Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
čmokica napisal/-a:Kok je pa ta Suzana
Agree totalno! Dons mi je pa tok najedla živce, da sm skor glasovala da spoka ven njena rit dosadna. Ne razumem da so same riti tm in se ji noben ne upa ničesar rečt. Pero ji je povedu svoje, pa so ga izobčl. Pa kako je Sonjo obtožla da se je vsem nastavlala fakkk ej pa ta je prizadeta. Sj Sonja tud ni gladka, sam jst vem da se ne bi mogla zadržat in bi ji take nazaj povedala in vsem ostalim tud, da so navadne riti.
Pa tiste prepir z Andrejem, ma dj ne zajebavi Suza. Kr neki k da je ona neka žrtev, prov nervera me
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
Men je bla Sonjina izjava huda
Da če gre čarovnica (Suzana) domov bo 7 palčkov razočaranih
Men je u BB najbolši še Andrej
Tina je tut kr ena opravljivka..Jasmina isto..
Sonja mi je šla res učas na živce,ampak mi postaja čedalje bolj ušeč
Da če gre čarovnica (Suzana) domov bo 7 palčkov razočaranih
Men je u BB najbolši še Andrej
Tina je tut kr ena opravljivka..Jasmina isto..
Sonja mi je šla res učas na živce,ampak mi postaja čedalje bolj ušeč
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
http://24ur.com/bb/bb_article.php?article_id=3095408
mihec se je malce poigral s sabo. ni kej, je že neki časa na "suhem".
mihec se je malce poigral s sabo. ni kej, je že neki časa na "suhem".
A moment on your lips, forever on your hips!
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ja men je mela dobre fore Sonja dons. Pa tisto da ne more igrat je vprašanje, če ji ni bilo naročen.
http://www.youtube.com/watch?v=wMAfDx-eWb8
Bruce povedal da mora it v. Tini tam ne bo ravno najboljše saj ne bo nič razumela- odvisno kako se bodo sporazumeval.
Sam mi pa delujejo ful dobr kot skupina medtem ko naši bi se najraje pobil za teh 75000 eurov. Je pa Perotu ful zrastla gledanost in je sedaj čist skor že izenačen z Andrejem.
http://www.youtube.com/watch?v=wMAfDx-eWb8
Bruce povedal da mora it v. Tini tam ne bo ravno najboljše saj ne bo nič razumela- odvisno kako se bodo sporazumeval.
Sam mi pa delujejo ful dobr kot skupina medtem ko naši bi se najraje pobil za teh 75000 eurov. Je pa Perotu ful zrastla gledanost in je sedaj čist skor že izenačen z Andrejem.
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Kako je Bruce lepo tolažil Wendy! Wuaw ful lepo, res je cuker! :knuddel:
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Sj ni umrl no, sej je sel sam za en tedn...
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
pomoje so vsi mal "igral", potihem so bli zih vsi veseli, k so se znebil očitno najmočnejšga člena. k če je že notr tko priljubljen je zuni še bol in zmaga je njegova.
A moment on your lips, forever on your hips!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Sam ta Suza pa res iz vsake malenkosti sceno naredi...
Pero mi sploh ni tok napačen, sej se tut jst nč ne spomnem, da bi kej tok groznega naredu, da bi ga mogli skenslat...če se mu je pa takrat zagovoril, ko je reku da je Suza huda, ga pa tut ni za na križ pribit...težko se je pretvarjat, da si z nekom, ki ga prvič vidiš par... Sonja je nekaj drugega...k en psiho govori, pa res modelka enga prizora ne zna zašpilat...pomoje ga ni hotla, ker se mi je zdel, da ji gre čist OK...
Sicer pa mislim, da je Suza glavno gonilo vseh prepirov...če ona reče da nekoga ne mara, se s tem strinjajo tudi Tina in Jasmina, fantje pa pol itak kimajo, ker se nočejo zamerit...
...sicer je pa Alen dobro povedal (važno, da se dobr je...)
Jasmina je pa zalublena...don't LOL me
Kar se pa Bruca tiče...ima potencial
Pero mi sploh ni tok napačen, sej se tut jst nč ne spomnem, da bi kej tok groznega naredu, da bi ga mogli skenslat...če se mu je pa takrat zagovoril, ko je reku da je Suza huda, ga pa tut ni za na križ pribit...težko se je pretvarjat, da si z nekom, ki ga prvič vidiš par... Sonja je nekaj drugega...k en psiho govori, pa res modelka enga prizora ne zna zašpilat...pomoje ga ni hotla, ker se mi je zdel, da ji gre čist OK...
Sicer pa mislim, da je Suza glavno gonilo vseh prepirov...če ona reče da nekoga ne mara, se s tem strinjajo tudi Tina in Jasmina, fantje pa pol itak kimajo, ker se nočejo zamerit...
...sicer je pa Alen dobro povedal (važno, da se dobr je...)
Jasmina je pa zalublena...don't LOL me
Kar se pa Bruca tiče...ima potencial
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Da se mal nasmejite Takle majo pa v hrvaškem big brotherju
Klik
Klik
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov