Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
pa dej pa sej ne morm vrjet kire budale so not..fak kaj tini ne bo nč jasno .. sam kako se obnašajo..prou fak fak fak..ojej no ne vem kaj nej rečm k kr ne dojemam..
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ja gledanost morajo povečat. Vn ga vržejo zarad take stvari. Poleg tega prbijejo, da so zadovoljni z opravičilom sam da gre vn v 10 min. Prav izživljajo se nad folkom. Poleg tega pa nimajo enotnih meril, ampak jih spreminjajo tako kot želijo. Kja če bi dali nominacije vsem, sej Alen tam se drgne ob Sonjo, pa tud žali Italijane(da so stupid in podobne). Pol je tud to zelo za nominacijo. jasmina je tud s škarjami rekla Robertu, da ga bo zaštihala. To pa ni bilo za izselitev. Groza.
- thebest
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 2. 2006
***PINKYCA*** napisal/-a:thebest napisal/-a:
me prav zanima kakega imaš ti... pač je punca malo bolj okrogla, in saka čast da se upa dat v kopalke, vsaj ni zafrostrirana kot velika večina deklet njenih let!
ma jas mam full lepega tak 6pack ne preveč, ampak glih dovolj...
mam lepega skratka
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
men osebno se najbol debilno zdi to, da je biu pero izgnan zato, ker je zalil BB, ne pa zato, ker je mel rasisticne izjave (ceprov je biu hec, ampak ok). zdj je ispadl k da je bol hudo to, da enmu BB recs da ga bos zastihu, kokr pa to, da zals fizicno osebo. kretenizm na 59296 potenco. prou sram me je trenutno, da sm slovenka! Proti koncu sm ze komi cakala da gre bruce, ker se je vidl da mu je bedno
-
*belina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Pogovor med Alenom in Mihatom:
Alen: "Tjaša kadi, jasmina kadi, tina kadi, sonja kadi"
Miha: "Tjaša ne kadi"
Alen: "Se pravi jaz ne kadim. Ne čakaj. Tjaša ne kadi, jaz ne kadim, ti ne kadiš, stane ne kadi in andrej ne kadi. Se pravi če pride noter rezerva... če bo moški verjetno ne bo kadil. Če bo ženska... no čaki, upam da bo tolk pametn in bo s seboj prnesu čike"
Alen: "Tjaša kadi, jasmina kadi, tina kadi, sonja kadi"
Miha: "Tjaša ne kadi"
Alen: "Se pravi jaz ne kadim. Ne čakaj. Tjaša ne kadi, jaz ne kadim, ti ne kadiš, stane ne kadi in andrej ne kadi. Se pravi če pride noter rezerva... če bo moški verjetno ne bo kadil. Če bo ženska... no čaki, upam da bo tolk pametn in bo s seboj prnesu čike"
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
bella_ napisal/-a:men osebno se najbol debilno zdi to, da je biu pero izgnan zato, ker je zalil BB, ne pa zato, ker je mel rasisticne izjave (ceprov je biu hec, ampak ok). zdj je ispadl k da je bol hudo to, da enmu BB recs da ga bos zastihu, kokr pa to, da zals fizicno osebo. kretenizm na 59296 potenco. prou sram me je trenutno, da sm slovenka! Proti koncu sm ze komi cakala da gre bruce, ker se je vidl da mu je bedno
eh, lih NA KONC je dogajal.. seveda ''dogajal'..kao neki.. reicmo k so mel body painting pa so se zabaval al pa k so plesal pinoy ako.. ampk še zmer use skp nč..ampk več nalog kukr pa prejšne dni
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Oh tale BB je pa totaln podn...že čist bedno ratuje vse skupi...mogoče so dal pa mal preveč kretenski folk kot so ga nameraval...ker tole ni več fun in zanimivo, ampak je že preseglo vse meje normalnega...zadnji čas je da notr pride res kak zanimiv, zgovoren in za spremembo simpatičen človek...
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov