Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Kokr sm jst razbrala iz tega posnetka, ona sploh ni mela nekega histeričnega izpada kot ponavadi, ampak je samo klečala in bolj intenzivno jokala. Tko da ni primerljivo s tistimi prejšnjimi izpadi
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
men se zdi, da še bol omejeni kot tekmovalci so uni, ki sodelujejo na forumu na strani o BB (ne na našmu, da ne bo pomote ). eni majo tko nizke, da dol padeš. eni res nimajo kaj delati na take lepe dneve!
A moment on your lips, forever on your hips!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Po neki cajta sm spet ujela tele naše cvetke in naletela lih na Alena, k še kr ne more prebolet unga Andrejevga pečenja kruha Aleluja, get over it ... skos sam to ponaula.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
nefertit napisal/-a:men se zdi, da še bol omejeni kot tekmovalci so uni, ki sodelujejo na forumu na strani o BB (ne na našmu, da ne bo pomote ). eni majo tko nizke, da dol padeš. eni res nimajo kaj delati na take lepe dneve!
točno to sem tudi jaz opazila! zdaj so se spravili razvijat teorije kje vse je tina bila, s kom je imela stik, da je bila celo dva dni s svojimi domačimi in podobne bedarije. to da je bil bruce v sloveniji 2 dni prej kot je vstopil v hišo, da je imel čas za aklimatizacijo, nobnega ne moti, to da je bila tina pa že v petek v sloveniji ali celo v četrtek in v hišo prišla šele v soboto je pa zdaj državna zarota in spletka pop tvja, ki režira bb po svoje. mislim pa kaj je temu folku??? get a life!
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
A so njihove traparije kaj bolj trapaste od teh naših Alina? Tam so pač prepričani da je Tina izbrana s strani BB kot zmagovalka, tle se pa dajemo kako čupo ma Nina, pa kolk je Tjaša bajsa in podobne bedarije.
Same shit, so we should all get a life?
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Ni mi jasno ZAKAJ ne gre vennnn, če si tko želiii!!! Naj gre zdle tkoj, sej je noben ne brani..mislm halo!
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
honeydew napisal/-a:A so njihove traparije kaj bolj trapaste od teh naših Alina? Tam so pač prepričani da je Tina izbrana s strani BB kot zmagovalka, tle se pa dajemo kako čupo ma Nina, pa kolk je Tjaša bajsa in podobne bedarije.
men se sploh ne zdi isto. sicer pa zato pa so taki in drugačni forumi, da imamo različna mnenja a ne? kar redno sledim bb forumu (debat se sicer ne udeležujem), ampak tam ima folk take fore, da lahko samo gledaš, od razno raznih teorij in spletk do ne vem kakšnih afer hujših kot watergate, poleg vsega pa zraven ti uporabniki še trdijo, da so vsi že zreli in odrasli in ne vem kolk stari bla bla. in na podlagi tega sem mnenja, da je na splošno populacija ljudi na tistem forumu precej drugačna od populacije na cosmo forumu. in sem pač mnenja, da so debate tu precej bolj površinske kot tam in da si ne ženemo toliko k srcu stvari, ki se dogajajo v hiši, tam se pa obnašajo kot da gre za življenje in smrt...
It looks like we could have made it baby...me and you!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov