Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- munchmelow
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Ojla vsem!
Jst nisem gledala oddaje, le na koncu malo. Zanima me, če so kaj komentirali v oddaji način, kako so stanovalci sprejeli Brucea in tiste komentarje od Perota in Mihata? Če sploh so. me ful zanima!
Jst nisem gledala oddaje, le na koncu malo. Zanima me, če so kaj komentirali v oddaji način, kako so stanovalci sprejeli Brucea in tiste komentarje od Perota in Mihata? Če sploh so. me ful zanima!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
munchmelow napisal/-a:Ojla vsem!
glede izjav teh dveh neandertalcev je modic (sj je modic, ane? ) reku, da je blo jasno, da je bil sam hec.. prou ja
drgač so se pa vsi strinjal, da so bli glede sprejema mal mim. ok, sprejem je bil še kul, sam pol so se pa vsi delal, k da ga ni tm.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
jagodka85 napisal/-a:munchmelow napisal/-a:Ojla vsem!
glede izjav teh dveh neandertalcev je modic (sj je modic, ane? ) reku, da je blo jasno, da je bil sam hec.. prou ja
drgač so se pa vsi strinjal, da so bli glede sprejema mal mim. ok, sprejem je bil še kul, sam pol so se pa vsi delal, k da ga ni tm.
verjetno mislis tega strica, ne? Gačanovič
I love SISLEY& RW
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Ne ni Modic.
Ja povedal so da smo se internetni gledalci zgražal, povedal so da so Brucu dali tiste par 100 eurov za majice, je bil zelo hvaležen in vesel.
Sonji so dali možnost da je videla očeta, zato ker doma nimajo kanala a in pop tv-ja in je niso mogli spremljat tko kot ostale stanovalce.
Sonja je zmagala!
Ja povedal so da smo se internetni gledalci zgražal, povedal so da so Brucu dali tiste par 100 eurov za majice, je bil zelo hvaležen in vesel.
Sonji so dali možnost da je videla očeta, zato ker doma nimajo kanala a in pop tv-ja in je niso mogli spremljat tko kot ostale stanovalce.
Sonja je zmagala!
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
spet so pred hišo brnel z motorji in se je jasmini čist strgal, je vsa objokana prletela v hišo, da gre ona takoj zdele domov, ampak so jo nekak ustavli, so ji dal čik in viski in zdaj je že pozabla kaj je hotla
It looks like we could have made it baby...me and you!
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Ubistvu sem ful presenečena, ker sem bla ziher, da bo šla Jagoda ven.
Še bolj sem bla presenečena, ko sem vidla, da je Sonjo pričakala in objemala moja sošolka. Se mi je pa zdelo ful lepo, da so izbrali Sonjo za srečanje z domačimi.
Še bolj sem bla presenečena, ko sem vidla, da je Sonjo pričakala in objemala moja sošolka. Se mi je pa zdelo ful lepo, da so izbrali Sonjo za srečanje z domačimi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov