Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 21. Apr. 2007 21:49

Kaj, kaj je vprašal Tjašo?
Kaj se še dogaja? A so ga vzeli za svojega?

Vse bi rada vedela!!!! :jump:
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 21. Apr. 2007 21:52

Baje mu pečejo palačinke, s fanti se super razume, ženskega dela pa ni videti.
Morda se pa rihtajo. :wink:
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 21. Apr. 2007 21:56

Sam res ni slab tale Bruce :D Ampak on je pomoje kr mal razočaran, ker roko na srce pri nas res ni nobena ne vem kaj tam not ... :lol:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 21. Apr. 2007 22:06

dobro da je šla suzana! bruce pa itaq za vženit, če bi bla zaj notri bi na vse kamere pozabla :D malo bi ga z banditosi napojila pa zlorabla grrrr
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 21. Apr. 2007 22:08

bella_ napisal/-a:joj men je tale bruce toooook hud da bom kr znorela!

aaaa... ja, ja, ja! :jump:
Uporabniški avatar
bella_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a bella_ » 21. Apr. 2007 22:21

pa sj zna pero tut kr dobr, sam k se mal zmede. js priznam da ob takmu tipu se slovensko ne bi znala govort :D a ste opazl da se je sonja takoj preoblekla, k je zvedla da ma rd regi musko, kura zmesana :?

men se brucek tok smil k sam zmedeno okol gleda
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 21. Apr. 2007 22:23

sofia83 napisal/-a:Men se pa zdi, da se Brusli ful ne počut dobr v naši BB hiši ... Res je naša bajta k ena koliba proti njihovi (producente oddaje je lahko pošteno sram!), pa tud sostanovalci mu niso neki posebno simpatični ... Sem lih zdej ujela, k so mu razlagal, kako se je Jasmina onegavljala z Robijem in jih je pol dons naplahtala, da je noseča. Un pa sam čukast gleda ... Bravo, da grejo to prvo sekundo razlagat ful konzervativnemu Filipincu :roll: Pa še nobene lušne bejbe ni, kaj čmo :D

Sam je pa ful ful sramota, da v naši BB bajti VSI (z izjemo Kengurujčka, jasno) izjemno slabo govorijo angleško ... Jagoda enga stavka ne zna spravt skupi, sam stoji ob strani in se slini nad Bruslijem :D

A Stane the doctor tudi? :eek: Pa saj je moral narediti maturo iz angleščine, pa verjetno tudi ne prav slabo, če je hotel priti na MF?!
Kaj pa Sonja?

Po moje je Brucu zdajle jasno malo neprijetno in novo, ampak po moje se bo sprostil. Razen če ne bo kakšna Jasmina po njem plezala.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 21. Apr. 2007 22:23

po eni strani mi je kul, da je šla Suzana domov, po drugi strani bi pa veeeeelik rajš vidla, da bi Sonja spokala in šla, ker mi gre toooook na živce no :evil:
Bruce je kul, mal zmeden mi je delvou, ampak itak, kdo pa ne bi bil v eni mejhni državici, za katero še nikol prej ni slišu :)
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 21. Apr. 2007 22:27

Kaj pa Alen, ki je pravi poliglot? Verjetno on tolmači Kengurujčku, kaj? :twisted: Sem malo zlobna, samo me res zanima, če Alen kaj usta odpira.
Uporabniški avatar
*Sparks*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Sparks* » 21. Apr. 2007 22:30

Joj men je blo prou nerodn gledat prejle - kera polomljena angleščina! Mogoče sem pa preveč naivna da pričakujem da vsi obvladamo angleščino... :? Tud Tina tam dol se ni glih izkazala.
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 21. Apr. 2007 22:30

Ma Bruce se je kr znajdu, medtem ko ima z komuniciranjem Tina ful težav- kar je po eni strani ok, saj se naučiš govort če si v to prisljen. pol bo ona z njimi tedensko nalogo delala- bo ful hudo če zajebe- so baje ženske ful bitchy vsaj kokr sem lahko prebral.

http://www.youtube.com/profile?user=graciederf

Sam bi mel iste probleme, saj se jo učiš v šoli, pol pa dejansko več nimaš stika in je res mal težko pričekovat, sam vseeno razumem ful govorit mi je problem- za Tino se mi zdi da ima tudi z razumevanjem mal probleme.
Zadnjič spremenil dean444, dne 21. Apr. 2007 22:33, skupaj popravljeno 1 krat.
estrella19
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a estrella19 » 21. Apr. 2007 22:32

Bluestocking napisal/-a:Kaj pa Alen, ki je pravi poliglot? Verjetno on tolmači Kengurujčku, kaj? :twisted: Sem malo zlobna, samo me res zanima, če Alen kaj usta odpira.

oh, alen je res smešn lool...sej to bojo sto posto jutr pokazal, ker je blo res hecno! namreč sprašvou je bruslija kuk nagrade dobijo pr njih v bb...in mu je hotu povedat, da naj preraćuna v evre..in govori: "our...erm....our...(hotu je rečt our money)....our..."

in ga bruce gleda pa reče: "hour? you want to know what's the time?" (al neki tazga...) js sm skor crknla od smeha lol..
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 21. Apr. 2007 22:37

estrella19 napisal/-a:
Bluestocking napisal/-a:Kaj pa Alen, ki je pravi poliglot? Verjetno on tolmači Kengurujčku, kaj? :twisted: Sem malo zlobna, samo me res zanima, če Alen kaj usta odpira.

oh, alen je res smešn lool...sej to bojo sto posto jutr pokazal, ker je blo res hecno! namreč sprašvou je bruslija kuk nagrade dobijo pr njih v bb...in mu je hotu povedat, da naj preraćuna v evre..in govori: "our...erm....our...(hotu je rečt our money)....our..."

in ga bruce gleda pa reče: "hour? you want to know what's the time?" (al neki tazga...) js sm skor crknla od smeha lol..

:lol: , :D , :rofl: Tole je pa res za crknit smešno! Se sploh ne morem ustaviti! Mislim, da je tole primerno za temo Izjava tedna.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 21. Apr. 2007 22:41

Suzana-adijosss mučača, veseli smo ker te ni več, ker ne boš težila vsakmu k diha v tisti hiši. Zdej bojo končno malo bolj zaživeli!

Osenarjeva je bla pa dons še mal bolj naspidirana kot ponavad. Ene parkrat jo je pošten zatrgal, sm sam gledala :eek: In ja, naslednjič bom štela kolkokrat reče dragi moji :twisted:

Robi je dobro vse zasral s tisto kastracijo, čeprav o spb nista razmislila. Očitno je to zanemarljivega pomena-bruhhh.

Salome ga zmaga, ona mi ma zmer tok hude prijave in itak najboljši smeh ever :rofl:

Tina na Filipinih-mislim, da se bo kar dobr vključla in se mogoče mal naučila angleško, ker ji pa res šepa.

I saved the best for last : Bruce - grrr :lach: Mi je jasn zakaj so njega zbral, čist jasno vse. Mal težka zgodba drugače, upam da bo on pri njih zmagal, da pobere denar in preskrbi svojo družino. Deluje zelo simpatičen, prijazen, dobro govori angleško in mislim, da bo kar zabavno v njegovi družbi. Bi blo pa nadvse smešno, da se ga vsi nasekajo in Jasmina zapleše en striptiz. Reveža pomoje kap zadane :rofl:
estrella19
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a estrella19 » 21. Apr. 2007 22:44

ojoj..zdele je pero razlagou brusliju (čis polomljena ang): "we haven't to use condoms..there are no single girls here.."

bruce pa sm tih pa si misl svoje najbrž..damn!:D

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov