Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
sofia83 napisal/-a:Sploh bi se pa ženska, oz. vsi v hiši, lahko zadržali ta teden, ko imajo na obisku gosta iz druge države, da mu tole bivanje pri nas ostane v najlepšem spominu! A bi blo tok težko se dobr razumet in zabavat en klinčev teden?
Točn tak!
Ampak kokr ni 5 min v središču pozornosti se kr z neba začne jokat k da je mal munjena. Ne, js sm danes resnično rekla sestri (in to smrto resno misla), da je punca bolana. Oba s Perošo se mi zdita k da ne znata obdržat mnenja tud 5 minut istega. K da sta not največji siroti, najbl lačna in ne vem kaj še vse.
In čist res je kar ji je Suza takrat povedala, da se je že na vse moške vrgla. Zdej pa misli, da bo tkole verjetno Brusa dobla. Al kaj?
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
jao, robert pa lep ja
sploh, k žveč k en bik, takrt je res najlepši no jao
drgač pa še enkrat povem: resnično upam, da gre sonja vn... jasmino bi še nekak prenašala še en tedn, pol pa itak ona leti... i hope
se pa strinjam s tem, da je Alen faca... tip se trud, da bi se čimveč pogovarju z Brucom, čeprou ga velikrat ne štekam, kaj hoče povedat... Andrej je pa res pršu na svoj račun
in ja, Tjaška mi še najbolj normalna deluje izmed vseh punc notr (no ja, sj so trenutno sam 3, ampak ok). prou luškana mi je
sploh, k žveč k en bik, takrt je res najlepši no jao
drgač pa še enkrat povem: resnično upam, da gre sonja vn... jasmino bi še nekak prenašala še en tedn, pol pa itak ona leti... i hope
se pa strinjam s tem, da je Alen faca... tip se trud, da bi se čimveč pogovarju z Brucom, čeprou ga velikrat ne štekam, kaj hoče povedat... Andrej je pa res pršu na svoj račun
in ja, Tjaška mi še najbolj normalna deluje izmed vseh punc notr (no ja, sj so trenutno sam 3, ampak ok). prou luškana mi je
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Mah ta Sonja je res kr neki, Jasmina je pa tud prizadeta mal, kak se je drla da bo Robija vidla, Bruce pa tam zravn sedel in se neki prisiljeno smejal ... kaj si je kej mislu človek. Ko bo pršu nazaj na Filipine bo tak vsem razlagal kaki norci so tu. Sam kak se more Robert Jasmini režat
Zadnjič spremenil no angel, dne 23. Apr. 2007 21:44, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
ma men je tok bad tole poslušat.. bruce prou dleuje k da se 'štuli' h njim..ubistvu bi se pa mogl ONI h njemu ker je gost.. nemormv rjet da čaka pred spovednico 10 minut in ga NOBEN ne šljivi!!!!!!!
pa kva je folku??? haloooo
jz če bi bla tm ma začela bi plesat sam da bo veselo pa bi se skos pog. o njmeu, pa tut če ne bi me ful zanimala njihova kultura.. res nevem kko to da tjaša recimo ni zainteresirana v njem pa folk kr mim njega dobesedn hod.. pa je to normalno?? kva se je zgodil z unimi not
nej jih zaposlijo..ful..tok d ane bojo mogl mislt..usaj dogajal se bo
--
pa bruce je rkeu da ni vidu u lajfu snega..kaj če bi mu umetnga naštimal v bb hišo..zihr bi biu ful veseu..pa recimo da bi se šli pol kepat...pa tko a ne bi blo to hudo??
pa kva je folku??? haloooo
jz če bi bla tm ma začela bi plesat sam da bo veselo pa bi se skos pog. o njmeu, pa tut če ne bi me ful zanimala njihova kultura.. res nevem kko to da tjaša recimo ni zainteresirana v njem pa folk kr mim njega dobesedn hod.. pa je to normalno?? kva se je zgodil z unimi not
nej jih zaposlijo..ful..tok d ane bojo mogl mislt..usaj dogajal se bo
--
pa bruce je rkeu da ni vidu u lajfu snega..kaj če bi mu umetnga naštimal v bb hišo..zihr bi biu ful veseu..pa recimo da bi se šli pol kepat...pa tko a ne bi blo to hudo??
- chiqqa
- Cosmofrik
jagodka85 napisal/-a:Andrej je pa res pršu na svoj račun
ja veš da..sploh ni več naudušen .S zdej ga še ta nč ne šljivi pa lih on bi ga mogu nekk..že zrt angleščine k vrjamem da bi mu sedl se z nekom pog. u tem jeziku..
