Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ja ona ima na trenutke take butaste da prov debelo pogledaš
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
alina napisal/-a:baje, da ta novi, ki pride ni najstarejši v zgodovini bb (najstarejši do sedaj je bil star čez 80), ampak nekdo iz najstarejše bb hiše...ne vem pa kje na svetu je bil prvi bb!?
Big Brother nam je še prišepnil, da bo eden izmed novincev tudi eden najstarejših stanovalcev hiš Big Brother vseh časov! Stanovalci si želijo psa, Miha "radodajke"!
se pravi da bo eden najstarejsih stanovalcev in ne iz ostalih bb...to sn slucajno zaj zasledila
drgac bomo pa tak dans vidli
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
DOra. napisal/-a:alina napisal/-a:baje, da ta novi, ki pride ni najstarejši v zgodovini bb (najstarejši do sedaj je bil star čez 80), ampak nekdo iz najstarejše bb hiše...ne vem pa kje na svetu je bil prvi bb!?
Big Brother nam je še prišepnil, da bo eden izmed novincev tudi eden najstarejših stanovalcev hiš Big Brother vseh časov! Stanovalci si želijo psa, Miha "radodajke"!
se pravi da bo eden najstarejsih stanovalcev in ne iz ostalih bb...to sn slucajno zaj zasledila
drgac bomo pa tak dans vidli
no sej men je vseen...to se je govorilo po bb forumu, pa baje da je tko pisal na ttx na popu...zdej pa neki omenjajo, da nej bi bil to nek moški star 48 let...
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
[url]Ej, a je kera gledala takrat ko so Tina, Stane in Alen v spalnici imeli neke debate, nevem tocno o cem in je Tina rekla, da je 6x5 =25 in to cisto resno. Ko jo je Stane vprasal: "KOLKO JE?!?!?", ona še enkrat: "25!" In potem ji ona dva poveta da je to seveda 30 pa ona sam tisto glupo: "Aja, ja..". In nadaljevanje... Tina Alenu:"Daj zavihaj Pinkyu levi rokav, da bomo vedli kera je leva in kera desna roka." Alen:"A ni logicno?" Tina:"Ja ne ni..". In pol sta se Alen in Stane strinjala, da je logicno ona pa se kr nekje cisto v svojem svetu. [/url]
ja ja ja jaz sem gledala..to je bilo takrat ko bodo pekli palačinke....men je bilo ful glupo da neki takega izjave.Ok denimo da se je zmešala v poštevanki,to je še nekak razumljivo.Ampak da butne da Pinkyu zavihajo rokav..Haloooooooo!!!Ta pa je bil čiist mimo.Verjetno tudi izjava tedna!
ja ja ja jaz sem gledala..to je bilo takrat ko bodo pekli palačinke....men je bilo ful glupo da neki takega izjave.Ok denimo da se je zmešala v poštevanki,to je še nekak razumljivo.Ampak da butne da Pinkyu zavihajo rokav..Haloooooooo!!!Ta pa je bil čiist mimo.Verjetno tudi izjava tedna!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
LovelyM - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
Meni se zdi Tjaša čist v redu. Itak je 80% normalnih žensk takih, sam da se nobena ne slači na tvju... Vse mamo napake.
Manekenke, igralke in punce, ki pretirano pazijo na prehrano so pa pač druga vrsta žensk.
Smešn mi je k govorite kok je to nezdravo lol, a ko pa se vi po rožniku dol vlačte koma pjani pa ni nezdravo? Al pa če pogledate vsako leto mal naokol ko pride Pozdrav Poletju v Ljubljani. Da bruhaš.
Večji problemi od debelosti v Sloveniji so alkohol in droge.
Manekenke, igralke in punce, ki pretirano pazijo na prehrano so pa pač druga vrsta žensk.
Smešn mi je k govorite kok je to nezdravo lol, a ko pa se vi po rožniku dol vlačte koma pjani pa ni nezdravo? Al pa če pogledate vsako leto mal naokol ko pride Pozdrav Poletju v Ljubljani. Da bruhaš.
Večji problemi od debelosti v Sloveniji so alkohol in droge.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
al pa to, da ona je SAMO sadje pa zelenjavo pa je vse kar majo za kosilo, pol se krega glede palačink kok jih bo dobila - pa pravi da ne je jajc, pol zanjo posebi delajo piškote BREZ sladkorja, k jo pa zgrab pa poje kruha z margerino pa cikrom še pa še in še tiste piškote s sladkorjem ki so ostal, pravi da ne je krompir pol se pa krega da morjo bsi enak velikoporcijo dobit..
vem še za eno zijavo, k je rekla da ona to ful je rada ker ne redi..pol ap stane njej:'sej v tem je fulcukra pa (še nečesa, pa se nespomnm)' in ona pol 'ma kaj reeesss??' lool
vem še za eno zijavo, k je rekla da ona to ful je rada ker ne redi..pol ap stane njej:'sej v tem je fulcukra pa (še nečesa, pa se nespomnm)' in ona pol 'ma kaj reeesss??' lool
- leilla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Nekatere se zgražate nad Tjašinim striptizom...saj to je bila njena naloga in ona ni imela pri tem nobene besede ( razen če ga nebi hotla plesat in bi bila verjetnol kaj kaznovana). Meni se njeno telo ne zdi nič neznanega - vsak dan na cesti vidiš punce, ki so pač malo bolj obilne. Mene ne moti. Če pa vas moti, se ne obremenjujte toliko s tem in je ne glejte. Punca je samozavestna in prav je tako. Raje malce volj okrogla, kot cela anoreksična... Nekatere pač ne štejejo komadov riža, ki jih pojejo za kosilo in se ne obremenjujejo s težo.
Punce ne videt predvsem slabih stvari, iščite in komentirajte raje dobre!
lp
Punce ne videt predvsem slabih stvari, iščite in komentirajte raje dobre!
lp
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
DOra. napisal/-a:joooj grozno..nimam nic proti malo bol mocnim osebam..ampak nekaj je estetsko nekaj pa res ni estetsko in to definitivno ni estetsko za videt
aja...a pol bi mogli bit samo estetski ljudje na tem svetu...ce nisi glih po merah druzbe je boljs da ostanes doma al kaj?naj mocnejse punce ne hodijo poleti na plazo da se to gospodični mični perfektni ne bo zdelo neestetsko, da te ne bodo učke bolele?!
naj dela zenska kar hoče, naj poje kolikor hoče, sej je okrogla, ampak mislim da ne toliko da bi lahko v kratkem kak infarkt fasala....pa da bi blo res nevem kako škodljivo za zdravje.....se vsaj ne obremenjuje s tem...al je bols da pol lajfa preždiš pred špeglom in skušaš ustrezat današnjim idealom lepote....
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
lol, sodeč po vaših komentarjih na prejšnjih straneh, kjer ste se zgražale nad tjašo in ji napovedovale infarkt in zlom obeh kolkov zaradi preobilnosti sem vsaj 3x večjo kreaturo na slikah pričakovala. tako je pa pač malo bolj debela. manekenske postave sicer nima, kakšnih kritičnih standardov pa tudi ne dosega no.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Se strinjam s Sofio.
Ja, po moje da ji tut ni usen, zanč sm lih zasledila, k sta se z Jagodo pogovarjale, kako bosta šle na dieto, k prideta vn (sicer ne vem, zakaj je treba do takt čakat, ampak ok ...) ... Pa je govorila Tjaša o nekem fitnesu se mi zdi.
Ja, po moje da ji tut ni usen, zanč sm lih zasledila, k sta se z Jagodo pogovarjale, kako bosta šle na dieto, k prideta vn (sicer ne vem, zakaj je treba do takt čakat, ampak ok ...) ... Pa je govorila Tjaša o nekem fitnesu se mi zdi.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Čeprav je rekla da je nesamozavestna ji jaz tega ne verjamem. Dons si človek če ni perfektn po pravilih družbe ne sme privoščit bit zadovoljen sam s sabo, pa tudi če je perfect navsezadnje. Se strinjam da bi morala nekaj narediti sama zase, da ni ravno zdravo, sam a se ne strinjate da tole zavzema veliiiiko samozavesti.Jst ji ploskam in se mi zdi ibr korajžna. Mene je še pred fantom sram plesat stripteaze, čeprav sem fejst.
Glede leve pa desne roke pa tole: na predavanjih iz matematike si je asistentka, ki ima najmanj diplomo iz matematike, če ne že kaj več, s flumastrom na roke napisala L in D, ker je rekla da če ne ima velike težave s tem. Osebno sem bila malce presenečena, vendar vseeno, daleč od tega da je butasta, pa še vseeno ji ne gre.
Glede leve pa desne roke pa tole: na predavanjih iz matematike si je asistentka, ki ima najmanj diplomo iz matematike, če ne že kaj več, s flumastrom na roke napisala L in D, ker je rekla da če ne ima velike težave s tem. Osebno sem bila malce presenečena, vendar vseeno, daleč od tega da je butasta, pa še vseeno ji ne gre.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Aloha napisal/-a:Se strinjam s Sofio.
Jst sm isto rekla učer ko sm gledala. Ne vem koga čakajo. Zdej bo pa res lahko cele dni gonile kolo pa mal pazle pr hrani. Ampk ok ... pol nej se pa nažirajo z margarino (sej ne d je to mast,.. res najbolš za hujšat)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
nikol ne gledam bb-ja ampak spremlam kaj tuki napišete in k ste od tjaše pisale sm mislna d more bit to res naaaaajbl zavalena ženska možn pa ne vem kva še in pol vidm slike pač ma mal večji trebuh zarad tega še ni nagravžna celulitasta bajsa pa ne zdj rečt d to pravm zto k sm ista, me je velik mn skp samo tole se mi še vseen ne zdi tok pretiran kokr ste ene rekle
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov