Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
kolikor sem zasledila na BB forumu sta zaradi razsizma nominirana Miha in pero; Miha je dejal, da bo jakuzzi črn, če vstopi Bruce in Pero, ker je dejal da bo mleko kakao če Bruce pomoče prst
po moje bosta ti dve nominaciji veljali od nedelje naprej, po mojem mnenju bi ju moral vršt ven!
po moje bosta ti dve nominaciji veljali od nedelje naprej, po mojem mnenju bi ju moral vršt ven!
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Neeah napisal/-a:kakšna rasistična svinja je miha, ker se je pošalil, da bo jacuzzi rjav!
vi pa sploh niste, ko se smejete trebuhu Tjaše izrastek, izrastek.. marsikatera od vas ga ma tud.. Sam, da ma ona jajca, d se sleče pa pokaže svoje telo, neglede na to kakšno je..
Pa brez zamere
Ni prav, da je kdorkoli rasističen, ni pa tudi prav, da se ve takole spravite na neko telo . Nihče ni popoln, to ste pokazale tudi same.
sinička napisal/-a:kolikor sem zasledila na BB forumu sta zaradi razsizma nominirana Miha in pero; Miha je dejal, da bo jakuzzi črn, če vstopi Bruce in Pero, ker je dejal da bo mleko kakao če Bruce pomoče prst
Ja, to nikamor ne pelje, Bruce je človek, ki ima za seboj že marsikatero življenjsko izkušnjo, precej prijetnejši od naših udeležencev BB-ja in našim je trenutno vse lahko v življenju, pa konec koncev to nima veze, važno je, na kaj sta pomislila ... in da na njegov račun padejo takšne izjave .... če sta onadva nominirana, bi to moralo veljati za naslednji teden, kajti trenutni nominiranki imata verjetno že precej glasov in onadva v dveh dneh ne prideta do takšnega števila, da bi lahko bila izključena. Mislim, da Filipinskim udeležencem še na misel ni prišlo, da bi kaj takšnega rekli za našo Tino. Ma da jima sploh pride to na misel ...
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
Mene je najbolj sram če bo oz. ko bo ta novica zaokrožila po filipinskih medijih, kar je Miha izjavil. Ne vem če ste slišali za tist dogodek, ko je v angleškem BB ena angležinja napadla eno indijko in jo žalila z nekimi rasističnimi izjavami, in ta novica je zaokrožila povsod po svetu, celo angleški parlament se je vmešal v to. Upam, da se ta izjava o Mihatu in Perotu tud ne razblini, ker si bo folk zaradi teh kretenov ustvaril napačno predstavo o nas in nas bodo mel za neke rasistične kmetavze!
Čeprav nikoli ne glasujem pri teh nominaciah bom ob prvi priložnosti glasovala za Mihata, ker se mi je čist preveč zameril s to izjavo! Kreten en!!!
Čeprav nikoli ne glasujem pri teh nominaciah bom ob prvi priložnosti glasovala za Mihata, ker se mi je čist preveč zameril s to izjavo! Kreten en!!!
- ma_nekdo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
Ampak jaz ne štekam politiko tega Pop tvja.
Po eni strani bodo sedaj nominirali perota in miho,zaradi teh izjav o bruecovi barvi,a medtem pa poptv da pod "bb vam sporoča" tisto slikico od tjašinega trebuha in spodaj napiše en tak zloben komentar,da ne moreš verjet. mislim,kaj se grejo???
malo spoštovanja do soljudi ne bi škodilo nobenemu.
Po eni strani bodo sedaj nominirali perota in miho,zaradi teh izjav o bruecovi barvi,a medtem pa poptv da pod "bb vam sporoča" tisto slikico od tjašinega trebuha in spodaj napiše en tak zloben komentar,da ne moreš verjet. mislim,kaj se grejo???
malo spoštovanja do soljudi ne bi škodilo nobenemu.
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Men čist mim poteza BB. Če so vedeli, da gre ven bi mu vsaj ful dobro poslovilno zabavo naredili. S slovenksimi pesmimi in specialitetami. naši pa ga vržejo iz postelje in mu rečejo imaš 25 min da spokaš in greš. To je bil pa res vrhunec gostoljubnosti in prijaznosti do sočloveka. Ko sem gledal kako so po rokah nosili Tino mi pride kr slabo. Mi je žal, da sam nisem v hiši, ni mu kr nekaj slovenskih jedi znal naredit (gibanico, ajdove žganece, repo....).
- sweetMe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2007
Na tej strani že poteka glasovanje za tedenske nominacije.
www.tipovej.com
Jaz se sploh ne morem odločit katera mi je bolj antipatična
www.tipovej.com
Jaz se sploh ne morem odločit katera mi je bolj antipatična
- Frenkie
- Cosmopolitanka
Mihatova in Perotova izjava že širi po filipinskih medijih. Tuki je par izjav z enga njihovega foruma:
Have you pepole heard about racism in slovenian big brother house?
Miha said: If Bruce gets in their jacuzzi, water would turn 'brown'.
Another inmate Pero said: If he (Bruce) gets his finger in milk, it would turn to chocolate milk. Retards!!!!!!
The latest news: they are backbiting Bruce. Miha said Bruce shouldn't go in the jacuzzi, cause it will be brown. That really pissed me off, now they are rasists or what???
I'm guessing it is forbidden to insult people in this way as it is forbidden to be violent or anything like that. So I hope slovenian big brother will nominate them for this!
Two of their housemates (Miha and Pero) are now nominated because of rasist remarks! Pero is even mad at BB for the nomination because he said he was joking and didn't mean it that way.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
sinička napisal/-a:In je pero to napisal kot prostest... da je bila njegova izjava mišljena kot hec in da je to takoj povedal
Če bi imel vsaj malo zdrave pameti bi vedel, da se o takšnih stvareh ne šali, sploh pa ne, ko imaš v hiši nekega 'temnopoltega' gosta. Pa tud zato bi se morala zavedat kaj govorita, ker naš BB spremljajo tud filipinski gledalci, katerim pa se to ne bo zdelo smešno.
Tko da sta s tem oba izpadla neskončno neumna.
Btw, ta izjava ni bla prva rasistična izjava v BB, kajti Suzana je prva začela s takimi (v šali ali ne šali) ko je črnce označila za smrdljivce
Tuki je še posnetek ko bruce zapusti hišo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov