Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Andrej pa raztura!
Mi je bil pa tak smesn zadnjic, ko je Suzano vdaro al nekaj, pa ji je reko: Jaz sem ti tukaj naredo accident
Sami kekeci so tu pr nas not
Samo mi je tak smesno, samo nasi tipcki se pogovarjajo z Brucom Bejbe kujejo kaki nacrt al kaj?
Zdaj pa nominacije!
Mi je bil pa tak smesn zadnjic, ko je Suzano vdaro al nekaj, pa ji je reko: Jaz sem ti tukaj naredo accident
Sami kekeci so tu pr nas not
Samo mi je tak smesno, samo nasi tipcki se pogovarjajo z Brucom Bejbe kujejo kaki nacrt al kaj?
Zdaj pa nominacije!
Hello, 911. I''m on fire!
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
tisti k mate kartico plis povejte kdo so nominirani!
MM... Bruceeeee
MM... Bruceeeee
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
br0ken heart napisal/-a:Sami kekeci so tu pr nas not
Nobena bejba ne zna angleško...
Andrej mi je pa zdaj čisto neka nova oseba ko se lahko pogovarja v angleščini...zgleda da ma res težave z besednjakom.
Houd de wereld tegen
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Andreju bo pomojem priljubljenost še bolj zrasla, čeprav trenutno Bruce vodi s kar 35% Ja res je hud No ja, ampak Andrej je v boji za teh 75tisoč €, tko da gooooo Andrej! Res je simpatičen, že včeraj kar smo videli v oddaji je kar zacvetel, se bo končno vidlo kdo je on v resnici.
Za Andrejem je Tina s 14%, Pero 7%, Miha6%, Alen 5%, Stane/Sonja/Tjaša 4% in Jasmina 2%. Nič kaj presenetljivi rezultati, le da bi jst zamenajala Jasmino in Sonjo
Mi je malo žal ker nimam kartice, da bi gledala vse tele komedije zdele s polomljeno angleščino in to. Mi je pa res zelo žalostno, kako slabo govorijo angleško. Včeraj me je mal Osenarca presenetla, je kr lepo govorila
Kdo kaj ve kaj se dogaja z našo Tino?
Za Andrejem je Tina s 14%, Pero 7%, Miha6%, Alen 5%, Stane/Sonja/Tjaša 4% in Jasmina 2%. Nič kaj presenetljivi rezultati, le da bi jst zamenajala Jasmino in Sonjo
Mi je malo žal ker nimam kartice, da bi gledala vse tele komedije zdele s polomljeno angleščino in to. Mi je pa res zelo žalostno, kako slabo govorijo angleško. Včeraj me je mal Osenarca presenetla, je kr lepo govorila
Kdo kaj ve kaj se dogaja z našo Tino?
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
***Ally*** napisal/-a:Andrej mi je pa zdaj čisto neka nova oseba ko se lahko pogovarja v angleščini...zgleda da ma res težave z besednjakom.
Men tud deluje tko druga oseba. Prej se mi zdel ful monoton, kot da ne be znal dva stavka skupi spravt. Zdej ko pa govori v angleščini pa je čist zgovoren ratu Pa ful me je učeri presenetu ko je začel ful hitr govort Zgleda da mu ta slovenščina dela več preglavic kot smo si mislili.
Angel girl napisal/-a:Mi je malo žal ker nimam kartice, da bi gledala vse tele komedije zdele s polomljeno angleščino in to.
Ja men je tud zdej žal da nimam kartice, ker me ful zanima ta zadeva z Brucom
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 22. Apr. 2007 10:23, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Najbolj si v izmenjavi predstavljam Andreja, ker bi se pomojem ful vživel, ker je navajen kulturnih razlik. Sam itak da so zbral Tino. Si prestavljate na njenem mestu Suzano omg, pomoje bi cele dneve jokala da hoče dam haha. No ja sj zdj smo se jo itak znebili juhej.
Kdaj so nominacije? Me res zanima če bo spet Miha na tapeti - revež haha.
Kdaj so nominacije? Me res zanima če bo spet Miha na tapeti - revež haha.
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
Alen Brucu: I cut the hair of Miha. But I doesn't the master of cutting. Thirty minutes only! ma nemoj nooooo, kok smešn govori tale Alenko
Alen Brucu o Nini Osenar: She was in SLovenian playboy. A very "arghhhhh" girl (pa zraven nakaže tko k bi bil en levček). You know what I mean
Alen Brucu o Nini Osenar: She was in SLovenian playboy. A very "arghhhhh" girl (pa zraven nakaže tko k bi bil en levček). You know what I mean
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
sofia83 napisal/-a:Ma ta Tina je ena taka mona Prov kisla je skos v uni bajti, kje je zdej tista njena čuvena duhovitost in družabnost ... Prov vid se, da ni potovala oz. se družila z ljudmi druge kulture. Tko deluje, k da ji je vse odveč, namest da bi spraševala, se kej pohecala, povedala o Sloveniji ... Bruce je pa res dečko na mestu!
Pomoje ne moreš bit drugačen kot mona, če ne znaš jezika...po moje bi se ful vživela, če bi jo poslali recimo v italijanski BB...100x bolš bi blo, če bi poslali Andreja.
Res žalost, da noben nima pojma o angleščini, ki je obvezen predmet že od OŠ dalje...očitno pa bi z njim morali začeti že v 1. razredu in bi moral veljati poleg slovenščine za obveznega tudi v vseh srednjih šolah...ker tole so res bruke
Je pa to tudi odraz, kakšni ljudje se prijavijo v BB...ne kaj preveč razgledani in bistri...
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Kopirano iz BB foruma:
Zdej je Miha rekel Alenu tvoja angleščina je vrlo loše, Alen pa mu prbije nazaj moja angleščina bo čez en teden boljša kot tvoja slovenščina.
Zdej je Miha rekel Alenu tvoja angleščina je vrlo loše, Alen pa mu prbije nazaj moja angleščina bo čez en teden boljša kot tvoja slovenščina.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 3. 2005
Joj, folk, sej ni bistvo kako govorijo, bistvo je, da se clovek mal potrudi in pokaze dobro voljo. Vsa cast Alenu, ki definitivno ne blesti s slovnicnega vidika, je pa pokazu svojo toplino in gostoljubnost. Clovek se trudi in samo to steje!
Glede tistih monastih zensk pa...moj bog, sej bojo Filipinci misl, da smo vse Slovenke tak blazno dolgocasne in, roko na srce, grozovite na videz. Ne pravim, da bi mogl za BB izbrat same lepotice, ampak poleg Tine bi lahko bila se kaksna zanimiva in hkrati lustna. Ne pa taksne mone, kot sta Sonja in Jasmina.
Jasmina pa s svojo zaprtostjo dokazuje, kako nizko samozavest ima. Ce bi zenska bla samozavestna, bi kljub neznanju anglescine koga prosila, da ji prevaja, in normalno komunicirala z gostom. Tud gledalci na to ne bi cudn gledal, vsaj zanimanje in dobro voljo bi na tak nacin pokazala. Tako je pa tih ko rit in dokazuje, da striptiz in inteligenca res nista za skup...S tujim gostom so jo res fino zaj...
Tko da, svaka cast tistim, ki komunicirajo in se trudijo, ne glede na stopnjo znanja anglescine...tko se dela, Alen! S prakso se nauci najvec.
Glede tistih monastih zensk pa...moj bog, sej bojo Filipinci misl, da smo vse Slovenke tak blazno dolgocasne in, roko na srce, grozovite na videz. Ne pravim, da bi mogl za BB izbrat same lepotice, ampak poleg Tine bi lahko bila se kaksna zanimiva in hkrati lustna. Ne pa taksne mone, kot sta Sonja in Jasmina.
Jasmina pa s svojo zaprtostjo dokazuje, kako nizko samozavest ima. Ce bi zenska bla samozavestna, bi kljub neznanju anglescine koga prosila, da ji prevaja, in normalno komunicirala z gostom. Tud gledalci na to ne bi cudn gledal, vsaj zanimanje in dobro voljo bi na tak nacin pokazala. Tako je pa tih ko rit in dokazuje, da striptiz in inteligenca res nista za skup...S tujim gostom so jo res fino zaj...
Tko da, svaka cast tistim, ki komunicirajo in se trudijo, ne glede na stopnjo znanja anglescine...tko se dela, Alen! S prakso se nauci najvec.
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
cokoladka napisal/-a:Joj, folk, sej ni bistvo kako govorijo, bistvo je, da se clovek mal potrudi in pokaze dobro voljo. Vsa cast Alenu, ki definitivno ne blesti s slovnicnega vidika, je pa pokazu svojo toplino in gostoljubnost. Clovek se trudi in samo to steje!
Bravo, ravno to sem hotla napisat!
Mi Alen do zdaj sploh ni bil simpatičen, ampak zdej se mi je pa ful prikupu ker se trudi govort angleško čeprav mu ne gre. Včer sem mal gledala pol k se panorama vklop na A kanalu in so Brusliju razlagal od kdaj je Slovenija samostojna država.. Sonja prbije da smo že 10 let samostojni (bravo genij res!), Alen mu pa hoče povedat da od leta 1991 in tko reče: from .... one thousand.....and ninety....plus nineteen. Kero cifro je hotu povedat glih ne vem ampak je pa ful simpatično izpadl. Uglavnem Alen usaj kaže trud pri angleščini pa zanimanje za Bruslija in Filipine, unlike kdo drug..
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
bad_girl napisal/-a:[
Res žalost, da noben nima pojma o angleščini, ki je obvezen predmet že od OŠ dalje...očitno pa bi z njim morali začeti že v 1. razredu in bi moral veljati poleg slovenščine za obveznega tudi v vseh srednjih šolah...ker tole so res bruke
a ni obvezna tudi v srednjih solah.4letnih? ne vem pa za poklicne-najbrz ni
sicer pa ni problem v letih ucenja ampk v uciteljih v osnovnih solah, jz ko sm prisla v prvi letnik s petico iz angl. sm nihala med 4-5 cez celo srednjo.
nekateri sosolci ki so prisli iz drugih osnovnih sol so prisli tud s petico, pa so se vlekli skoz celo gimnazijo z eno ubogo dvojkico ki je za las presegla vse tiste cveke
ucitelji v OŠ niso prav nic zahtevni, pa ravno oni postavljajo temelje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov