Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 23. Apr. 2007 18:13

ma prow dolgočasni so že s tem kreganje... kero sramoto nam delajo... v filipinskem BB so ful kolegi, kle se pa sam kregajo in to zarad HRANE :roll:
brus po moje misl, da so mal premaknjeni ker se kregajo zaradi take nepomembne stvari :unknown:
Uporabniški avatar
peter
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a peter » 23. Apr. 2007 18:39

Mislim, da bi moral tukaj ukrepati B.Brother, ker to prepiranje ne vodi nikamor, mogli bi vsakega kaznovat, kateri bi začel s prepiri.....!!!

B.Br. mora posredovat..!!!
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 23. Apr. 2007 18:56

ja nooo..men sploh ne da miru..kako so lakho taki??? kako ga lahko tok ignorirajo?? lih zdle je baje bruce zaspau na kavču uni se pa pog. po slovensko tm pa njega ne jebejo 5%.. MENE JE SRAM..

bb poklič v spovednico pa kej ukren ker tole je PODN..

totalno nasprotje z filipinci!!

bogii
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 23. Apr. 2007 19:05

Alen: "Carriage is the best food for gas from yourself.." :rofl:

...namen je bil rečt zelje oziroma cabbage...da pač prdiš po njem :lol:
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a princess of the night » 23. Apr. 2007 19:07

a ni tud vilci reku pork? al je biu to sam hec.. nism glih sledila.. sam lol.. :D
There's too much blood in my caffeine system...
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 23. Apr. 2007 19:29

Jagoda:"Vidlaaa bom Robijaaa" (ko je zvedla za nominacijo)....like he cares :D

Pa kwa ta Miha cmera k en pussy...neki razbacani šilček jebach wannabe...je pa tak softič k papirnati robčki :D
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 23. Apr. 2007 19:30

princess of the night napisal/-a:a ni tud vilci reku pork? al je biu to sam hec.. nism glih sledila.. sam lol.. :D

Ne porku je reku fork...hotu je rečt krompir in odojek... :lol:
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 23. Apr. 2007 19:43

sofia83 napisal/-a:Kok folira ta Sonja!!!!!! Pa to prov ne moreš verjet, kok se laže in glumi :roll: Spet so se kregal - vsi proti Sonji, so ji na lep način poskušal razložit, kaj je narobe delala, ona pa v jok pa ven iz sobe. In pol je šel Bruce za njo jo potolažit in zdej sedita zunaj pred bajto in ona toooook nabija! Kaj si bo bogi Brus mislu o ostalih, oz. na splošno o Slovencih? Cmerav narod, ki se samo krega, z ne prav privlačnimi puncami in ljudmi, ki ne znajo angleško??

včasih se čudim da gledamo iste stvari in mamo tok različno mnenje. Sej on tud kr skoz naprej neki opletajo. Včeri je bilo vse ok- je bilo tud velik smeha- danes pa spet kreg. Andrej je začel spet pogrevat stare fore. Pa njim se je metala- ja itak- glede na kok so potrebni bi si to zgleda ful želeli. Men sta Sonja in Pero tam not poleg Bruca najboljša- drugi sam mislijo na hrano in kako komu zarint nož v hrbet in si olajšat pot do 75000 eurov. Jaz ne vem če bi zdržal s tistimi norci not- sploh ker ful skup držijo, sam ko se pa znebijo tistih katerih ne marajo- če se bodo pol se bodo med sabo poklal.
Uporabniški avatar
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mycosmogirl » 23. Apr. 2007 19:46

men gre pa najbolj na jetra, ker se Sonja tolk obeša po Brucu!! Prov, ko ga vidim v bajti, k si misle ker glup folk je to!! Pa lahko bi ta njihov kreganje saj za en tedn preložil, tok da Bruce odide!!
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 23. Apr. 2007 20:10

Alen :rofl: a je on drugace taki al se samo butla dela? mislim, jaz umiram od smeha poleg :lach:

Sonja je ze tecna s tem jokom in stokom :/ Pa vsaj teh par dni se nebi rabli kregat, ko je ze Bruce tukaj :) On se mi zdi pa fullll prjazn :D Dedi, vzgled si jemljite :lach:
I love SISLEY& RW
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 23. Apr. 2007 20:47

mycosmogirl napisal/-a:men gre pa najbolj na jetra, ker se Sonja tolk obeša po Brucu!! Prov, ko ga vidim v bajti, k si misle ker glup folk je to!! Pa lahko bi ta njihov kreganje saj za en tedn preložil, tok da Bruce odide!!

al pa če se ne obeša.. vsaj edina je k USAJ MAU šljivi bruca!!!! zdje če se pa člouk pogovarja z nekom se pa že KR obeša..jaojaoo
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 23. Apr. 2007 20:56

BB je zasrau, da je sonji dau na začeku tisto nalogo, da je mogla bit en teden tiho. sicer pa mi ni tak napačna. ne vem pa kak tak hvalite tjašo? ok mogoče mate kartico za 24 urni ogled, pa več veste, ker meni tjaša že od začetka ni pri srcu. sploh ne najdem razloga, ampak mi je antipatična, pa mislim, da še ni pokazala pravega obraza. sploh pa je ne kažejo dosti, se zgleda drži bolj v ozadju, tak ko stane na začetku.
sicer nimam rada šinfanja,ampak tak ko so pero, alen in miha v đakuziju opravljali, sem se mogla nasmejat alenovim izjavam, sploh ona o đesi je dobra :D mislim, da je biu to bol hec kot tisto pravo opravljanje, malo drugačno od naveze nina-jasmina-tina-suzana.
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 23. Apr. 2007 20:57

aja, na sonjinem mestu se nebi samo `obešala` :D
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tjask » 23. Apr. 2007 21:07

ej, a je kje na netu posnetek tega k opravlajo?
Uporabniški avatar
bella_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a bella_ » 23. Apr. 2007 21:10

men se tut ne zdi da se obesa po brucu, tko kt je chiqqa rekla - vsaj ona ga sljivi. vedno bruce pride do koga pa se pogovarja z njimi prov smil se mi. zdele pa gledam filipince hehe :D kok sta smesna tale mickey pa nel :lol:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov