Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
*QueenBitch* napisal/-a:1. Ta Alen govori kot 85letni dedek k zugibla nit po dveh besedah..mislm moj bog, prov niti poslusat ga ne morm
..
alen: jst bom nominiral, jst bom nominiral andreja že spet, že spet andreja... zato ker noče pokazat... noče pokazat noče pokazat, kako se peče kruh, kako se kruh peče noče pokazat. tut stane...stane tut... stane ga je tut vprašu ... kako se kruh peče....
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst sm tud opazila, da Alen vedno nominira Andreja. Pri tem navaja neke za lase privlečene razloge, nekaj o peki kruha in podobno
Jaz mislim, da ga nominira zato, ker nekako čuti, da je Andrej dost priljubljen. Ta Alen je bolj taktizerski kot zgleda
Jaz mislim, da ga nominira zato, ker nekako čuti, da je Andrej dost priljubljen. Ta Alen je bolj taktizerski kot zgleda
-
princess of the night - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
vn nej gre Jasmina!
There's too much blood in my caffeine system...
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
Tiavanna napisal/-a:Ej, pojma nimam. Sem sam vidla na obala.net, da ma Suzana svojo stran in tam so slike...
nam razkrijes njen nickname? al pa msg me.
ena je omenjala da tjasa pavzira? al bo pavzirala zto ker je sla za 2mes. v BB? ...pa sej izpitni roki so junija in septembra tudi. ce je pa pridna je itak ze nekaj izpitov mimo dala.
Zadnjič spremenil levcek, dne 22. Apr. 2007 21:29, skupaj popravljeno 1 krat.
- sportivo_06
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2006
moi T se popolnoma strinjam s tabo ..
Zadnjič spremenil sportivo_06, dne 23. Apr. 2007 7:59, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
em..burce ma posluh..pa tut tko kukr sm gledala so se ful lepo zaštekal..nimam pripomb, sam sonja se pa res čudno obnaša-bogo..in tut učer je bruce hitr skopčou kako pa kaj..
ful mi je škoda k je šla suzana vn in ne ta wanna be paraplegik sonja..jao kuk je ne maram..
ful mi je škoda k je šla suzana vn in ne ta wanna be paraplegik sonja..jao kuk je ne maram..
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Jaaao, tale Tina je pa RES za popiiiiip. Ja ja, štekam, da je kao zmatrana, ampak še vseeno bi se lahko mal drugač obnašala, ker tkole dela sramoto celi Sloveniji. Totalno je nezainteresirana, govori samo ''yeah, yeah'' in je oh in sploh dolgočasna. Niti ne bi o tem, da ni sposobna enega osnovnega angleškega stavka skupi spravt, halooo. Štekam, da ni ravno med najbolj pametnimi, ampak njena angleščina je komaj na osnovnošolski stopnji.
"You are lot of free or you're working a lot?"
"I was running and one boys which's name is Dane was running on to me to with a water, no?"
Če pa tole ni katastrofa, potem pa res ne vem.
OK, pač ne zna. Sramota, ampak še vseeno bi se lahko vsaj potrudila, se malo nasmejala itd., tako pa je njen odnos do vsega totalno na podnu.
Aja, nekateri imate ful za povedati glede tega, da folk kao non stop kritizira vse po spisku - nekatere stvari si pač zaslužijo biti kritizirane, saj presegajo vse meje. Še dobro, da ljudje opazijo napake in jih kritizirajo - saj bi bla katastrofa, če bi ljudje mirno sprejemali take bedastoče. Poleg tega je pa padlo tudi precej pohval, tako da res ne vem, v čem je problem.
"You are lot of free or you're working a lot?"
"I was running and one boys which's name is Dane was running on to me to with a water, no?"
Če pa tole ni katastrofa, potem pa res ne vem.
OK, pač ne zna. Sramota, ampak še vseeno bi se lahko vsaj potrudila, se malo nasmejala itd., tako pa je njen odnos do vsega totalno na podnu.
Aja, nekateri imate ful za povedati glede tega, da folk kao non stop kritizira vse po spisku - nekatere stvari si pač zaslužijo biti kritizirane, saj presegajo vse meje. Še dobro, da ljudje opazijo napake in jih kritizirajo - saj bi bla katastrofa, če bi ljudje mirno sprejemali take bedastoče. Poleg tega je pa padlo tudi precej pohval, tako da res ne vem, v čem je problem.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Frenkie napisal/-a:Ravnokar sm brala klepet s Suzano, Tjašini mami nikakor ni jasno, zakaj so gledalci glasovali za njeno izselitev??!! Pravi da je bil to ogromen šok zanjo... LoL. Neumna kot je, se je precenila 100 na uro
Drgač pa jst upam, da ta teden not ostane Sonja, ampak ne zato, ker bi mi bla pri srcu - daleč od tega, ampak zato, ker nekako bolje komunicira z Brucom... and we all love Bruce
ja sej, to je zato, ker je preljuba suzana mislna da bo s svojo vlogo "mamice" vsem skupaj, pridobila občinstvo na svojo stran...ja lepo prosim no..od vsega začetka mi je šla na živce...prvič zato, ker je že mama in daje svoji hčerki tak fajn ugled glede na vse stvari...mislm tisto rit je skos kazala in vse, pa sej nima več dvsjt let no nevem, mene je to ist odbilo...pa vse ostale stvari, ker se je zmeri delala najbolj pametna in oh in sploh je mogla met zmeri vse prav..dobr da je šla ven, ker je bla res grozna..
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
upam samo, da gre jasmina ven...sonja pa naj gre drug teden, dalj čpasa itaq ne bo zdržala...glede angleščine v šolah pa...jas sem hodla na 4 letno zdravstveno šolo, in sem imela 4 leta nemški jezik!ravno tak v osnovni šoli, vseeno razumem, ne sicer vsega, ampak dosti, govorit pa tudi ne znam. nemščino pa na žalost tudi bolj bogo. so pa naredli pametno, da niso andreja poslali na filipine, ker potem bi se v naši hiši bolj teško znašel, ker samo on obvlada angleščino v nulo. tini pa verjamem, da ji je težko, že zaradi jezika, če bi že hotla kaj povedet, ne more, ker ne zna. drugač pa mi tina ni preveč všeč. navijam za andreja, pa stane mi je faca
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
levcek napisal/-a:ena je omenjala da tjasa pavzira? al bo pavzirala zto ker je sla za 2mes. v BB? ...pa sej izpitni roki so junija in septembra tudi. ce je pa pridna je itak ze nekaj izpitov mimo dala.
Am ja ubistvu js sam predvidevam da pavzira.. vem da so junija roki pa tud prej, samo če si notr v hiši BB se težko naučiš pol, pa še pol te novinarji obletavajo neki časa. Pa predvidevala sm da mora pavzirat ker js mam npr. na faksu obvezne vaje in ne bi mogla manjkat. Zanjo pa pol ne vem
-
princess of the night - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
*purple* napisal/-a:ampak tale nadimek Jagoda, men zveni tok ceneno in kurbirsko da je kar grozza...
to najbrž zato, ker JE ceneno in kurbirsko..
a tale video mogoče obstaja kje na netu.. kok sta se sporekla z Miho?
There's too much blood in my caffeine system...
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
zdj sm gledala na forumu mal kaj kej govorijo filipinci in pravjo, da ma wendy zuni tipa, ki je porocen ona pa bruce kao neki mutita - zakaj jo je on potem v drugem tednu nominiru? pa ful jo skrbi kaj bruce dela v slo, ker so zvedl da gre za izmenjavo (torej da bo bruce prsu nazaj)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov