Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Jst sm pogledu tist kar majo zastonj na strani. In Aliso clanek predstavi ful antipaticno. Najprej nekaj pisejo kako je ze pri 18 mesecih neke crke brala pa kok je knjig prebrala, pol pa gimnazije ni naredila in zdej kelnari in seksa. Biser.Maudisa napisal/-a:Alisa mi prav nič ni všeč Upam,da je samo napačen prvi vtis.Marina pa simpatična.
Mislm itak so producenti krivi, k jo tko predstavijo. Ze v tadrugem stavku: ponasa se z bogatimi seksualnimi izkusnjami.
Ful se mi zdi taka "too cool for school".
Marina se mi je pa zdela lepa na tistih parih fotkah(no, malo skili pa cevlje ma kr ene). Pol sm pa prebral tistih par stavkov, me je pa ful odbila. Ta bo tekmovala s tino v kvasenju bedarij. Zeli ustvariti policijo za zascito zivali. Bedarija. Ocitno pripada meni najbolj odvratni vrsti ljudi, to je folk k se konstatno postavlja na "moral high-ground" brez kanca prave podlage.
"Načeloma pa na odstopam od svojega mnenja.", "Ne mara hinavstva in laži."
Jao...slis se kot kasna "odrasla" 16letnica tle na forumu.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Kaj pa Janez?
Al pa pogledi od Alesa?
Al pa pogledi od Alesa?
Hello, 911. I''m on fire!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
omg..tale janez jim bo dau mislt not..pomoje bodo mel krmau strahospoštovanja če temu lahko tku rečem..sicr pa nimam nekega mnenja o unih dveh...marina mi je lušna..alisa pa tko no..nč posebnga...janez večni pubertetnik..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov