Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
levcek napisal/-a:Tina je tam v bazenu ko uci Nela plavat (ma kaj on res ne zna al je to fora? )
Po moje res ne zna Ne vem no... ful je pozorno gledu ko mu je Tina kazala tiste gibe, tko da sklepam da je šlo zares
Aja, pa strinjam se - ta Nel je ful faca!
-
princess of the night - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
kdaj se bo pa zvedlo kdo je nominiran? hehe, sploh ne vem kdaj me je začelo to zanimat..
There's too much blood in my caffeine system...
-
princess of the night - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
Tammy_De napisal/-a:sonja je pa čisti psihič?!?!? pa njeni frendi tut!!! da gre en od njih plezat na zid od bb-ja?!? ma oni so usi za umobolnico!
Kok upam da jo bo za to bb kaznoval! In končno ji je Pero reku da pretirava
plezal so po steni?? hehehehehehe..
There's too much blood in my caffeine system...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Frenkie napisal/-a:Pa a ni ful kruto, da njemu sploh nč niso povedal kok dolg bo tuki ostal, medtem ko je Tina za vse takoj zvedla. Prav tako on tud ne ve, da je nekdo od naših kandidatov (tina) šel na mesto njega na filipine. Upam, da ga kmalu kej razsvetlijo, ker se mi počasi že smili, ker ga tako v nevednosti puščajo.
če sm jst prou dojela, on že ve, da je šla Tina v njihovo hišo BB-ja. na unem posnetku, k je kao Sonji pel pesmco, je za moje pojem reku, da nj nč ne skrbijo, da so njegovi sostanovalci full prjazno in bodo v redu sprejel Tino. al pa se men to sam zdi
Tammy, kdaj so plezal po steni? jst resnično upam, da bo Sonja čimprej spokala, ker mi gre res na živce
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Wtf, v filipinskem BB-ju so avtomatsko nominirani naslednji teden, če se zredijo z 2 kili?!
Drgač pa ja, upam da bo Sonja letela ven naslednji teden, al pa da bo sama spokala, ker je ne prenašam.
Andrej mi je pa sam še bolj simpatičen, končno je prišel na svoj račun.
Pa tud Pero mi deluje čist tak kul fant.
Pa mal se mi zdi, da jih je Brus združil, mogoče pa tud zato, ker je Suzana šla ven.
Drgač pa ja, upam da bo Sonja letela ven naslednji teden, al pa da bo sama spokala, ker je ne prenašam.
Andrej mi je pa sam še bolj simpatičen, končno je prišel na svoj račun.
Pa tud Pero mi deluje čist tak kul fant.
Pa mal se mi zdi, da jih je Brus združil, mogoče pa tud zato, ker je Suzana šla ven.
Let the good times roll.
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
tri brihtne glavce (bruce, tjasa, jasmina) ugotavljajo kateri kontinent je najvecji:
bruce: i think it's...
tjaša: hm...
jasmina: russia
bruce tut ni kej prevec pametn - jasmina je rekla da ji je usec nova zelandija in bruce rece: new zeland is in europe, right
bruce: i think it's...
tjaša: hm...
jasmina: russia
bruce tut ni kej prevec pametn - jasmina je rekla da ji je usec nova zelandija in bruce rece: new zeland is in europe, right
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Tammy_De napisal/-a:sonja je pa čisti psihič?!?!? pa njeni frendi tut!!! da gre en od njih plezat na zid od bb-ja?!? ma oni so usi za umobolnico!
Kok upam da jo bo za to bb kaznoval! In končno ji je Pero reku da pretirava :D
Sicer ne spremlam BigBrotherja, tut ne čekiram teme... Zdele sm pa slučajno tole zasledila in mislim, da Sonja ne more bit kaznovana zarad svojih frendov? Sej jih ni ona prosla, da lezejo gor.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
1. Ta Alen govori kot 85letni dedek k zugibla nit po dveh besedah..mislm moj bog, prov niti poslusat ga ne morm
2. Ja tezka odlocitev kdo nej gre ven, obe mi gresta na zivce,ceprov Sonja bl po eni strani..
2. Ja tezka odlocitev kdo nej gre ven, obe mi gresta na zivce,ceprov Sonja bl po eni strani..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov