Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
levcek napisal/-a:ma dej ta publika je totalno zajebal.. uciri bi mogla it ven Sonja
zdej bi se ocitno resli tudi Jasmine koncno, in pol sele Suzano kvecjemu ven
jaz sem pa vesela, da je šla suzana, ker je kasneje ne bi noben od stanovalcev nominiral in bi še zmagala lahko na koncu. in predvsem delala zdrahe še dooolgo časa. tako da se je za moje pojme super izšlo
to infinity and beyond!
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
girlie napisal/-a:Andrej mi je pa sam še bolj simpatičen, končno je prišel na svoj račun.
Men tud V bistvu se zna zgoditi, da bo Andreju zmago prinesel prav Bruce. Andrej je že itak imel največjo priljubljenost od vseh, pa ni skoraj nič govoril, ta teden bo pa rastural, in osvojil gledalce s svojo avstralsko angleščino In po vsej verjetnosti tudi zmagal.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ravnokar sm brala klepet s Suzano, Tjašini mami nikakor ni jasno, zakaj so gledalci glasovali za njeno izselitev??!! Pravi da je bil to ogromen šok zanjo... LoL. Neumna kot je, se je precenila 100 na uro
Drgač pa jst upam, da ta teden not ostane Sonja, ampak ne zato, ker bi mi bla pri srcu - daleč od tega, ampak zato, ker nekako bolje komunicira z Brucom... and we all love Bruce
Drgač pa jst upam, da ta teden not ostane Sonja, ampak ne zato, ker bi mi bla pri srcu - daleč od tega, ampak zato, ker nekako bolje komunicira z Brucom... and we all love Bruce
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 22. Apr. 2007 20:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov