Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:*QueenBitch* napisal/-a:1. Ta Alen govori kot 85letni dedek k zugibla nit po dveh besedah..mislm moj bog, prov niti poslusat ga ne morm
..
alen: jst bom nominiral, jst bom nominiral andreja že spet, že spet andreja... zato ker noče pokazat... noče pokazat noče pokazat, kako se peče kruh, kako se kruh peče noče pokazat. tut stane...stane tut... stane ga je tut vprašu ... kako se kruh peče....
Ja noooo, to je prov groza
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
urszika napisal/-a:Am ja ubistvu js sam predvidevam da pavzira.. vem da so junija roki pa tud prej, samo če si notr v hiši BB se težko naučiš pol, pa še pol te novinarji obletavajo neki časa. Pa predvidevala sm da mora pavzirat ker js mam npr. na faksu obvezne vaje in ne bi mogla manjkat. Zanjo pa pol ne vem
SLO BB ni tak ko v tujini da ko prides ven te oblegajo paparaciji in da moras(si vabljen in gres, ker si fajn placan:)) na vse mozne oddaje it itd - pri nas pa nisemo opazla tega.. celo na sobotni oddaji majo slabse sedeze kot alma in milan. (barovci so naprimer se zdej skozi vabljeni po lokalih delat zurke..)
kot zlata maturantka, ce je to res se bo bla sposobna, predvsem pa zainteresirana (ker ma ziher zoisovo.) naucit, ce ne prej pa za september, bo manj na plazo hodila pa vec za knjigami sedela... cisto mozno pa da ima kaksne pogoje za v visji letnik in da jih je ze opravila.
ce ima obvezne vaje in bo manjkala.. pa bo mogoce sele drugo leto pavzirala, oz prej ponavljala ce ze, sicer pa ne vemo kaj studira ekateri faxi nimajo nic obveznega.... lahko pa da je tudi zmenjena s faxom al prof.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
levček, pri nas je tako, da v oddaji voditelj in komentatorji pljuvajo po stanovalcih in se iz njih norca delajo....
sploh se mi pa zdi, da producenti manipulirajo z glasovalci, namreč najverjetneje kažejo le posnetke tistega, katerega bi radi sami spravili ven. primer: ko sta v soboto ostali samo sonja in suzana v igri, so dali še 3 minute za glasovanje, vmes so pa kazali samo suzano in njene negativne izpade, sonje se niti pipnili niso...
tole vse skupaj je čista manipulacija...
sploh se mi pa zdi, da producenti manipulirajo z glasovalci, namreč najverjetneje kažejo le posnetke tistega, katerega bi radi sami spravili ven. primer: ko sta v soboto ostali samo sonja in suzana v igri, so dali še 3 minute za glasovanje, vmes so pa kazali samo suzano in njene negativne izpade, sonje se niti pipnili niso...
tole vse skupaj je čista manipulacija...
- estrella19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2006
- Kraj: Novo mesto
brusli je čisto navdušenje, vsaj zame!
tuk dobr se znajde človk...ful se hoče naučit kakšnih slovenskih fraz, non stop hoče da mu jih kdo ponavlja.. res je faca!
pa skus neki poje..začuda se ujame s sonjo, z njo se velik men..ona je pa več al manj odsotna. mislm, ne..taka pač je:)
danes bodo jedl po filipinskooo
tuk dobr se znajde človk...ful se hoče naučit kakšnih slovenskih fraz, non stop hoče da mu jih kdo ponavlja.. res je faca!
pa skus neki poje..začuda se ujame s sonjo, z njo se velik men..ona je pa več al manj odsotna. mislm, ne..taka pač je:)
danes bodo jedl po filipinskooo
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:*QueenBitch* napisal/-a:1. Ta Alen govori kot 85letni dedek k zugibla nit po dveh besedah..mislm moj bog, prov niti poslusat ga ne morm
..
alen: jst bom nominiral, jst bom nominiral andreja že spet, že spet andreja... zato ker noče pokazat... noče pokazat noče pokazat, kako se peče kruh, kako se kruh peče noče pokazat. tut stane...stane tut... stane ga je tut vprašu ... kako se kruh peče....
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jst bi najrajš, da gresta kr obe vn...ker se je težko odločit, katera je večji obup
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Haha tole je mogu bit pa res smeh. So se končno tud fantje mal sprostil in začel opravljat
Alenu res seka, men je pri njemu všeč edino to, da se trudi govorit po angleško, sploh ni tok dosadan-razn v spovednici. Jaooo, skoz se neki šlata po glavi, pa dejansko pove v celem času ene 20 besed, katere ponavlja po 5X
Mislim, da ima Jasmina veliko šans da bo odletela ven. Folku se bo počas zamerla, ker mislm da so poštekal njeno dvoličnost.
Mal sem bila presenečena nad nominacijami Andreja. Men sploh ne deluje tko beden, ne štekam zakaj jim noče pokazat kako se peče kruh in kao ne pospravlja oz dela v hiši.
Alenu res seka, men je pri njemu všeč edino to, da se trudi govorit po angleško, sploh ni tok dosadan-razn v spovednici. Jaooo, skoz se neki šlata po glavi, pa dejansko pove v celem času ene 20 besed, katere ponavlja po 5X
Mislim, da ima Jasmina veliko šans da bo odletela ven. Folku se bo počas zamerla, ker mislm da so poštekal njeno dvoličnost.
Mal sem bila presenečena nad nominacijami Andreja. Men sploh ne deluje tko beden, ne štekam zakaj jim noče pokazat kako se peče kruh in kao ne pospravlja oz dela v hiši.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Antonio je Alen, tko ga oni notr kličejo, ne vem zakaj.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Antonio je alen..tko ga kao kličejo prjatli emm..men andrej ne deluje kot pedr ne vem..on je men tuk simpatičen, tak pozoren pa to ne vem..nimam nč proti njemu pa še smešen je k se lom s slovenščino..
Ostali tipi razen andreja pa staneta..(pa alen bi še biu ql..sam se mi zdi da ga miha pa pero obračata...)so mi bedni..res k kr neki prbijajo..jao jao
Mene je pa sram, ker so take babe not, bruce pa tak dobr pa to..hehe le kaj si misl o slovenski lepoti
Ostali tipi razen andreja pa staneta..(pa alen bi še biu ql..sam se mi zdi da ga miha pa pero obračata...)so mi bedni..res k kr neki prbijajo..jao jao
Mene je pa sram, ker so take babe not, bruce pa tak dobr pa to..hehe le kaj si misl o slovenski lepoti
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
a-a ... u nadaljevanki je biu Flavio to so mu prjatli nadal al neki u tem smislu k vem da je že od začetka s tem imenom neki mutiu
-
peter - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2007
Mene pa moti, da ženske not samo hinavčino igrajo ali celo so takšne,
drugo je to, da se tolk preklinja,
tretje pa, da sploh neznajo govorit prave slovenščine, izjema je samo eden, ki ne more govort čisto slovensko, drugač je pa vse skup groza......!!!
drugo je to, da se tolk preklinja,
tretje pa, da sploh neznajo govorit prave slovenščine, izjema je samo eden, ki ne more govort čisto slovensko, drugač je pa vse skup groza......!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov