Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
deniro - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Tale striptiz od tjaše je bil neki najbolj neokusnega kar sm kdaj vidu na tem BB. Sej to da se je ona slekla in šla plesat ni nič narobe, ker je samo upoštevala navodilo od bb. Mene je bolj zmotilo to, da neka mlada punca na splošno pusti, da taka celulitasta okoli hodi, z povešenim trebuhom kot neka stara mama... bruh! Samozavest gor alpa dol. Mene bi blo pošteno sram.
Zdej me pa kr spluvite če želite, ampak jst vseeno ne odstopam od svojega mnenja.
Zdej me pa kr spluvite če želite, ampak jst vseeno ne odstopam od svojega mnenja.
-
deniro - Komunikatorka
Sem prav vedu da bodo sledile take reakcije Pa presenetljivo da ravno od tistih, ki večkrat tuki pojamrajo glede postave. Nisem vam jst kriv če se v takih postih najdete in ne prenesete resnice.
Ursyna: celulitasto telo, kjer vse visi in maha okoli, se ne more primerjati z enim mozoljem. Ona taka hodi vsak dan po svetu, mozolj pa izgine po parih dneh (čeprav jih jst že vrsto let sploh več nimam).
Jagodka: nisem tipičen moški Namreč podobne izjave sm slišal tudi od žensk. Pa btw ni mi treba bit popoln, da bi uvidel, da je kaj takega neestetsko in daleč od zdravega in normalnega telesa.
ciber_girl: tega se zelo zavedam, vendar je njena postava daleč, zelo daleč od povprečne, nepopolne ženske.
Sicer pa se ne mislim z vami okoli tega prerekat, ker sem že omenil, da sem pač takšnega mnenja in od njega ne bom odstopil. Če tega ne prenesete je to vaš problem in ne moj
Ursyna: celulitasto telo, kjer vse visi in maha okoli, se ne more primerjati z enim mozoljem. Ona taka hodi vsak dan po svetu, mozolj pa izgine po parih dneh (čeprav jih jst že vrsto let sploh več nimam).
Jagodka: nisem tipičen moški Namreč podobne izjave sm slišal tudi od žensk. Pa btw ni mi treba bit popoln, da bi uvidel, da je kaj takega neestetsko in daleč od zdravega in normalnega telesa.
ciber_girl: tega se zelo zavedam, vendar je njena postava daleč, zelo daleč od povprečne, nepopolne ženske.
Sicer pa se ne mislim z vami okoli tega prerekat, ker sem že omenil, da sem pač takšnega mnenja in od njega ne bom odstopil. Če tega ne prenesete je to vaš problem in ne moj
-
Ursyna - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 10. 2005
- Kraj: malo tu malo tam
ja in kaj to tebe moti če ona hodi taka po svetu? saj jo ni treba gledat!
sicer pa sploh nisem gledala njenega striptiza, ampak tudi če ima celulit pa kaj potem, saj ga ima ona ne ti in upam da ga tudi tvoja draga nima...
sicer pa sploh nisem gledala njenega striptiza, ampak tudi če ima celulit pa kaj potem, saj ga ima ona ne ti in upam da ga tudi tvoja draga nima...
Če bi bil človek vedež, ne bi bil revež.
-
deniro - Komunikatorka
Tole je moj zadnji post na to zadevo!
Isto bi jst lahko vprašal tebe! Namreč kaj tebe briga kakšno mam jst mnenje o nekom. Če ti kaj ne paše ti ni treba brat mojih postov.
Kaj je narobe s celulitom? Nč, enostavno grdo zgleda. Imam pravico do takega mnenja! Pa btw, če bi moja draga imela tako postavo, potem se najbrž ne bi šel zgražat nad tem, se ti ne zdi?!
I rest my case!
Ursyna napisal/-a:ja in kaj to tebe moti če ona hodi taka po svetu? saj jo ni treba gledat!
Isto bi jst lahko vprašal tebe! Namreč kaj tebe briga kakšno mam jst mnenje o nekom. Če ti kaj ne paše ti ni treba brat mojih postov.
Ursyna napisal/-a:sicer pa sploh nisem gledala njenega striptiza, ampak tudi če ima celulit pa kaj potem, saj ga ima ona ne ti in upam da ga tudi tvoja draga nima...
Kaj je narobe s celulitom? Nč, enostavno grdo zgleda. Imam pravico do takega mnenja! Pa btw, če bi moja draga imela tako postavo, potem se najbrž ne bi šel zgražat nad tem, se ti ne zdi?!
I rest my case!
-
BeLLi - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
deniro napisal/-a:Tale striptiz od tjaše je bil neki najbolj neokusnega kar sm kdaj vidu na tem BB. Sej to da se je ona slekla in šla plesat ni nič narobe, ker je samo upoštevala navodilo od bb. Mene je bolj zmotilo to, da neka mlada punca na splošno pusti, da taka celulitasta okoli hodi, z povešenim trebuhom kot neka stara mama... bruh! Samozavest gor alpa dol. Mene bi blo pošteno sram.
Jst se pa čist strinjam s tabo. Sej ne, da bi zdej mogl bit usi suhi, samo punca je zdrava, mlada, kakor js spremljam BB-ja Tjaša samo spi ali pa je Mene bolj kot njeni kilogrami moti to, da cele dneve lenari in je neaktivna in pol se seveda pokažejo rezultati. Pač moje mnenje, nej dela kar ji paše.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Jst se tudi strinjam z Denirom. Pa sej ne, da bi mogle bit vse ženske suhe, ampak ne moremo pa rečt, da je blo tisto lepo za pogledat.
Zdej lahko rečemo: "če bi živeli v baroku bi bil tisto lepotni idelal"-ja, ampak ne živimo takrat. Ne vem, meni se je zdelo preprosto grdo. Sej lepo, da je punca samozavestna, ampak kaj bi pa ja lahko dala tudi na svoje zdravje (ker gotovo ni ok, da ti visi trebuh in imaš celulit pr teh letih že).
Zdej lahko rečemo: "če bi živeli v baroku bi bil tisto lepotni idelal"-ja, ampak ne živimo takrat. Ne vem, meni se je zdelo preprosto grdo. Sej lepo, da je punca samozavestna, ampak kaj bi pa ja lahko dala tudi na svoje zdravje (ker gotovo ni ok, da ti visi trebuh in imaš celulit pr teh letih že).
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
- **Emma2**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 4. 2007
deniro napisal/-a:Tale striptiz od tjaše je bil neki najbolj neokusnega kar sm kdaj vidu na tem BB. Sej to da se je ona slekla in šla plesat ni nič narobe, ker je samo upoštevala navodilo od bb. Mene je bolj zmotilo to, da neka mlada punca na splošno pusti, da taka celulitasta okoli hodi, z povešenim trebuhom kot neka stara mama... bruh! Samozavest gor alpa dol. Mene bi blo pošteno sram.
Se ne bi mogla bolj strinjat. Mislem, pri teh letih, res,...Kaj šele bo. Pa namesto da samo poležava po tisti sedežni bi bilo boljše, če bi se še kdaj na sobo kolo vsedla al pa naredila nekaj zase. S svojim telesom se da veliko narediti, samo malo volje je potrebno.
-
BeLLi - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Tyra napisal/-a:BeLLi, kako pa ti veš, da cele dneve lenari? A cele dneve gledaš BB? Ali si pač "slišala"?
Dajte se malce več ukvarjati sami s seboj, res
Nimam tok časa, da bi non-stop spremljala. Pogledam sicer kdaj in ker ima tamau še neomejen dostop še na njihovi strani kdaj pogledam. Sicer so pa usi več al manj lenarijo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov