Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Go Bruce!!! :bussi:
Samo so pa tak zavlacevali z njegovim prihodom, da sem mislila da so ga izgubili
Samo so pa tak zavlacevali z njegovim prihodom, da sem mislila da so ga izgubili
Hello, 911. I''m on fire!
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
Ojoj, to bo še smeha z Miho in njegovo tarzansko angleščino.
Sem pa zadovoljna z izselitvijo Suzane. Samo mi je že ta kaj bodo pa zdej jedli malo tečen. Kot, da je edina, ki zna kaj skuhat.
Sem pa zadovoljna z izselitvijo Suzane. Samo mi je že ta kaj bodo pa zdej jedli malo tečen. Kot, da je edina, ki zna kaj skuhat.
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Sajonara Suza!!! Mislm da je res verjela da bo še kr not ostala...
Bruce je pe res hudo hudo simpatičen. Sam Sonja pa tud ne bi bla Sonja če ne bi že v ta prvem stavku zinla da je bla na Jamajki!
Sicer pa a se sami meni zdi al je Osenarco celo oddajo neki razmetaval?? Sploh na začetku, midve s sestro sva se sam gledale. In res je že dolgočasna s svojimi nasveti za šoping in "dragi moji", ampak najbolj od vsega mi gre na živce njeno dretje in kriljenje z rokami ko napove glavno nagrado "Mitsubishi Outlandeeeeeer.." Groza!
Bruce je pe res hudo hudo simpatičen. Sam Sonja pa tud ne bi bla Sonja če ne bi že v ta prvem stavku zinla da je bla na Jamajki!
Sicer pa a se sami meni zdi al je Osenarco celo oddajo neki razmetaval?? Sploh na začetku, midve s sestro sva se sam gledale. In res je že dolgočasna s svojimi nasveti za šoping in "dragi moji", ampak najbolj od vsega mi gre na živce njeno dretje in kriljenje z rokami ko napove glavno nagrado "Mitsubishi Outlandeeeeeer.." Groza!
-
Lizzyka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2006
- Kraj: *dreams*
bruce je res srček..pa kr mal se mi je zasmilu k ma take probleme glede denarje,košarke...sej vrjetn so ga lih vsi ti problemi nardil tako fajn osebo kokr je [usaj kokr se je do zdj pokazu].
moji prvi vtisi...bruce je zakon..zakaj takih tuki ne delajo
moji prvi vtisi...bruce je zakon..zakaj takih tuki ne delajo
I Just Like Being Imperfect!!
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Kolikor sem malo slišala, Miha definitivno bolje govori angleško od Tine, čeprav ga je potem zmanjkalo.
Malo me je sram zaradi Tine. Upam, da se bodo na Turistiki malo zamislili nad učnim programom angleščine.
Andrej je bil pa popolnoma v elementu. Bo prišel na svoj račun zdaj.
Jasmina je bila pa res vsa napaljena, pa Sonja tudi.
:male:
Malo se popravljam, tudi Miha ne pozna IF clauses. Che grave! V ponedeljek mora biti prednostna naloga slovenske vlade, da sprejmejo kakšno novelo o poučevanju angleškega jezika.
Malo me je sram zaradi Tine. Upam, da se bodo na Turistiki malo zamislili nad učnim programom angleščine.
Malo se popravljam, tudi Miha ne pozna IF clauses. Che grave! V ponedeljek mora biti prednostna naloga slovenske vlade, da sprejmejo kakšno novelo o poučevanju angleškega jezika.
Zadnjič spremenil Bluestocking, dne 21. Apr. 2007 22:10, skupaj popravljeno 1 krat.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
OOO, kak je pa on kjut! Ženske so ga sam gledale. Al pa ko sta se s sonjo neki pogovarjala on pa njej o reggiju...ona sam pogleda!! Pomoje je čist na Perota pozabla pa sam še na Bruca misle ...Da Jasmine sploh ne omenjam
-
Lizzyka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2006
- Kraj: *dreams*
Bluestocking napisal/-a:Kolikor sem malo slišala, Miha definitivno bolje govori angleško od Tine, čeprav ga je potem zmanjkalo.
morm rečt da ju kr razumem
I Just Like Being Imperfect!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov