Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Jst mislm da gre dans ven Sonja al pa Miha... jagoda sigurn ne..
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Nj gre ta sonja, ker mi gre na živce una reklma kdo gre ven, ker je Sonja tko ogabna pojava, da je videt ne morem. Pride kdo namesto Perota?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
Jst gledam zdej mal filipinskega BB, in so vsi ful nekej resni, pa Wendy je avtomatično nominirana, sam ne razumem, zakaj Je pa Bruce tak srček, jo tm tolaži in tko ... iii
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
wendy je kazensko nominirana, ker je ni imela mikrofona pri sebi, ko se je pogovarjala z eno od sostanovalk
ona je za svojo napako povedala tudi brusu in on je šel takoj v spovednico in se ponudil, da bi bil on nominiran namesto nje na srečo BB tega ni sprejel
brus se mi res smili... čisto je zaslepljen
na forumu PBB filipinci pravijo, da je wendy samovšečna razvajenka in vrti brusa okol prsta, čeprav ima zunaj fanta
baje ga je nadrla, da je ni nič pogrešal, ko je bil v sloveniji in da na posnetku ni bil videti nič žalosten, on pa ji je zagotavljal da jo je zelo pogrešal
zakaj taki dobri fantje nasedajo takim kravam
ona je za svojo napako povedala tudi brusu in on je šel takoj v spovednico in se ponudil, da bi bil on nominiran namesto nje na srečo BB tega ni sprejel
brus se mi res smili... čisto je zaslepljen
na forumu PBB filipinci pravijo, da je wendy samovšečna razvajenka in vrti brusa okol prsta, čeprav ima zunaj fanta
baje ga je nadrla, da je ni nič pogrešal, ko je bil v sloveniji in da na posnetku ni bil videti nič žalosten, on pa ji je zagotavljal da jo je zelo pogrešal
zakaj taki dobri fantje nasedajo takim kravam
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Mene pa zanima, kje je bila ves ta čas Tina, glede na to, da je že včeraj zvečer prišla v Slovenijo in se bo vselila nazaj v BB house šele danes zvečer?
-
*meti* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 12. 2006
Se še komu zdi Tjaša totalno nezanimiva oseba? Mislim po kakem kriteriju so pa njo spustli noter mi pa ni jasno. Ok, štekam, da je blo zanimivo dat noter mati in hči...stara ji je par stvari odpridigala in šla ven, zdaj pa mam filing da Tjaša samo vegetira tam v bajti. Pa ne da bi blo kaj pametnega za počet sam...ne vem, Jasmina ji tam cele zgodbice govori kak bo ona šla ven v soboto, pa kak bo vesela ko bo Robija vidla..itd..ženska pa je tiho oz. ne pride dlje od "hm.." , še v nek normalen pogovor se ni sposobna vključit. Bedna mi je..
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
*meti* napisal/-a:Se še komu zdi Tjaša totalno nezanimiva oseba? Mislim po kakem kriteriju so pa njo spustli noter mi pa ni jasno.
To se tud js sprašujem ...
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov