Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 02. Maj. 2007 17:14

[quote="urszika"][/quote]
Ja sej ni nč narobe če shujšaš če si si pol bl všeč - sam da je v mejah normale. Tud za kis vem, da je zdrav, samo če ga spije nevemkolk je že pisalo da ga, to ne more bit najboljše ane.

no sej sm tut jst to misla ;)
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 02. Maj. 2007 17:25

Sam da se razumeva ;D
Uporabniški avatar
alina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a alina » 02. Maj. 2007 18:17

kar se tiče vseh teh zgodbic o tini....tam na bb forumu sem jst dobila občutek, da so prov obsedeni s tino in imajo non stop neke nore zgodbice in stalno slabo o njej pišejo, tko da po moje je 3/4 stvari tam prenapihnjenih. sej so tut mel zelo resno debato o tem kako je sigurno tista priljubljenost na spletni strani lažna, ker tina pa že ne more imet tako visoke priljubljenosti. po drugi strani pa še zdaj blazno hvalijo sonjo kot da je ne vem kakšna svetnica, mislim res prov pretiravajo in jo kujejo v zvezde. se je pa v zadnji oddaji izkazalo, da mnenje tistega foruma ni odsev splošnega mnenja, sej je sonja (hvala bogu) letela ven!

pa še to....ne vem zakaj, ampak vsako novico o tini in stanetu tam na bb spletni stran objavijo kot da se na veliko kregata, kao full resen spor, pol greš pa gledat video, je pa čisto nekaj drugega...malo se bockata, zafrkavata, en je kao malo užaljen in to je to-nič posebnega, tam pa napihnejo kot da sta na smrt skregana.

pa še nekaj iz bb foruma: (kao) preverjene govorice: suzana naj bi znorela po tisti oddaji, ko je šla ven in naj bi bil cel halo na pop tvju, ker jim je grozila, da bo kljub pogodbi vse povedala medijem, da nej bi blo vse zrežirano in kako naj bi manipulirali z gledalci, to je pa tudi razlog zakaj je na zadnji oddaji gledala tako kot da bo koga ubila s pogledom in ni hotela odgovarjat na postavljena vprašanja...

v glavnem kaj je res in kaj ne pri vseh teh govoricah je pa itak vprašanje-verjetno je pa 3x preveč napihnjeno
It looks like we could have made it baby...me and you!
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 02. Maj. 2007 18:29

O kere fore :lol:
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 02. Maj. 2007 18:35

Se je že kje našel kak posnetek tjašinega striptiza?

Joj, vsi so malo preveč obsedenis tino in prrrnapihnejo stvari :)
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 02. Maj. 2007 18:40

alina napisal/-a:pa še nekaj iz bb foruma: (kao) preverjene govorice: suzana naj bi znorela po tisti oddaji, ko je šla ven in naj bi bil cel halo na pop tvju, ker jim je grozila, da bo kljub pogodbi vse povedala medijem, da nej bi blo vse zrežirano in kako naj bi manipulirali z gledalci, to je pa tudi razlog zakaj je na zadnji oddaji gledala tako kot da bo koga ubila s pogledom in ni hotela odgovarjat na postavljena vprašanja...

:lol: Svašta.. Jah če ne veš v kaj se podajaš in si idealist da oni to ne delajo zarad keša, pol si loh razočaran.
Uporabniški avatar
alina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a alina » 02. Maj. 2007 22:35

če so že stanovalci dolgočasni, naj bo vsaj na forumu show (mislim, če niso na tem bb forumu bolani ljudje brez življenja, pol pa tut ne vem no...):

Andrej je, ne po svoji krivdi pred SLO vojno za osamosvojitev pobegnil v tujino. Ko so pobegnili se je že vedelo kaj se pripravlja v bivši Jugi. Seveda so tukaj pustili ostarelega dedka, ki jim je bil nekoristen. Po tolikih letih se pa vrne Andrej, kao v BB, vsi pa vemo, da po dediščino 90 let starega pristenega Slovenca - dedka, da bi pobral 75 + prodal dedkovo dediščino in vse skupaj odnesel v tujino ( Berlin ali London ) kjer ga po njegovih besedah že čakajo agenti.
Mogoče mu mnogi privoščite teh 75, vendar sem mnenja, če že kdo od teh spoloh zasluži to nagrado, naj le ta ostane v Sloveniji. Sami presodite kje se bo teh 75 porabilo. LP Janez

Ja, mega238813, Andrej je pri petih letih ocenil, da bo čez nekaj let počilo in vodil izselitev družine v Avstralijo. Dedka so pa pustili, da je pazil na premoženje. In šele, ko se Slovenija vstopila v EU, so si upali priti pogledat nazaj. Hi, hi! Tale Janez ga pa res pihne.

(*opomba: tegale razburjenega Janezka so opozorili, da je Andrej odšel v Avstralijo pri petih letih, torej 22 let nazaj, vojna pa je bila leta 1991, torej 16 let nazaj) Brez skrbi bodite, da znam dobro računati in ravno zato vem, da je bilo v tem času v SLO že zelo vroče.Veliko ( pametnih ) ljudi se je v tistem času odselilo, zavedni Slovenci smo pa branili Domovino, tudi z orožjem. Vsi vemo, da Andrej osebno tukaj nima nobenega vpliva, je pa dejstvo, da želi odnesti kapital iz SLO v tujino. Janez
It looks like we could have made it baby...me and you!
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 02. Maj. 2007 22:43

:lol: Kakšne to majo. Klobasajo do konca. :D
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 02. Maj. 2007 23:06

mene tud zanima ta tjašin striptiz...kje se ga lhko dobi??
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Maj. 2007 23:11

MilkyWay napisal/-a:mene tud zanima ta tjašin striptiz...kje se ga lhko dobi??

če hočeš bruhat, raje prst porini v grlo....
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 02. Maj. 2007 23:13

ma dej no...nesramnež... :) res bi rada vidla...ma tjaša sploh ni tko slaba...meni mi je ful lušna...zdej kšna je pa še brez oblek...morm pa še vidt :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Maj. 2007 23:22

tukaj je njena slika brez oblek...
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 02. Maj. 2007 23:26

Jochie napisal/-a:tukaj je njena slika brez oblek...

:D :D ma deeeej...prava Mišelinka :wink:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 03. Maj. 2007 0:32

Neee :D :D :D , sam Tjaša je bla res grozna na unm striptizu! Je moja matka kr gledla in prjavla: Pr svojih 46-ih ne bi zamenjala z njo!
Mene je tudi presenetlo, ker oblečena ne zgleda takooo debela! Sigurno pa to tudi ni zdravo! Holesterol pa to...
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lara » 03. Maj. 2007 6:34

Naj bo, kakršna pač hoče bit, je že ne moti. Eni tudi kadijo, pa to ni zdravo.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov