Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
usaj to da bojo izkupičk prodanih majc dal brucu..lohka bi dal več majc k bi lahko več pol dubu itaq bo ap zmagu v pinoy BBju tko da se bo valu v denarju..hehe en sej ne
umm a ste vidl kako je andrej plesu ta ples..tko na zečtku k d anekog aporiva pa tko štorasto...tko asocieru me je na gay partyje k geyi plešejo emd sabo al ap alen..brez ritma kr neki u 3 krasne
umm a ste vidl kako je andrej plesu ta ples..tko na zečtku k d anekog aporiva pa tko štorasto...tko asocieru me je na gay partyje k geyi plešejo emd sabo al ap alen..brez ritma kr neki u 3 krasne
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jaoooo, a ste vidl Alena prejle ... "od leta 1335 pod Habsburžane" in to je ponovu stokat Ammm, me res zanima, kako je pršu u šol skoz, če mu en stauk ne gre u glavo.
Pa kašn pau je biu, aaaaa
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Če se kdo od stanovalcev neprimerno obnaša, ko je v hiši, ga Big Brother lahko takoj prosi, naj odide. Neprimerno vedenje je na primer; žaljenje sostanovalcev ali gledalcev, nasilno ali žaljivo vedenje, poizkus zastraševanja koga od sostanovalcev (fizično ali verbalno), prepogosto omenjanje kake blagovne znamke ali imena kakega podjetja (neposredno ali posredno), govorjenje, ki bi Big Brotherja ali oddajo lahko spravilo ob dober glas, ... Poškodovanje hiše ali opreme v hiši, izražanje trditev, za katere stanovalci vedo, da so neresnične, se prav tako štejejo za neprimerno vedenje.
Dobr da ni prepovedano nosit samo blagovne znamke.
Dobr da ni prepovedano nosit samo blagovne znamke.
- Neeah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
ja s to je jasno a kr nesmejo reklamirat izdelkov v oddaji.. IN če ti ponoviš 100x ja Fructal je SUPER! Jz vsak dan pijem sok Fructal. Fructal me poživi. Ja najbolši sokovi so od Fructala. BB nam lh zrihtaš Fructal? Fructal je najbolj zdrav and so on Je pač reklama..
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Aloha napisal/-a:Jaoooo, a ste vidl Alena prejle ... "od leta 1335 pod Habsburžane" in to je ponovu stokat Ammm, me res zanima, kako je pršu u šol skoz, če mu en stauk ne gre u glavo.
hahaaa to sm se tko smejalaa jao po moje še zdej ne zna prou dobro
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Alen ga totalno seka, kako je ponavlju tisto jst sm se tok smejala. Antonio je res en posebnež!
Ko bojo naši vidli, kako lepo so na Filipinih delali z našo Tino, jih bo lahko poštenoooo sram. Ker tako obnašanje je živ obup od obupa.
Ko bojo naši vidli, kako lepo so na Filipinih delali z našo Tino, jih bo lahko poštenoooo sram. Ker tako obnašanje je živ obup od obupa.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
sej jst sploh nism rasistično usmerjena al kako drugače nestrpna, ma useeno se mi zdi, da je bla tisto samo šala u zvezi z barvo kože...mislim, d ne bi smelo bit kazni, al pa usaj opozorilo...k s tem niso mislili nč slabega
-
Lej naj se med sabo zajebavajo kokr se hočjo, sam men tole ni smešno. Najbrž res niso misnli slabo ali zlobno, sam vseen ni bilo lepo. Jst se s tega nikoli ne bi delala norca, sploh pa ne iz gosta. Zato sta si vsaj nominacije prislužla. Upam pa, da bo spoku Miha, ker mi je v zadnjih dneh postal prava rit.
-
Ja mal je mim da je ta teden k je že veliko glasovanja mim, sam dobr. Se mi zdi, da znamo bit Slovenci zelo ostri proti tej rasni nestrpnosti in da ima Miha velik možnosti da ven leti. Kokr je bil prej ves tak priden in zlat, se je zdele pomojem velikim zameril, čeprav tko v sebi mislim da ni slab.
Tud men gre Sonja zelooo na živce in ne prenesem njenega obnašanja in govorjenja. Govori k da je mal zaostala jaooo. Jasmina si pa tud tok želi it ven, sej skoz samo govori koga vse bo vidla itd.
Tud men gre Sonja zelooo na živce in ne prenesem njenega obnašanja in govorjenja. Govori k da je mal zaostala jaooo. Jasmina si pa tud tok želi it ven, sej skoz samo govori koga vse bo vidla itd.
-
Ah pomojem ji je pa že počas rahlo dolgočasno ratalo. Prej je mela vsaj Robija, da sta mela kej za delat, je blo mal adrenalina. Zdej še Tine nima, da bi mal opravljale. S Tjašo sicer mal, od descov pa itak nič ni no sj vidš kake mone so vsi. Tle bo folk trmast in bo vztraju samo zarad keša.
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
Kok jo majo radi
Res so se ful lepo potrudl in res so zlo prijazni vsi.
Mene je prav sram kaj smo mi Bruceu prikazal.
Res so se ful lepo potrudl in res so zlo prijazni vsi.
Mene je prav sram kaj smo mi Bruceu prikazal.
Waiting in the queue oh whoopee doo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov