozna glavnega mesta Finske
Stane: Katero je glavno mesto Finske?
Tina: Hm ... Finske ... čakaj ... Hul ... Hal ... Halsin?
Stane: Blizu, blizu ...
Tina: Halsini?
Stane (smeh): Helsinki!!
kokoš!
kokoš!
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Tr|n|ty napisal/-a:Tina me je razočarala, ker ne pozna glavnega mesta Finske
kokoš!
Jah, biser slovenske inteligence nekako res ni
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov