Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
thebest napisal/-a:izrastek pa še jajca.... to je šele hudo jajca pa se res ne vidijo iz tega kota
Na Tjašii prav nič slabega na njej in je daleč najbolj simatična punca v BB...če bi ti bil malce bolj obilen a bi ti ustrezalo da nekod o tebi govori da maš izratsek??Men prav nič ni lepo ko nekdo žali nekoga ki ga sploh ne pozna.Ni vse v obliki telesa ampak vse je v glavi fant moj!!!
Tale Miha...jaz bi ga kar :box: če bi zdaj mogla do njega.A je ljubosumen na Bruca al kaj?A je pričakoval da je najlepši v hiši??Mah ja.Men se prav zafu**** s to izjavo o Brucu.Ma že karto za izselitev ker se je zdaj ziher vsem zameril pred T¨V!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Zelo zelo sem presenečena nad Bruce-om. Fant se res potrudi in kako lepo izgovarja naše besede, pa pesem se je ful hitr naučil Res prov pohvalno. Bolje izgovarja slovensko kot Andrej Super fant je
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
*hox* napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:hmm, sj smo že vidl Tjašo brez kopalk
Očitno z napačnega zornega kota.
ok, misnla sm napisat, da smo že vidl njen trebušček (dons sm mal zmedena ), pa nikol ni bil tak... no ja, kokrkol že, men je tjaša najbol normalna in najbolj simpatična punca, neglede na to, al ma mal več kil al ne.
Bruce pa res dobr poje ja. očitno se dečko hitr uči
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
me prav zanima kakega imaš ti... pač je punca malo bolj okrogla, in saka čast da se upa dat v kopalke, vsaj ni zafrostrirana kot velika večina deklet njenih let!
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
ok, zdaj se je pa tudi meni miha zasral!! dokončno! rasizem je prepovedan med drugim, kaj s tem je lahko avtomatsko nominiran, al izključen? se mi pa zdi, da ga mogoče muči to, ker je bruce lepši od njega. jasmino pa moti to, da je pač ne j*be. grem stavit, da bi ona takoj navalila na njega, če bi ji predlagau. zanimivo bi blo videt, da brucu podaljšajo obisk za en teden, da vidimo kako bi klapal s tino. tjaša pa ne pove res nič pametnega, nekak tako jo mam v spominu, kot je bla njena komunikacija z jasmino, nekaj strani nazaj. pa zdi se mi ista kot suzana, suzana tudi na začetku ni dajala slabega vtisa, pol pa..
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Men se zdi Pero čedalje bolj OK, medtem ko se mi je Miha zdej čist zasral, čeprav mi je bil prej med tabolšimi - kakšn bedak res da ma take izjave. Ženske so mi pa čist vse glupe not, razn Tine. Tjaša mi je ful zoprna ker se mi zdi ful taka lena, pa dans ko je kazalo kak ji je Bruce neki razlagal je bla čist nezainteresirana. O Jasmininih izpadih tak škoda besed (pa kak je naivna da še kr sanja kak bo Roberta spet vidla,ajej ), Sonja je pa itak čist razred zase. Pa tud Stane mi je postal nekak antipatičn, ne vem sicer zakaj, ampak neki je na njem kar mi gre na živce. Razn redkih izjem so itak vsi eni bebci.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
***PINKYCA*** napisal/-a:thebest napisal/-a:
me prav zanima kakega imaš ti... pač je punca malo bolj okrogla, in saka čast da se upa dat v kopalke, vsaj ni zafrostrirana kot velika večina deklet njenih let!
Pa dobr no, kaksna panika zarad njenga trebuha..nej se zdj vsaka pred spegu postav pa da cimbolj trebuh ven uno da ga prov porines..ker to je po moje tole..in tud suhe punce majo lohk tak izrastek ce se potrudjo
Kr se pa tice Mihata, jaz nism slisala oz. prebrala te izjave ampak ce jo je dejansko izjavu bi ga jaz kaznovala ker to je pac prov rasisticno..mislm ne morm verjet kaksne butle so dal tja notr, sj res ja da se normalni ne bi porjavl..ampak mogoce bl normalni pa
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
Kazenske nominacije za stanovalce
me prav zanima kera dva sta nominirana... zihr bo Miha, za drugega pa se mi ne sanja
res škoda da je Brus že mogu it...
me prav zanima kera dva sta nominirana... zihr bo Miha, za drugega pa se mi ne sanja
res škoda da je Brus že mogu it...
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Ta drugi bo pomojem Pero ki je baje tud imel eno tako pripombo o Brucu - ne vem pa zihr, to sem nekje zasledila.
A je drgač smisel da se jih da v četrtek zvečer na nominacije? Za Jasmino in Sonjo se lahko že od nedelje glasuje. Čeprav s tako bedno Mihatovo prijavo jih ta še čist komot ujame!
A je drgač smisel da se jih da v četrtek zvečer na nominacije? Za Jasmino in Sonjo se lahko že od nedelje glasuje. Čeprav s tako bedno Mihatovo prijavo jih ta še čist komot ujame!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]