Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Pink Panterka napisal/-a:hehe prov prvoščim jim,da so brez cigaret,če so pa tko leni.
Me zanima kaj bi ti delala, ce bi bila zaprta v hisi
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Pa kaj niso smeli nobenih knjig prinesti sabo? Pa družabnih iger? Pa sej nekaj jih je tudi takih, da lahko sam narediš stvari... Bi se pa že kaj našlo za počet.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Matr so po vecini glupi toti na big brother...sn vceraj prvic pogledla celi del na tv-ju...in sla na youtube da vidim ce majo kaj linkov pa to danih gor in nasla en specialni...sej ste verjetno ze to temo dali skoz...samo ce slucajno kdo ni vido tega...eto:
http://www.youtube.com/watch?v=2D5rKB-py34
njihova angleščina..haha juuu ju
Btw. men se ta tina po zunanjosti dopade mi je ful simpaticna pa dobro oblecena..mi ma puna dobre teniske (zlate) samo mi ni jasno kaj dela s soncnimi ocali v bajti pa ta stane edini normaln poleg nje bi bla sladka skupaj
omg ostale nem komentirala kr mi je bil dovol ta link in en pogled oddaje da sn vidla da so totalno mimo vdarjeni
http://www.youtube.com/watch?v=2D5rKB-py34
njihova angleščina..haha juuu ju
Btw. men se ta tina po zunanjosti dopade mi je ful simpaticna pa dobro oblecena..mi ma puna dobre teniske (zlate) samo mi ni jasno kaj dela s soncnimi ocali v bajti pa ta stane edini normaln poleg nje bi bla sladka skupaj
omg ostale nem komentirala kr mi je bil dovol ta link in en pogled oddaje da sn vidla da so totalno mimo vdarjeni
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Očitno je res nekaj na teh lučeh v hiši, ker sm brala tudi za Tino, da ma baje ful občutljive oči in da jo motijo luči v hiši. Očitno je Pero nosil iz istega razloga sončna očala...
Glede poročnih poljubov, ne vem kaj je BB zahteval, sam se mi ne zdi prav, da od Tine npr. zahtevajo, da se poljubi s Stanetom, če ma pa tipa zunej... In tudi težavnost ni bla lih enaka: Tina-Stane, Tjaša- Jasmina, Miha- Andrej.
No, moje mnenje...
To s Stanetom in medicino meni tudi ni jasno... No ma sej je tip kumej 1.letnik se mi zdi in še tega zdej pavzira al kaj, tko da... ne vem kako mu bo šlo ti učenje.
Glede poročnih poljubov, ne vem kaj je BB zahteval, sam se mi ne zdi prav, da od Tine npr. zahtevajo, da se poljubi s Stanetom, če ma pa tipa zunej... In tudi težavnost ni bla lih enaka: Tina-Stane, Tjaša- Jasmina, Miha- Andrej.
No, moje mnenje...
To s Stanetom in medicino meni tudi ni jasno... No ma sej je tip kumej 1.letnik se mi zdi in še tega zdej pavzira al kaj, tko da... ne vem kako mu bo šlo ti učenje.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
moi T napisal/-a:Glede poročnih poljubov, ne vem kaj je BB zahteval, sam se mi ne zdi prav, da od Tine npr. zahtevajo, da se poljubi s Stanetom, če ma pa tipa zunej... In tudi težavnost ni bla lih enaka: Tina-Stane, Tjaša- Jasmina, Miha- Andrej.
to sm ostala prou slabo!!! dej ma kaj jih je*ejo u glavo?? kr neki...
ma je res kao d glavn nagrada ni 70.000 €, ampak ful majn--->okrog 25.000€??
- leilla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Glavna nagrada je kar 75.000 €. Verjemi da so dobili tlko dnarja...še velikol preveč ga dobijo, predvsem pa na račun tistih, ki veselo kličejo za nominirance....
So tudi določena pravila, ki so napisana s pogodbo, ki se jih ne da kar tako spreminjat...tako da nagrada ostaja kar enaka
So tudi določena pravila, ki so napisana s pogodbo, ki se jih ne da kar tako spreminjat...tako da nagrada ostaja kar enaka
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Jaoj kako bb sprevrača zadeve nekdo nekaj pove, oni pa vzamejo to iz konteksta in pride nekaj čisto drugega, potem pa to napišejo na prvo stran in naredijo senzacijo. Ko pogledaš celotno zgodbo pa vidiš da sploh ni tako mišljeno.
Glede tega poljuba pa mi je tudi ful glupo da zahtevajo od nekoga, ki ima fanta, da se poljublja z drugim...karnekaj
Glede tega poljuba pa mi je tudi ful glupo da zahtevajo od nekoga, ki ima fanta, da se poljublja z drugim...karnekaj
Houd de wereld tegen
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ma zahtevajo lahko kar hočjo, veš da. Sam da jih zajebavajo, pač tak šov je to.
A je kdo že kdaj vidu Andreja v jakuziju? Ker se mi zdi, da zmeraj zraven sedi na klopci
Tud men se zdi Alen še najbolj tak pristen, še vedno se potrudi, skoz ene zganja, ful mu je tud priljubljenost narasla. Pa na začetku mi je šel model tako na živce, ampak sčasoma se je pa to čist spremenil. Ker ostali so polom. Stanetu bi se pomojem zrolal, če bi mogu bit še par dni na Tino priklenjen. Kokr mu je bla všeč, mu gre pomojem zdej prov na živce. Una Tjaša je lena ko fux, obup. Jagodi še vsake tok mal zadogaja, ostalo je pa adijos.
A je kdo že kdaj vidu Andreja v jakuziju? Ker se mi zdi, da zmeraj zraven sedi na klopci
Tud men se zdi Alen še najbolj tak pristen, še vedno se potrudi, skoz ene zganja, ful mu je tud priljubljenost narasla. Pa na začetku mi je šel model tako na živce, ampak sčasoma se je pa to čist spremenil. Ker ostali so polom. Stanetu bi se pomojem zrolal, če bi mogu bit še par dni na Tino priklenjen. Kokr mu je bla všeč, mu gre pomojem zdej prov na živce. Una Tjaša je lena ko fux, obup. Jagodi še vsake tok mal zadogaja, ostalo je pa adijos.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov