Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 05. Maj. 2007 22:17

IZABELA napisal/-a:Pa Bundes-liga frizura :D

tole pa ni frizura vornekurzhintenlang!

to je bolj podobno eni stari wc metlici! :D
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 05. Maj. 2007 22:28

Josephina napisal/-a:Em, naj ne bi blo v BB prepovedano žalit druge ane? Torej bi mogla bit Tna kaznovana glede na to, da je bla prva njena reakcija k je vidla Janeza: "Ker psiho"

A res al kaj? :eek:
Matr kakšna kokoš.

Mislim, da se bodo od vstopu Janeza tisti, ki so najbolj željni pozornosti mogl zlo potrudit, ker tale Mačo je pa čista zmaga za naš BB! :top:
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 05. Maj. 2007 22:32

nja. sam pomoje ji ne bodo nic rekl. bomo vidl :)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 05. Maj. 2007 22:39

Josephina napisal/-a: da je bla prva njena reakcija k je vidla Janeza: "Ker psiho"

saj ima prav... zamislite si, da živite v študentskem domu in vam za cimra pride Janez...

se mi zdi, da je gospod preživlja najhujše trenutke krize srednjih let...mi, ki ga opazujemo od daleč, se nam zdi klovn in nas zabava, sobivanje z njim bi pa znala biti trauma...namreč nismo navajeni taksnih primerkov v vsakdanjem življenju...

počakajmo, kaj se bo dogajalo...
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 05. Maj. 2007 22:42

Mi smo umiral od smeha doma k je pršu Janez. Sam neki bom rekla -> tooooooo :tanz: :gut: Tip je totaln car res haha. Pomojem bo od danes naprej zelo pestro ;)
Jasmina reva je bla čist fertik, faca je bla. Jst bi raje zunaj vidla Mihata. Očitno bo revež še napred davu purana :roll:
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Neeah » 05. Maj. 2007 23:02

Debilno. Pol showa je že mimo, oni vtaknejo ene tri prdce nove notr. Totalno nefer je da bi zdj edn od njih zmagal, ker je bil tle not drekava dva mesca.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 05. Maj. 2007 23:05

zmagal bo andrej! danasnje glasovanje je to potrdilo...
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 05. Maj. 2007 23:12

^ni nujno, je pa res, da zna bit blizu korita ;)
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 05. Maj. 2007 23:20

andrej al pa tina eden od njuju bo sigurno v finalu
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 05. Maj. 2007 23:23

Men pa ta Andrej sploh ni več zanimiv. Se mi zdi, da ga folk čist preveč precenjuje. V resnici nikoli nč zanimivega ne nardi, niti ne reče - skratka totalno dolgočasen. Jst mislim, da ga folk poveličuje samo zaradi te njegove avstralije in angleščine. Od nikogar pa ne slišim kšnga bolj konkretnega razloga, zakaj bi mu bil ravno on všeč.
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 06. Maj. 2007 0:38, skupaj popravljeno 2 krat.
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 05. Maj. 2007 23:41

Meni osebno je Andrej všeč zato, ker izžareva neko toplino in simpatičnost. Je pa še vedno daleč od karizme, ki bi jo moral imeti po mojem mnenju zmagovalec takega showa. Ampak če že moram izbirat med tem, kar je na razpolago, bi dala zmago njemu. Se pa strinjam, da bi blo fer, če bi keš pobral nekdo, ki strada cele tri mesece. Poleg tega na novo priseljeni vedo, kakšna je situacija zunaj in lahko temu taktično prilagodijo svoje obnašanje.
nesessaya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nesessaya » 06. Maj. 2007 2:25

Nekaj mi ni tukaj čisto jasno. Zadnjič sem gledala nominacije, ko je Tina nominirala Andreja in kot razlog navedla, da Andrej ne zna dobro govoriti slovensko. Tudi v današni oddaji sem večkrat slišala, da je nina omenila prav to (andrejevo slovenščino). Naj povem, da Andrej govori prav odlično slovensko. pač tu in tam pove zraven kakšno angleško besedo oz. zgreši kakšno besedo (danes, ko je rekel glodalci namesto gledalci - mi je blo prav kjut). Zakaj folk misli, da ne zna govorit, če odvlada dosti boljše kot kakšni naši južni sosedje, ki so v Sloveniji že več 10 let in pol tolko lepo ne govorijo slovensko kot Andrej?????

Upam, da bo zmagal - Men je naj jači!
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 06. Maj. 2007 2:59

Tale Tinin razlgo je res naravnost smešen. Sej ne bi rekla, če bi vsaj ona do neke mere obvladala slovenščino, pa tudi sama ne zna enega normalnega stavka sestavt v slovenskem jeziku. Men je Andrej čist simpatičen z njegovo polomljeno slovenščino in mešanico angleščine (s kolegi se zajebavamo, da govori slogleščino).

Končno pa je šla Jasmina ven. Sam kakšen izpad je imela spet. Ko je ven stopila, sem mislila, da bo skupi padla. A motoristov pa dons ni bilo?

Kar se pa tiče novh treh. O Alisi še nimam mnenja. Po eni strani mi je čist simpatična dečva, polna energije, sam me neki moti na njej, še nisem ugotovila kaj.
Marina se mi zdi tud simpa, sam je preveč mirna za tisto karedlo tam notri.
Janez je pa legenda, da se sploh upa it med ta mladež. Sam mislm, da ga bodo kr hitr izločil.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 06. Maj. 2007 7:27

Jao meni so ti novi karnekaj...Alisa mi je zoprna (v njenem opisu piše da je znala brati pri 18 mesecih-to bo ja :roll: ), Marina mi je čisto premedla za bb, tale Janez pa da niti ne govorimo, se mi je zdela Tinina reakcija čisto na mestu. Tip vleti not in kar dela nek raztur... upam da bodo čimprej šli ven, pa tudi fer ne bi bilo, da bi zdaj eden od njih zmagal.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 06. Maj. 2007 8:29

sedaj pa še eno izmenjavo s kaksnimi filipini pa Janeza dol poslat! :D :D :D

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov