Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
Študentka. napisal/-a:a je kje kakšen posnetek ko tjaša pleše??? (you tube)???
hočm vidt
Jz sm tut včeraj zamudila BB in bi rada vidla o čem zdaj vsi tolk na veliko razpravlajte. Pač, babji firbec kaj češ
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst tud ne vem, kaj se vsi tok zgražate nad nekom, ki izrazi svoje mnenje. Mislim, da deniro ni nič drugega povedal kot resnico. Koliko takih, ki zagovarjate tjašo in njego postavo, bi si dejansko želelo imeti tako postavo???
Preden se je Tjaša slekla, mi je delovala kot povprečna 'zaobljenja' ženska, vendar ko sm učeri vidla tisto "plopotanje" celulita in povešen trebuh me je minilo do vsega. Da ne govorim o riti, ki je bla prav taka "valovita" in zamaščena.
Pa nimam čisto nič proti debelim ljudem, ampak vseeno se ne slepim s prepričanjem da je kaj takega normalno oz. lepo. Poznam kar nekaj debelih punc, ki kljub zaobljenosti nimajo celulita - ja tud to obstaja! Recimo moja mami je bolj močnejše postave, vendar ima na nogah zelo zategnjeno kožo, pa je že čez 40 let stara. Velik kolesari in 2x tedensko hodi z kolegicami na aerobiko. Kil ji vseeno ne rata dol spravit, ampak vseeno ne zgleda kot neka "valovita" stara mama.
Gre se za to, da je tjaša še zelo mlada punca, kateri ne pristoji taka maščobasta postava. Pa to nima nobene veze z "noben ni popoln"... kajti to ni znak nepopolnosti ampak zanemarjenosti!
Preden se je Tjaša slekla, mi je delovala kot povprečna 'zaobljenja' ženska, vendar ko sm učeri vidla tisto "plopotanje" celulita in povešen trebuh me je minilo do vsega. Da ne govorim o riti, ki je bla prav taka "valovita" in zamaščena.
Pa nimam čisto nič proti debelim ljudem, ampak vseeno se ne slepim s prepričanjem da je kaj takega normalno oz. lepo. Poznam kar nekaj debelih punc, ki kljub zaobljenosti nimajo celulita - ja tud to obstaja! Recimo moja mami je bolj močnejše postave, vendar ima na nogah zelo zategnjeno kožo, pa je že čez 40 let stara. Velik kolesari in 2x tedensko hodi z kolegicami na aerobiko. Kil ji vseeno ne rata dol spravit, ampak vseeno ne zgleda kot neka "valovita" stara mama.
Gre se za to, da je tjaša še zelo mlada punca, kateri ne pristoji taka maščobasta postava. Pa to nima nobene veze z "noben ni popoln"... kajti to ni znak nepopolnosti ampak zanemarjenosti!
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Ne vem če je kdo dejansko zagovarju njeno postavo, ne vem kdo jo bi.. Smo povečini samo izrazl da je dost pogumna da se gre tkole izpostavljat glede na to da ni lih material za striptiz.
Če bi kdo zagovarju njeno postavo pomojm ni vidu videa.. ker to res ni zdravo.
Če bi kdo zagovarju njeno postavo pomojm ni vidu videa.. ker to res ni zdravo.
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
sofia83, prvič v življenju sem te opazila Tale "otroški" NOT je zabaven...
Hvala, da si me s svojim postom nasmejala.
Nikoli ni bil moj namen postaviti stvari na svoje mesto, povem mnenje, kot ga poveš ti. Jaz tebe motim, ti pa mene ni, ker do danes niti vedela nisem, da obstajaš.
Meni je uporaba takega besednjaka pač zelo mimo. Ampak se vsem zgodi, tudi meni.
Ja, je takšna tema, se čisto strinjam, ampak se je že velikokrat zgodilo, ampak JAZ osebno imam rada drugačno izražanje. Če ti ne, potem tudi super. Vedno me lahko ignoriraš, tako kot bom jaz tebe (če te bom opazila).
In ja, Tjaša je močna, ima veliko celulita. Če že ogroža svoje zdravje, pa ne vem. Jaz nisem z veseljem gledala niti Mihata niti Jasmine niti Tjaše.
Hvala, da si me s svojim postom nasmejala.
Nikoli ni bil moj namen postaviti stvari na svoje mesto, povem mnenje, kot ga poveš ti. Jaz tebe motim, ti pa mene ni, ker do danes niti vedela nisem, da obstajaš.
Meni je uporaba takega besednjaka pač zelo mimo. Ampak se vsem zgodi, tudi meni.
Ja, je takšna tema, se čisto strinjam, ampak se je že velikokrat zgodilo, ampak JAZ osebno imam rada drugačno izražanje. Če ti ne, potem tudi super. Vedno me lahko ignoriraš, tako kot bom jaz tebe (če te bom opazila).
In ja, Tjaša je močna, ima veliko celulita. Če že ogroža svoje zdravje, pa ne vem. Jaz nisem z veseljem gledala niti Mihata niti Jasmine niti Tjaše.
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
Tyra napisal/-a:In ja, Tjaša je močna, ima veliko celulita. Če že ogroža svoje zdravje, pa ne vem. Jaz nisem z veseljem gledala niti Mihata niti Jasmine niti Tjaše.
Ja ampak gledala si pa vseeno a ne?! In v tem je point BB da vsi gledamo , da se vsi zgražamo in komentiramo. Ampak še vedno pa vsi gledamo in mislim da ni nihče včeraj ko je bil posnetek in ko je zagledal Tjašo prestavil program.
- Lev_inja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2007
Meni je tudi Alen zakon.Res,da je včasih malo odsoten,ampak ko pa začne s svojimi forami se mu pa lahko samo smejiš.Je 100krat boljši kot pa Jasmina in Tjaša, ki drugo ne veta kot poležavati.Glede Tjaše pa nevem kaj bi rekla.Mogoče se pa ona s svojo težo ne obremenjuje in ji je všeč taka kot je.Ampak bi boljše bilo,če bi lepo kolesarila, ne pa cel čas spala.Mislim, da je njeno mamo kar sram, da je Tjaša taka lenoba.Zato pa je rekla, da jo na spremlja po internetu.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Ja Alen je res taka faca, včeri ko sm gledla oddajo sm se tak nasmejala ko je tistega varnostnika al kaj že igral pa neki skakal tam po dnevni sobi ... Pa tud če nč ne dela, že sam ko ga pogledaš je tak smešn da se mu morš smejat. Sicer ma tud določene bedne fore, ampak od vseh mi je zdej še skor najboljši ker se mu lahk vsaj nasmejiš, medtem ko kakšno Tjašo je prav mučno gledat ko je tak dolgočasna.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Vse ok s temi lisicami, sam tole z wcjem je pa mal 2much. Mislm sj je vredu, morjo jim dat take in drugačne težke naloge, sam tuki so za moje pojme šli malo čez mejo.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
MoJcHyKa napisal/-a:mala punci napisal/-a:Ampak še vedno pa vsi gledamo in mislim da ni nihče včeraj ko je bil posnetek in ko je zagledal Tjašo prestavil program.
a bi se dalo kje videt ta posnetek mogoče?
a mislš k so mel body apinting pa je vsak rpedstaulu eno žvau pol je pa una skakala gor z trebuhom pa ritjo?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]