Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*meti* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 12. 2006
jagodka85 napisal/-a:drgač pa ja, dons mi je Suzana tok zatežena delvala, brez življenja. mogoče je pa čist zgublena brez Tjaše
ona je baje zdej totalno jezna na use skup, na celo oddajo,ker so jo tko prikazal, kot neko zateženko, kao use zrežiran pa to...najbrž tisto njeno dretje res ni bla ona ampak so risanko nardil iz nje zato je bla učer k ena limona tam na oddaji, gledala je k bi hotla koga ubit..
- leilla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2004
sem gledla včerajšnjo oddajo in sem bila prav zgrožena, da sedaj Nina Osenar in njena klapa BB obtožujejo stanovalce, da so bili do Bruca zelo negostoljubni in da ga po domače povedano sploh niso šmirglali. Pokazalo je posnetek iz filipinov, kako so že zunaj hiše sprejeli Tino, preden je vstopila v hišo. FUll enih ljudi, ki so igrali, full folka jo je sprejelo in isto ko je šla domov. Kaj pa je bilo pri nas? Nič. Potovalke si je moral nositi sam, še v avto jih je moral sam zložiti, potem pa črta v avto in domov. Po moje je največ krivde na strani organizatorjev BB, ker niso poskrbeli za prihod Bruca, kaj šele odhod. Je pa v hiši bil problem (vsaj z moje strani tako videno), ker večina stanovalcev ne ve angleško in jim je bilo mogoče nerodno (razen Alenu) in se potem niso kaj preveč ukvarjali z Brucom. Lahko pa bi BB vsak dan organiziral nekaj, če je že videl, da so stanovalci tako "nezainteresirani". Pač moje mnenje je tako, da je velik del krivde na strani BB. Itak je pa ta naš slovenski BB totalna polomija v primerjavi z drugimi. Še normalno urejenega vhoda v hišo ne morej narediti (se spomnim ko je šla Sonja notri, je morala kar po eni travi hoditi). No, nima veze....samo da ta glavni potegnejo čim več dnarja....za ostale pa....se jim "fučka".
Pa lep pozdrav vsem
Pa lep pozdrav vsem
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
^^ Jaz se tudi strinjam da je krivda na strani BB. Moral bi jim dati neke naloge ali nek material da bi lahko kaj počeli.
Na filipinih so igrali igrice, plesali, dobili slovenske noše...pri nas so pač samo ležali na kavču, ker ni bilo kaj drugega za početi.
Nasploh se mi zdi, da bi lahko kaj več delali. Ta naloga je samo nekaj dni (pa še tega nikoli ne opravijo?!), ostale dni v tednu pa se samo premetavajo po hiši.
Na filipinih so igrali igrice, plesali, dobili slovenske noše...pri nas so pač samo ležali na kavču, ker ni bilo kaj drugega za početi.
Nasploh se mi zdi, da bi lahko kaj več delali. Ta naloga je samo nekaj dni (pa še tega nikoli ne opravijo?!), ostale dni v tednu pa se samo premetavajo po hiši.
Houd de wereld tegen
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Včeraj sem v koprskem Mercatorju videla Suzo...skupaj z Jessy...zanimivo prijateljstvo
Drugač mi je pa kul, da je šla Sonja ven, ker mi je bla na momente toook antipatična in čudna, da je prov nism mogla prenašat. Tut Jasmine ne bi pogrešala, ampak odkar nima Robija itak ni zanimiva...Miha pa kot je že ena rekla - sej nič slabega nobenmu noče, pač ni sam kriv, da ni prav bister
Tina je bla pa prov luštna v tisti oranžni obleki pa speglanimi lasmi...
Drugač mi je pa kul, da je šla Sonja ven, ker mi je bla na momente toook antipatična in čudna, da je prov nism mogla prenašat. Tut Jasmine ne bi pogrešala, ampak odkar nima Robija itak ni zanimiva...Miha pa kot je že ena rekla - sej nič slabega nobenmu noče, pač ni sam kriv, da ni prav bister
Tina je bla pa prov luštna v tisti oranžni obleki pa speglanimi lasmi...
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Tiavanna napisal/-a:Še bolj sem bla presenečena, ko sem vidla, da je Sonjo pričakala in objemala moja sošolka.
Haha sej se mi je zdel da mora človk s tok dredi na Filofaks hodt
Sicer sm se pa spomnla, da ko so vrtel reklamo za glasovanje med tednom, sta bli od Sonji dve sliki, od Miha in Jasmine pa samo ena. Kar pomeni da so Sonji namenil več sekund v reklami za glasovanje kar bi loh pomenl da so mal vplival na to za koga boš glasvou, ker si Sonjo na dveh fotkah vidu in bolj zapomnu.
Ne sej itak si se sam odloču za koga glasuješ, sam zanimivo da so dal njej več sekund v reklami.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
urszika napisal/-a:Tiavanna napisal/-a:Še bolj sem bla presenečena, ko sem vidla, da je Sonjo pričakala in objemala moja sošolka.
Haha sej se mi je zdel da mora človk s tok dredi na Filofaks hodt
U bistvu je ona lihkar diplomirala iz matematike in fizike na pedagoški, zdej pa hodi še na FF.
Anyway, kako pa veste, da se glasovi niso resetirali?
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Jaz sem pa ful vesela, da je sla Sonja ven. Saj ni tak napacna, ampak ne pase nekako tja noter.
Tud jaz najbolj ne vrjamem Suzi, ko je rekla, da nic ne spremlja, ziher jo kaj zanima kaj se dogaja.
Drugac pa nisem vedla, da je ta Wendy tak zmesana, bogi Bruce. Sam res ne razumem, men on niti malo ne deluje tak da bi se zatrapal v eno tecnobo in razvajenko...
Tud jaz najbolj ne vrjamem Suzi, ko je rekla, da nic ne spremlja, ziher jo kaj zanima kaj se dogaja.
Drugac pa nisem vedla, da je ta Wendy tak zmesana, bogi Bruce. Sam res ne razumem, men on niti malo ne deluje tak da bi se zatrapal v eno tecnobo in razvajenko...
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Suzana je bla pa vceraj tak arogantna pa neprijazna da sn samo gledla No comment!
Hello, 911. I''m on fire!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov