Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Zgleda da bomo morali do naslednjega tedna počakati.
Jaz pa firbčna!!!!
Jaz pa firbčna!!!!
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Tisti Miha je res en idiot na kubik samo je pa dal dobro kajlo Osenarci,ko ga je ta vprašala naj jo poskuša prepričati da bo prišla v njegovo beležko,kjer ma zabeležene ženske s katerimi je bil ( ) ji je rekel:"Sorry ej ampak nisi dovolj simpatična "
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Ammm, sicer nimam nobenih težav s Slovenčki po različnih koncih Slovenije, ampak ali ne bi bilo lažje, če bi to hišo postavili v Kopru, da ne bi tekmovalci predaleč domov hodili?
A lahko že nehajo forsirat same Primorce pa Štajerce v te šove? Ali pa resnično noben drug noče not nastopat
drugače pa Nina, dej pobarvi se na črno, ker tale oranžna (sicer ne vem zakaj skoz govori, da je rdečelaska - oranžnolaska, korenčkolaska mogoče ) no go. Ampak voditeljsko se je pa odrezala bistveno bolje kot Bastian.
Amapk Gačanović pa Kastelic ga pa zmagata ... to je bil vrhunec večera LoooL
A lahko že nehajo forsirat same Primorce pa Štajerce v te šove? Ali pa resnično noben drug noče not nastopat
drugače pa Nina, dej pobarvi se na črno, ker tale oranžna (sicer ne vem zakaj skoz govori, da je rdečelaska - oranžnolaska, korenčkolaska mogoče ) no go. Ampak voditeljsko se je pa odrezala bistveno bolje kot Bastian.
Amapk Gačanović pa Kastelic ga pa zmagata ... to je bil vrhunec večera LoooL
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
the big red machine napisal/-a:Tisti Miha je res en idiot na kubik samo je pa dal dobro kajlo Osenarci,ko ga je ta vprašala naj jo poskuša prepričati da bo prišla v njegovo beležko,kjer ma zabeležene ženske s katerimi je bil ( ) ji je rekel:"Sorry ej ampak nisi dovolj simpatična "
a to ji je reku al kaj?
dobr jo je zabil, to mu pa moram priznat
glede osenarce in njenih las... men je kar dobr zgledala, mogoče zato, ker je mela zeleno obleko, ki se je ujemala z barvo las
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
Jaz pogrešam kandidate iz Severne Primorske, Korošce, še kakšnega Ljubljančana (mislim, da je samo Veronika iz LJ), tudi kakšnega Prekmurca.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
the big red machine napisal/-a:Tisti Miha je res en idiot na kubik samo je pa dal dobro kajlo Osenarci,ko ga je ta vprašala naj jo poskuša prepričati da bo prišla v njegovo beležko,kjer ma zabeležene ženske s katerimi je bil ( ) ji je rekel:"Sorry ej ampak nisi dovolj simpatična "
men je bla pa ta izjava najbolj lejm, kr en jebač wannabe
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
sofia83 napisal/-a:Itak, da ga najbol zmaga cerkniški Avstralc Edini, k deluje dokaj pristno in sproščeno
LOL ne pomoje je on bl dolenski avstralc ne nas u ist koš metat
Čeprou tip je pa zmaga. Smeh sam da odpre usta.
tist pravnik --- aleluja kaj mu je učenje razžrlo pamet
Obedve mamici --- dej kaj ne bi rajš za otroka skrbele
Kazanova --- bošček kolk časa mu je porablo da se je zmislu imena vseh 243 žensk
Striptizeta --- pa ženšče zgleda kr skulirano
Aja ja pa res zakaj se ne preselijo u Kopr. Če so bli u baru štajerci, bodo tuki primorci.
Zadnjič spremenil gemini, dne 17. Mar. 2007 23:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
bejbika napisal/-a:Ammm, sicer nimam nobenih težav s Slovenčki po različnih koncih Slovenije, ampak ali ne bi bilo lažje, če bi to hišo postavili v Kopru, da ne bi tekmovalci predaleč domov hodili?
haha, zadela si v nulo!!
-
Ma sej vem da se igra nekega jebača čeprav je lolek da ni večjega samo jo je pa res dobro zabil.Meni tudi ženski ni niti pod razno všeč.
Samo očitno tm dol v Kopru res nima folk dosti za delat in jih je zato tolko .
Samo očitno tm dol v Kopru res nima folk dosti za delat in jih je zato tolko .
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
a ma kdo kartico, da bi malo poročal?
-
MorningStar - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2004
Jaz sem slišala Miho, da je Nini odgovoril z Nisem dovolj simpatičen, da bi tebe osvojil in ne Nisi dovolj simpatična (da bi te osvajal).
Zato je tudi cvilila v "odgovor", ker ji je tako lepo polaskal, kako je ona nad vsemi dekleti, s katerimi je bil (baje).
Zato je tudi cvilila v "odgovor", ker ji je tako lepo polaskal, kako je ona nad vsemi dekleti, s katerimi je bil (baje).
De gustibus et coloribus non est disputandum.
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
-
,se oproščam,očitno sm mislil da je cvilila iz drugačnega razloga .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]