--
bruce je ful potrpežliv..kter naš če bi se mu tko godil dol bi znoru, kriču, joku.. pač SLOVENCI
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
no ja, kolk se zdj kej pogovarjajo, ne vem, ker ne spremlam redno, ampak vem, da koj v nedeljo je bil čist zainteresiran..
drgač pa ja, teli bb-jevci, k so pr nas v hiši, bodo res slabo luč vrgl na vse Slovence no... ne vem, al jim je res tok težko, se mal bolj normalno obnašat?
drgač pa ja, teli bb-jevci, k so pr nas v hiši, bodo res slabo luč vrgl na vse Slovence no... ne vem, al jim je res tok težko, se mal bolj normalno obnašat?
- chiqqa
- Cosmofrik
ja fakk no..men se bo strgal..
namest da bi vklučl v debato bruca, ons edi v krogu in ga sploh ne šmirglajo.. pa kva misljo, da znajo vsi na svetu slovnsko, misljo d aje naloga bruca da je tm k kamen in da sedi pa posluša, a se misljo kej zmigat? s ezanimat??oni tm pojejo s tino pa s ezanimajo zanga..tle pa TKOLE..sram jih je lahko..kako loh???
res nevem kva jim dogaja v glav da se oni pogovarjajo v slo, bruce pa nemo opazuje in se dougočas..
namest da bi vklučl v debato bruca, ons edi v krogu in ga sploh ne šmirglajo.. pa kva misljo, da znajo vsi na svetu slovnsko, misljo d aje naloga bruca da je tm k kamen in da sedi pa posluša, a se misljo kej zmigat? s ezanimat??oni tm pojejo s tino pa s ezanimajo zanga..tle pa TKOLE..sram jih je lahko..kako loh???
res nevem kva jim dogaja v glav da se oni pogovarjajo v slo, bruce pa nemo opazuje in se dougočas..
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
chiqqa napisal/-a:ja fakk no..men se bo strgal..
popolnoma se strinjam s tabo! edin sonja se ukvarja z njem pa zard mene loh samo zato, ker ji je vsec. vsaj mal komunicira z njem. prou smil se mi! pomoje komi caka da bo sou domou
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
jasmina, tjasa in alen so koncno ugotovil da se bruce ne pocutu dobro. da je na filipinih navajen bit nasmejan od jutra do vecera, kle ga je pa to kreganje ful zamorilo. jagoda razlaga da bi mu rada neki rekla, ampak ne more, ker ne zna anglescine. aplauz!
- Janja84
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 5. 2006
bad_girl napisal/-a:Alen: "Carriage is the best food for gas from yourself.."
...namen je bil rečt zelje oziroma cabbage...da pač prdiš po njem
danes je bil Alen prva liga s to izjavo
Drugače so pa res čudni, da se sploh več ne pogovarjajo z Bruceom. Nevem no... preveč so nesramni, da se noben ne ukvarja preveč z njim.
Malo prej je šel Bruce spat in full mi je čudno, da spi v kavbojkah. Verjetno je preveč sramežljiv. Mislim, da res komaj čaka, da gre domov.
-
Ursyna - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 10. 2005
- Kraj: malo tu malo tam
a to mate une kartice, da vse to veste?
Odkar se je big brother začel, sm ga gledala samo 3x, zdej ga pa kr gledam, ker mi je fajn ko je Bruce notr... neki novga...
zmagal bo pa itak fant kot vedno...
Odkar se je big brother začel, sm ga gledala samo 3x, zdej ga pa kr gledam, ker mi je fajn ko je Bruce notr... neki novga...
zmagal bo pa itak fant kot vedno...
Če bi bil človek vedež, ne bi bil revež.
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ja Tina se ma tam ful dobr- ful majo zanimiv Bb- po moje je naš eden najbolj bednih v zgodovini showa. In bo Filipincem oziroma Brucu kr mal žal da je bil tu- ker vse zglede bolj dolgočasno kot tam. Tam tud če nečesa ne razumeš vidiš da not ful uživajo.
http://www.youtube.com/profile?user=graciederf
So ji dal njihove stvari za jest. Balut ni pojedla je začela neki jokat. jaz tega tud nebi pojedel. Balut je Jajce v katerem je že zarodek piščanca- po moje da skuhano. Men bi se želodec obrnu.
Predlagam, da pa isto to dajo našom stanovalcem- za pojest kot izziv al kaj takega. Za vsakega ki ga pojejo dobijo 3 eura.
http://www.youtube.com/profile?user=graciederf
So ji dal njihove stvari za jest. Balut ni pojedla je začela neki jokat. jaz tega tud nebi pojedel. Balut je Jajce v katerem je že zarodek piščanca- po moje da skuhano. Men bi se želodec obrnu.
Predlagam, da pa isto to dajo našom stanovalcem- za pojest kot izziv al kaj takega. Za vsakega ki ga pojejo dobijo 3 eura.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov