Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Najboljš bo, če ta teden popoka Sonja ali Pero, ker bi to bli 2 muhi na 1 mah: zadnjič sta omenjala, da če gre eden ven, gre drugi tud. Pol nasledn tedn pa še Suzana pa bo
Jasmina res ni čist normalna, Sonja pa tud ne. Že tak majo malo hrane, pa še tisto vzame za pisanje nekih blesavih sporočil po postli, oni pa lačni vsi. Tolk jajc pa nima, da bi vsem glasno povedala kar si misli in piše neke bedne enačbe z rižem, ki btw sploh ni bil "njen", ker je ona ulovila sam eno čebulo al neki takiga
Jasmina res ni čist normalna, Sonja pa tud ne. Že tak majo malo hrane, pa še tisto vzame za pisanje nekih blesavih sporočil po postli, oni pa lačni vsi. Tolk jajc pa nima, da bi vsem glasno povedala kar si misli in piše neke bedne enačbe z rižem, ki btw sploh ni bil "njen", ker je ona ulovila sam eno čebulo al neki takiga
...
-
×mishy× - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2006
- Kraj: Maribor
kolko je meni znano je bruce izvedel kam odhaja komaj na letalu. prav tako so njegovi sotekmovalci mislili, da mora pač spakirat in it ven. zato taka drama.. so pa drugač vsi zelo navezani en na drugega. še posebej wendy - se baje nekaj plete med njo in bruceom
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
ja sj to je to - oni ne vejo da gre samo za 1 teden, ampak misljo da gre za vedno (oz. da ga ne bo vec v hiso ). sam primerjite slovo tm pa tuki, pr ns...nasi so se smejal tuki je pa se linkec Klik sj je vrtejno tut kje na youtube al pa se bo
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Baaad, sej tok pretiravat pa spet neb blo treba Kda bi blo kej drgač, če bi kej vidu, itak mu ne bi blo nč jasn ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Men se tud zdi, da že rahlo pretiravajo in da preveč resno jemljejo ta big brother. Mislim, da res ni potrebno, da mora met tip zavezane oči, mp3 v ušesih... Izolacija od okolice gor alpa dol, ker tole že prestopa meje, kajti zdi se mi čist nesmiselno, da morata dva policista vodit nekoga z zavezanimi očmi, kot nekega kriminalca, samo zato ker ima BB taka pravila.
Da ne odmislimo tega, kaj so si po moje nekateri ljudje na letališčih mislili Itak se človk ne spozna na okolico, tko da mu je vseeno ali gleda ali ne.
Si pa predstavljam kako bo šele Tina zmedena Po moje bo še par dni rabila, da pride k sebi in da realizira situacijo
Da ne odmislimo tega, kaj so si po moje nekateri ljudje na letališčih mislili Itak se človk ne spozna na okolico, tko da mu je vseeno ali gleda ali ne.
Si pa predstavljam kako bo šele Tina zmedena Po moje bo še par dni rabila, da pride k sebi in da realizira situacijo
- Kokošica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2007
dean444 napisal/-a:Sem sedaj hotel glasovat za Suzano - 090 933 104 pa mi reče da številka ni dosegljiva.
Imamo pa T-2 telefon zdej 2 meseca - je možno da ni možno klicat te številke.
Ja mislm da se s teh "internet" telefonov res ne da klicat na 090 cifre. Jaz mam siol pa tud noče delat...Res ne vem v čem je fora. Tko da ti ostane sam to, da msg pošleš - jst tud upam, da gre suzana vn
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov