Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Josephina napisal/-a:Em, naj ne bi blo v BB prepovedano žalit druge ane? Torej bi mogla bit Tna kaznovana glede na to, da je bla prva njena reakcija k je vidla Janeza: "Ker psiho"
Al to ni tok hudo?
mah kva je ona že vse izjavla.. pa stanetu je skos govorila seljak jedan pa idiot pa budala pa da je neumn pa žalla je BB k je rekla da je tole tle pekel in nevemkvaše..in je NISO NITI ENKRT NOMINIRAL!! al pa kazen dal.. šele učeri zarad šepetanja so jim odbil 5€!!
pa valda tina navedla razlog za nominirat Andreja sma zato ker ne zna dobr govort slovenščine..ja sej ker ona že ene besedice ne razume :S
pa dvomm da bo delč prlezla..zdej so jo stanovalci že mau pogruntal-usja andrej! in še zgubla je jasmino (zaveznico) tko da jz mislm da druht edn al pa čez 2 tedna vn leti
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Najprej Nina - hooda frizura pa oblekca!
Drugač pa nism gledala, sam na konc sm vidla ko se je Đoni vselil in sam SMEEEH...krokodajl Dandi Pomoje bo tastar faca...kar se pa žensk tiče sm pa sam vidla slikce na spletni strani pa opise...tko da ne morm še nč rečt, mi pa nekak bolj simpatična deluje Marina, pa še vizualno mi je bolj "topla" in simpatična kot Alisa...pa tiste seksualne izkušnje... ...neki za Mihca
Drugač pa nism gledala, sam na konc sm vidla ko se je Đoni vselil in sam SMEEEH...krokodajl Dandi Pomoje bo tastar faca...kar se pa žensk tiče sm pa sam vidla slikce na spletni strani pa opise...tko da ne morm še nč rečt, mi pa nekak bolj simpatična deluje Marina, pa še vizualno mi je bolj "topla" in simpatična kot Alisa...pa tiste seksualne izkušnje... ...neki za Mihca
bad_girl - Kofetarica
chiqqa napisal/-a:
pa valda tina navedla razlog za nominirat Andreja sma zato ker ne zna dobr govort slovenščine..ja sej ker ona že ene besedice ne razume :S
pa dvomm da bo delč prlezla..zdej so jo stanovalci že mau pogruntal-usja andrej! in še zgubla je jasmino (zaveznico) tko da jz mislm da druht edn al pa čez 2 tedna vn leti
Men tut Tina vedno bolj antipatična ratuje...že tiste izjave glede hrane in cigaret sam Pa tut s strani Mihata in Andreja ma minuse, po moje jo bo tut Alen kmal skužil...ostane ji sam še tisti bogi Stane in pasivna Tjaša...
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Damyanchyka napisal/-a:še mau alena u useh pogledih
http://blog.unikati.eu/index.php/2007/0 ... /#comments
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
men je pa tale Janez prov zoprn! sej vse lepo in prav...folk zunaj se lahko zabava in smeji, ampak predstavlite si, da morte s takim človekom živet! mene bi blo sram, da je to moj fotr...očitno je v drugi puberteti
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
bad_girl - Kofetarica
Kero nalogo majo...šola Sej je prov, vsaj kej se bojo naučil pa zdravo bojo živeli
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Zadnja tedenska naloga jim ni uspela, ker se niso poljubili tko kot je veleval BB. Sam je težko enga malo manj kot french kissat, če je istega spola kot ti, s predpostavko da si straight.
Upam da jim nova rata. Nove deklice se mi zdijo kar prijetne, bomo vidl. Tina se počuti ibr ogroženo.
Upam da jim nova rata. Nove deklice se mi zdijo kar prijetne, bomo vidl. Tina se počuti ibr ogroženo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov