Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

thebest
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a thebest » 25. Apr. 2007 19:53

izrastek pa še jajca.... :lol: to je šele hudo :rofl: jajca pa se res ne vidijo iz tega kota :D :D :D
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 25. Apr. 2007 20:03

thebest napisal/-a:izrastek pa še jajca.... :lol: to je šele hudo :rofl: jajca pa se res ne vidijo iz tega kota :D :D :D

Na Tjašii prav nič slabega na njej in je daleč najbolj simatična punca v BB...če bi ti bil malce bolj obilen a bi ti ustrezalo da nekod o tebi govori da maš izratsek??Men prav nič ni lepo ko nekdo žali nekoga ki ga sploh ne pozna.Ni vse v obliki telesa ampak vse je v glavi fant moj!!!

Tale Miha...jaz bi ga kar :box: če bi zdaj mogla do njega.A je ljubosumen na Bruca al kaj?A je pričakoval da je najlepši v hiši??Mah ja.Men se prav zafu**** s to izjavo o Brucu.Ma že karto za izselitev ker se je zdaj ziher vsem zameril pred T¨V!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 25. Apr. 2007 20:44

Zelo zelo sem presenečena nad Bruce-om. Fant se res potrudi in kako lepo izgovarja naše besede, pa pesem se je ful hitr naučil :eek: Res prov pohvalno. Bolje izgovarja slovensko kot Andrej :rofl: Super fant je :D
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 25. Apr. 2007 20:54

*hox* napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:hmm, sj smo že vidl Tjašo brez kopalk

Očitno z napačnega zornega kota. ;D

ok, misnla sm napisat, da smo že vidl njen trebušček (dons sm mal zmedena :oops: ), pa nikol ni bil tak... no ja, kokrkol že, men je tjaša najbol normalna in najbolj simpatična punca, neglede na to, al ma mal več kil al ne.

Bruce pa res dobr poje ja. očitno se dečko hitr uči :gut:
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a thebest » 25. Apr. 2007 22:06

CorfuGirl napisal/-a:.Ni vse v obliki telesa ampak vse je v glavi fant moj!!!

sej to ravno ja :D
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 25. Apr. 2007 22:11

thebest napisal/-a:
mirrca napisal/-a:no...ko že pišem...poglejte si to :eek: :rofl:

Slika

Tisto je trebuh al kaki izrastek? :rofl: Tjaša je če slučajno kdo ne bo mogo sklepat :D

me prav zanima kakega imaš ti... pač je punca malo bolj okrogla, in saka čast da se upa dat v kopalke, vsaj ni zafrostrirana kot velika večina deklet njenih let!
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 25. Apr. 2007 22:12

ok, zdaj se je pa tudi meni miha zasral!! dokončno! rasizem je prepovedan med drugim, kaj s tem je lahko avtomatsko nominiran, al izključen? se mi pa zdi, da ga mogoče muči to, ker je bruce lepši od njega. jasmino pa moti to, da je pač ne j*be. grem stavit, da bi ona takoj navalila na njega, če bi ji predlagau. zanimivo bi blo videt, da brucu podaljšajo obisk za en teden, da vidimo kako bi klapal s tino. tjaša pa ne pove res nič pametnega, nekak tako jo mam v spominu, kot je bla njena komunikacija z jasmino, nekaj strani nazaj. pa zdi se mi ista kot suzana, suzana tudi na začetku ni dajala slabega vtisa, pol pa..
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 25. Apr. 2007 22:45

Spet jst težim...a mi zna kdo dat link od kšne od zadnjih oddaj, odkar je Bruce not??? Jst ne morm gledat, pa fuuuuul me zanima. Sama pa tud ne znam tega najdet :oops: Prosm...
Uporabniški avatar
bella_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a bella_ » 25. Apr. 2007 23:01

ej men je tale alen tok smesn ratu, prou takoj za brucom in adrejckom mi je. pa pero mi je tut kul :D sam kaj bomo pa punce delale brez bruckota :cry:
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 26. Apr. 2007 0:11

Men se zdi Pero čedalje bolj OK, medtem ko se mi je Miha zdej čist zasral, čeprav mi je bil prej med tabolšimi - kakšn bedak res da ma take izjave. :roll: Ženske so mi pa čist vse glupe not, razn Tine. Tjaša mi je ful zoprna ker se mi zdi ful taka lena, pa dans ko je kazalo kak ji je Bruce neki razlagal je bla čist nezainteresirana. :roll: O Jasmininih izpadih tak škoda besed (pa kak je naivna da še kr sanja kak bo Roberta spet vidla,ajej :roll:), Sonja je pa itak čist razred zase. Pa tud Stane mi je postal nekak antipatičn, ne vem sicer zakaj, ampak neki je na njem kar mi gre na živce. Razn redkih izjem so itak vsi eni bebci. :lol:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 26. Apr. 2007 6:39

***PINKYCA*** napisal/-a:
thebest napisal/-a:
mirrca napisal/-a:no...ko že pišem...poglejte si to :eek: :rofl:

Slika

Tisto je trebuh al kaki izrastek? :rofl: Tjaša je če slučajno kdo ne bo mogo sklepat :D

me prav zanima kakega imaš ti... pač je punca malo bolj okrogla, in saka čast da se upa dat v kopalke, vsaj ni zafrostrirana kot velika večina deklet njenih let!

Pa dobr no, kaksna panika zarad njenga trebuha..nej se zdj vsaka pred spegu postav pa da cimbolj trebuh ven uno da ga prov porines..ker to je po moje tole..in tud suhe punce majo lohk tak izrastek ce se potrudjo :D

Kr se pa tice Mihata, jaz nism slisala oz. prebrala te izjave ampak ce jo je dejansko izjavu bi ga jaz kaznovala ker to je pac prov rasisticno..mislm ne morm verjet kaksne butle so dal tja notr, sj res ja da se normalni ne bi porjavl..ampak mogoce bl normalni pa :D
Uporabniški avatar
tonza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 6. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tonza » 26. Apr. 2007 7:38

Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 26. Apr. 2007 8:57

že? :( sem mislila da bo ostal vsaj do sobote
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 26. Apr. 2007 9:03

Kazenske nominacije za stanovalce
me prav zanima kera dva sta nominirana... zihr bo Miha, za drugega pa se mi ne sanja

res škoda da je Brus že mogu it... :cry:
Uporabniški avatar
*Sparks*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Sparks* » 26. Apr. 2007 9:23

Ta drugi bo pomojem Pero ki je baje tud imel eno tako pripombo o Brucu - ne vem pa zihr, to sem nekje zasledila.
A je drgač smisel da se jih da v četrtek zvečer na nominacije? Za Jasmino in Sonjo se lahko že od nedelje glasuje. Čeprav s tako bedno Mihatovo prijavo jih ta še čist komot ujame!

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]