Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jaz tudi mislim, da je Tina totalno nezainteresirana za vse. Na stavke odgovarja z Yes & No, zelo malo se smeji, za njihovo kulturo se niti ne zanima. Kar velika razlika med njenim obnašanjem pri nas in na Filipinih.
Tukaj bi rada poudarila, da ne gre za slovensko foušijo in stalno kritiziranje, ampak mislim, da ni nobenega opravičila, da ženska tako slabo govori angleško. Resnično je njena angleščina na nivoju bantu črncev, ki ne poznajo angleško govoreče filmske industrije, glasbe, interneta, da ne govorim o kakovosti našega izobraževanja s katerim se tako radi hvalimo. In da se taka ženska potem še ukvarja s turizmom. Ne vem, no, meni je to porazno, sramotno. In ja, trdim da bi se jaz veliko bolje znašla, čeprav verjetno tudi ne bi vseh časov pravilno uporabila, ampak vsaj z besediščem se ne bi matrala. Ženska pa sploh ne razume določenih vprašanj. Poleg tega, da ti reče: "My mum is cook me." (hotela je povedati, da jo je naučila kuhati). I rest my case.
Pa ok, recimo, da ji (po nevem kakšni logiki) oprostimo neznanje angleščine, bi se lahko vsaj bolj neverbalno sporazumevala, ker kjer je želja, tam je moč. Ampak ona se tega ne poslužuje, kar je očitno, da se ji ne zdi vredno malo potruditi. Tina me je razočarala big time, žal. Jaz osebno sem veliko več pričakovala od nje.
Kje se vidi njen pozitivizem, ki ga je na Pinoy BB omenjala kot ustrezno besedo s katero bi se poistovetila? Mi lahko kdo pove?
Tukaj bi rada poudarila, da ne gre za slovensko foušijo in stalno kritiziranje, ampak mislim, da ni nobenega opravičila, da ženska tako slabo govori angleško. Resnično je njena angleščina na nivoju bantu črncev, ki ne poznajo angleško govoreče filmske industrije, glasbe, interneta, da ne govorim o kakovosti našega izobraževanja s katerim se tako radi hvalimo. In da se taka ženska potem še ukvarja s turizmom. Ne vem, no, meni je to porazno, sramotno. In ja, trdim da bi se jaz veliko bolje znašla, čeprav verjetno tudi ne bi vseh časov pravilno uporabila, ampak vsaj z besediščem se ne bi matrala. Ženska pa sploh ne razume določenih vprašanj. Poleg tega, da ti reče: "My mum is cook me." (hotela je povedati, da jo je naučila kuhati). I rest my case.
Pa ok, recimo, da ji (po nevem kakšni logiki) oprostimo neznanje angleščine, bi se lahko vsaj bolj neverbalno sporazumevala, ker kjer je želja, tam je moč. Ampak ona se tega ne poslužuje, kar je očitno, da se ji ne zdi vredno malo potruditi. Tina me je razočarala big time, žal. Jaz osebno sem veliko več pričakovala od nje.
Kje se vidi njen pozitivizem, ki ga je na Pinoy BB omenjala kot ustrezno besedo s katero bi se poistovetila? Mi lahko kdo pove?
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
Na Filipinih zdej plešejo polko
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Te Filipinci so ful face. ful zagreti za naloge. Zdej so ful dobr odplesali polko- res ful pohvalno. Naši pa sam sedijo- res ful dolgčas. sej z baloni so bili smešni, sam dejansko nič ne delajo. Filipnci so danes delali že dve nalogi.
- estrella19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2006
- Kraj: Novo mesto
men se pa tina zdi čis mesmerized..ona kr sedi tam pa gleda v prazno, medtem k filipinci v nošah plešejo polko k utrgani, ploskajo, pojejo...eden si še zdej žvižga, pa je že konc z na golico..
uglavnm..mogoče jo je pa zmatrala časovna razlika? ful se mi zdi utrujena skus...
uglavnm..mogoče jo je pa zmatrala časovna razlika? ful se mi zdi utrujena skus...
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
moi T napisal/-a:Pa dej folk sam kritizirat znate!!! Res mi greste na živce! Vsi so grdi, bedni, ne znajo angleško, so loleki... Bi res rada vas vidla, ki ste vsi tko popolni in super in oh in sploh in govorite kako opravlja Tina in Jasmina in ne vem kdo še vse, kaj pa vi delate na tem forumu... opravljate!? Mislm da bi vsaj povedali še kej pozitivnega zravn, ne!!! Sam kritizirat znate in stavt folk u drek! Ja naša Slovenija je za en k..., folk je za en k..., vse je za en k..., ne? Pol pa spakirat kovčke in it kam drugam, ne? Sploh se ne zavedate kaj mamo! Medtem ko občudujete prelepo hišo Filipincev in kritizirate našo, se ne zavedate, da na Filipinih večina folka živi v smeteh in da bi blo mogoče boljše mal grše opremit hišo BB pa kej dat revnim in bogim!
Sory za mogoče mal OT, sam to res ni normalno več!
se v kompletu strinjam s tabo. da pa si pridem v protislovje pa naj povem še to, da so fovšljivost, opravljivosti, privoščljivost tipične lastnosti slovencev ... dolg jezik, kratka pamet. oz. da prevedem - gobca in pametuje vsak (kaj bi, kako bi), ko pa se sam znajde v situaciji pa rep med noge.
- estrella19
- Sramežljivka
eden ji je reku: tulala, tina..
ona pa: tulala? what's that?
on: it means you're just staring...(pa nardi čis resno faco)..
in pol kao da se tina spominja slovenija in d je zrt tega tku žalostna. ma ja..čis je fertik..
ona pa: tulala? what's that?
on: it means you're just staring...(pa nardi čis resno faco)..
in pol kao da se tina spominja slovenija in d je zrt tega tku žalostna. ma ja..čis je fertik..
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
Dve ženski že ne marata Tine (Wendy, pa še ena k se ne spomnem imena). Zgleda, da so že skužili da je "easy mind"
Medtem ko se Bruce tuki z vsemi trudi in z vsakim hoče vzpostavit stik, Tina deluje zelo odbijajoče, pasivno in nezanimivo.
Medtem ko se Bruce tuki z vsemi trudi in z vsakim hoče vzpostavit stik, Tina deluje zelo odbijajoče, pasivno in nezanimivo.
- estrella19
- Sramežljivka
Frenkie napisal/-a:Dve ženski že ne marata Tine (Wendy, pa še ena k se ne spomnem imena). Zgleda, da so že skužili da je "easy mind"
men se pa zdi da se tina trud, kolikor se pač lahko recimo. pomoje je ful utrujena, mogoče bo čez par dni drugač. al pa rab več časa da se prvad na situacijo k bruce. sicer pa, brusliju je 100% lažje, ker dobr govori angleško, medtem k tina ne. pa na filipinskem forumu piše, da se drugi stanovalci ful pogosto menjo v njihovem jeziku in jih tina pač ne šteka. pa ogovarjajo jo v njihovem jeziku - kao da nočjo z njo delit cigarete - tko da ona pomoje čut use skup. sicer so pa fantje do tine kr prjazni pa ene dve punce tut..medtem k je wendy ne mara sploh.
sonja o nekem pevcu: he is from deutschland.. k da bruce ve kaj je deutshland:P
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
jz vas ne razumem zakaj se tolko spuscate v to tinino anglescino, sej ji bo ze steklo v nekaj dneh ,,,,ce jezika ne govoris potem ne mores z nekom kr lepo komunicirat ker ti niti osnovne besede ne pridejo vec na pamet.
jz niti odvodov ne bi vec znala kar tako iz prve resevat, kr nisem ze tri leta nobenega poskusila resit, bi kr obstala pred kaksno matematicno nalogo.
sicer pa se majo filipinci kr super
Pa tudi tinino pasivnost ne vem kje vidite...sej se pogovarja in plese... usaj kolikor sm vidla s teh linkov ki jih tle dajete pa uen ki se najdejo na You Tubu
jz niti odvodov ne bi vec znala kar tako iz prve resevat, kr nisem ze tri leta nobenega poskusila resit, bi kr obstala pred kaksno matematicno nalogo.
sicer pa se majo filipinci kr super
Pa tudi tinino pasivnost ne vem kje vidite...sej se pogovarja in plese... usaj kolikor sm vidla s teh linkov ki jih tle dajete pa uen ki se najdejo na You Tubu
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
Bruce pod tušem
Pa a ni ful kruto, da njemu sploh nč niso povedal kok dolg bo tuki ostal, medtem ko je Tina za vse takoj zvedla. Prav tako on tud ne ve, da je nekdo od naših kandidatov (tina) šel na mesto njega na filipine. Upam, da ga kmalu kej razsvetlijo, ker se mi počasi že smili, ker ga tako v nevednosti puščajo.
Pa a ni ful kruto, da njemu sploh nč niso povedal kok dolg bo tuki ostal, medtem ko je Tina za vse takoj zvedla. Prav tako on tud ne ve, da je nekdo od naših kandidatov (tina) šel na mesto njega na filipine. Upam, da ga kmalu kej razsvetlijo, ker se mi počasi že smili, ker ga tako v nevednosti puščajo.
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 22. Apr. 2007 15:35, skupaj popravljeno 3 krat.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
mary-kate and ashley bigg: Lepo, da se vsaj nekdo strinja z mano! Jez se pa strinjam s tabo glede tipičnih skovenskih lastnosti, očitno midve nisva tipično slovenske .
Folk še enkrat: znaste sam nabijat kako je lepo na Filipinih, kako je u naši hiši bedno, kako je Tina bedna, ma da mi je res vas za vidt po tako dolgem letu!!! Filipinc pa je bil kukr jez vem tle že ena 2 dni prej in se je mel čas naspat in privadt na okolje, medtem ko je Tina hmal direkt u hišo uletela!!! Pa dejte se mal skulirat no, ker se sam ponavljate ku papige!
Tam je tko zabavno, pr nas pa boring, bla bla, nikdar vam ni prav! Če bi se začela Jasmina spet po tleh metat in vreščat in bi se neki dogajalo, potem vam spet ne bi blo prav... Ah škoda zgubljat besede...
Folk še enkrat: znaste sam nabijat kako je lepo na Filipinih, kako je u naši hiši bedno, kako je Tina bedna, ma da mi je res vas za vidt po tako dolgem letu!!! Filipinc pa je bil kukr jez vem tle že ena 2 dni prej in se je mel čas naspat in privadt na okolje, medtem ko je Tina hmal direkt u hišo uletela!!! Pa dejte se mal skulirat no, ker se sam ponavljate ku papige!
Tam je tko zabavno, pr nas pa boring, bla bla, nikdar vam ni prav! Če bi se začela Jasmina spet po tleh metat in vreščat in bi se neki dogajalo, potem vam spet ne bi blo prav... Ah škoda zgubljat besede...
- estrella19
- Sramežljivka
Frenkie napisal/-a:Bruce pod tušem
brusli ve, da je šla tina namest njega na filipine. tut prej so posnel filmček, v katerem on pozdrv svoje filipince, naši pa kričijo: tina, pogrešamo te...
to bojo tja poslal..in pomoje mu je kdo od naših itk povedou d bo sm en teden tle, glede na to, da naši vejo, da je šla tina za en teden. sm ona pa ko filipincem ni smela povedat kuk časa bo tm, kukr js vem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov