Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
honeydew napisal/-a:Temu se reče attention whoring. Cel kup brezveznega govoričenja, pa nič akcije.
Res je. Mislm ženska ima take izpade, da sam Men gre z vsakim dnem bolj na ku*ac.
Mi je pa luškana tedenska naloga...sam zakaj vedno Staneta pa Tino skupi dajo...
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Študentka. napisal/-a:Ni mi jasno ZAKAJ ne gre vennnn, če si tko želiii!!! Naj gre zdle tkoj, sej je noben ne brani..mislm halo!
Točno to tud jst mislim. Če ji je pa res tok hudo, pa naj spoka in gre, kdo ji brani? Nihče!
Sicer sem pa resno ugotovila, da so prav polom teli naši. Se spomnite Barovcev, ki so ga vsak večer žurali do 3h zjutraj, non stop se zafrkavali, skoz se je nekaj dogajalo. Tole je pa prov dolgočasno že. Pomojem se bojo vedno bolj kregal in vsak dan bo slabše.
Da ne omenjam tiste monaste Suzane na sobotni oddaji, kere bedne je mela no. Čist odveč ji je blo kej odgovarjat. Pršla je v BB vsa vesela in naspidirana, pol se pa obnaša k ena navadna limona no. Kr neki. Robert je še najbolj isti kot je bil.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez bi pa rada da Jamina še ostane notr, ker hej: mamo sam še 3 ženske in pol bo res bedno, če bojo sam še tipi notr ostali!!! Pa vedno zmagujejo tipi! Tko da babe, držimo za babe! Pol bo drgač boring, bomo gledali samo davljenje purana
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Meni je blo pa včeraj ful carsko ko je Tjaša plesala striptiz...pa kaj če ne zgleda popolno, je bla pa ful samozavestna pa je opravila svojo nalogo
Houd de wereld tegen
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
***Ally*** napisal/-a:Meni je blo pa včeraj ful carsko ko je Tjaša plesala striptiz...pa kaj če ne zgleda popolno, je bla pa ful samozavestna pa je opravila svojo nalogo
tud men je bla dobra. sam poglej si komentarje na forumu bb, kake je folk o njej pisu. k da je sam skupek masti in ne simpatčna punca, k se ne sramuje svojga telesa. eni so mel res take komentarje in pol še zveš, da so to v večini ženske.
A moment on your lips, forever on your hips!
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Ful brezveze, me zanima kakšne so pa one če ne bi hotela plesat bi pa zajebala nalogo in potem spet nebi blo vredu...
Houd de wereld tegen
-
Sam kaj ma pa striptiz veze s poroko?
Producenti BB so res eni provokatorji. Točno vejo koliko ma Suzana proti striptizu, pa so zanalašč določili Tjašo in prilili en mal olja na ogenj. Ampak kot je Suzana rekla v sobotni oddaji, da sploh ne spremlja, mogoče tega niti ne bo zasledila
Producenti BB so res eni provokatorji. Točno vejo koliko ma Suzana proti striptizu, pa so zanalašč določili Tjašo in prilili en mal olja na ogenj. Ampak kot je Suzana rekla v sobotni oddaji, da sploh ne spremlja, mogoče tega niti ne bo zasledila
-
Ja rekla je, da sploh ne spremlja. Kdo bi vedu če je to res.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov