Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Nina mi všečno vodi, res je simpatična, to so dobro izbrali.
Jasmina pa mi je zeloooo antipatična!!!!!!!!!!!! :box:
Jasmina pa mi je zeloooo antipatična!!!!!!!!!!!! :box:
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Men je pa Nina super s to barvo pa tud oblekca ji ekstra paše! Me je kr mal presenetla, se mi zdi, da bo prou super tole spelala.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Aaaa, smehi, tale australski dolenc mi je čis model... yeah yeah
Una Đesi mi gre pa že na k... Zakon, da je takoj nabodla na tole skraužlano blondinko, ahahaha, prou ji je
Una Đesi mi gre pa že na k... Zakon, da je takoj nabodla na tole skraužlano blondinko, ahahaha, prou ji je
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
Andrej je meni tudi zakon. Zaenkrat se mi zdi tak dobrovoljček.
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
*purple* napisal/-a:ok, sam kakšno so pa osenaro naredl rdeča barva ji itak sploh ne paše ker zgleda k en đanki, da niti ne zgublam besed o tisti zeleni obleki
drgač pa mi je una taprva kanidadtka čist huda..
jasmina pa zoprna
Neee, Nini super paše barva las, oblekca mi je pa najbl huda - super model!!
Nad kandidati pa nisem pretirano navdušena.
This too shall pass.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
SIEENA napisal/-a:*purple* napisal/-a:ok, sam kakšno so pa osenaro naredl rdeča barva ji itak sploh ne paše ker zgleda k en đanki, da niti ne zgublam besed o tisti zeleni obleki
drgač pa mi je una taprva kanidadtka čist huda..
jasmina pa zoprna
Neee, Nini super paše barva las, oblekca mi je pa najbl huda - super model!!
Nad kandidati pa nisem pretirano navdušena.
a dej no ok, jst pač ne razumem "visoke mode" in mi zato ni obleka čist nč všeč, še manj pa njena barva las...pa tko zgleda kot da bi mela čist mastne lase...
men se pa zdi ona tlele zlo ok voditeljca..ful mi paše to ker govori čist nomrlano pogovorno in se ne trudi z neko lvazi pravilno slovenščino kot ostali, kateri potem vse pobrkljajo pa je mal pravilno mal pa čistega slenga sploh pa je nina ful sproščena in vse in do zdej daleč najboljša od vseh...
kandidati pa so res čist mim...mislm nevem tale jasmina je čist preveč naduvana in baba preveč misli da je nekej kako lahko ne maraš človeka po barvi las? a dej no, otrok en...nevem že vidm da bom bolj mal spremljala tale big brother ker mi gre že preveč na živce tale afna mala...pa nevem no, tkole se pačit po televiziji in vse..a je res lahko še bolj bedna...
ostali so dost normalni..un avstralsi dolenc je tud men čist smešen...
casanova je očitno lažen kazanova...ker izgovor najde za nino..jej pa tak casanova...
ne razumem pa tiste nine-mamice, ki kar pusti triletnega otroka samega..ok sej razumem, ampak a te res lahko želja po slavi tko preslepi da spustiš vse in greš?nevem, jst tega v njenem primeru nebi nardila...
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
zaenkrat mi je tale avstralski dolenc najbolši
tale miha me čist na mišota spominja... še en kvazi jebač
jao tale pravnik... se gre enga kvazi frajerčka... bomo vidl kok časa mu bo tale greben še stal
o puncah pa zaenkrat brez komentarja
tale miha me čist na mišota spominja... še en kvazi jebač
jao tale pravnik... se gre enga kvazi frajerčka... bomo vidl kok časa mu bo tale greben še stal
o puncah pa zaenkrat brez komentarja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov